De 15 ani ne mandrim ca iti putem oferi vacante asa cum iti doresti!

Asigurari de calatorie

Inainte sa plecati la drum amintiti-va ca, din nefericire, sunt posibile o multime de situatii dificile in care va puteti afla. Se poate sa fiti un turist care si-a pierdut bagajul sau poate un conducator auto care a provocat un accident cu o masina inchiriata in strainatate. Ati putea fi victima unui accident la schi sau poate v-ati pierdut locul de munca si nu mai puteti calatori. Oricine ati fi, oriunde ati fi, noi suntem aici pentru a va ajuta!

Asistenta de urgenta la nivel mondial 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.Va garantam ajutor competent oriunde in lume, in caz de: imbolnavire, accident, pierderea documentelor de calatorie, pierderea mijloacelor de plata a calatoriei, solicitare a unui avocat sau a unui translator.

MULTITRIP

Pachetul include urmatoarele servicii: costuri de spitalizare, accident, asigurarea bagajelor de calatorie, costuri privind calatoria de intoarcere cu regim special, repetarea calatoriei, auto asistenta, storno, intreruperea calatoriei, sosirea cu intarziere, asigurarea de raspundere civila privata pentru calatorii.

Detalierea serviciilor aici.

LONG TRIP

DE RETINUT : VARSTA MAXIMA 70 DE ANI! Pachetul include urmatoarele servicii: costuri de spitalizare, costuri suplimentare, asigurarea bagajelor de calatorie, accident, asigurarea de raspundere civila privata pentru calatorii.

Detalierea serviciilor aici.

CLASIC

Pachetul include urmatoarele servicii: costuri de spitalizare, costuri suplimentare, asigurarea bagajelor de calatorie, accident si asigurarea de raspundere civila privata.

Detalierea serviciilor aici.

PREMIUM 

Pachetul include urmatoarele servicii: intreruperea calatoriei, costuri de spitalizare, costuri suplimentare, sosirea cu intarziere la locul unde se efectueaza concediul, asigurarea bagajelor de de calatorie, accident si asigurarea de raspundere civila privata.

Detalierea serviciilor aici.

WINTER SPORTS

Pachetul include urmatoarele servicii: intreruperea calatoriei, costuri de spitalizare, costuri suplimentare, sosirea cu intarziere la locul unde se efectueaza concediul, asigurarea bagajelor de de calatorie, accident si asigurarea de raspundere civila privata si asigurarea de ski.

Detalierea serviciilor aici.

STORNO

Pachetul include urmatoarele servicii: asigurarea costurilor de stornare si intreruperea calatoriei.

Detalierea serviciilor aici.

TRAVEL

Pachetul include urmatoarele servicii: asigurarea costurilor de stornare, costuri de spitalizare si accident.

Detalierea serviciilor aici.

BULGARIA

FOARTE IMPORTANT! Produsele BULGARIA CLASIC si BULGARIA PREMIUM sunt valabile numai pentru pachetele turistice cu destinatia BULGARIA.

Detalierea serviciilor aici.

AUTO ASISTENTA

Pachetul include urmatoarele servicii in caz de accident, pana sau furtul autovehicului: reparatie la fata locului sau transportul la cel mai apropiat service, transportul acasa al persoanelor si autoturismului/continuarea calatoriei sau innoptarea la hotel sau autoturism de inlocuire.

Detalierea serviciilor aici.

 

Doresti o oferta de pret pentru asigurarea ta
de calatorie?

Daca doresti o oferta personalizata completeaza datele tale in formularul
de mai jos si te contactam cu o oferta conform dorintelor tale. Simplu si rapid!

 


Completati detaliile necesare pentru crearea asigurarii

 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >