Circuit cu autocarul 6 zile CEHIA

 
Recomanda prietenilor tai
 

Transport : Cu autocarul din Bistrita pe ruta Cluj-Napoca, Oradea

Pret incepand de la : Incepand de la 399 Eur/pers/sejur

Escapada la Baile Karlovy Vary si Praga

25 - 30 august 2018

 

Ziua 1 | 25 AUG: Plecare din Bistriţa pe ruta Cluj Napoca - Oradea dimineata si sosire in Bratislava. Cazare in Bratislava la hotel 4*.
 
Ziua 2 | 26 AUG: Mic dejun. Dimineaţa vom parcurge turul orasului Bratislava cu autocarul cu un tur panoramic asupra Bisericii Incoronarii Mariei Tereza, centrul istoric, faleza Dunarii. Deplasare in Karlovy Vary. Cazare in Karlovy Vary la hotel 4*.
 
Ziua 3 | 27 AUG: Mic dejun. Vizitare Karlovy Vary cunoscut international ca oras – statiune balneoclimaterica – se afla in partea de vest a Cehiei, la poalele Muntilor Metaliferi. In aceasta statiune momentan sunt disponibile 13 bai termale, celelalte 66 sunt utilizate doar pentru alimentarea orasului. Pentru cei pasionati de muzee in KarlovyVary se pot vizita: Muzeul Jan Becher, Muzeul orasului Karlovy Vary, Muzeul sticlei Moser, Muzeul Luca, Muzeul Postalionului, Galeriile Arta, etc. Pentru cei care doresc sa se bucure de tratament, pot sa se bucure de tratament in cel mai cunoscut complex terapeutic din Republica Ceha cunoscuta sub denumirea de Baia Elisabeta care ofera peste 60 de tipuri de tratamente printre care: baie cu aburi, baie cu perle, masaj cu miere, reflexoterapie, acupunctura etc. Tarifele difera in functie de alegerile clientilor si variaza intre 17-50 euro. Cazare in Karlovy Vary 4*.
 
Ziua 4 | 28 AUG: Mic dejun. Baie si relaxare in Karlovy Vary. Pentru cei dornici sa viziteze imprejurimile statiunii, au oportunitatea de a vizita colonadele din centrul orasului care au supravietuit trecerii timpului din jurul izovului Tepla: Colonada Morii, Colonada din parcul Dvorak, Colonada Castelului, Colonada Izvorului Fierbinte. Turnul de Veche sau Turnul Dianei este situat in spatele Grandhotel Pupp, pe parte de sus a unui deal si ofera privelisti fantastice asupra orasului Karlovy Vary. Cazare in Karlovy Vary 4*
 
Ziua 5 | 29 AUG: Mic dejun. Plecare din Karlovy Vary si ne indreptam spre Praga. Incepem vizitarea orasului cu incepem cu un tur pietonal: Piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Biserica Gotica Tyn, Catedrala Sfantului Vitus, Cartierul Evreiesc, - Champs Elysee-ul` Pragai - vestita artera comerciala. Cazare in Praga la hotel de 4*.
 
Ziua 6 | 30 AUG: Mic dejun. Tur de oras si deplasare spre Romania.


TARIFUL INCLUDE:
 
  • 5 nopţi cazare în cameră dublă sau triplă cu mic dejun la hotel de 4* în Bratislava, Praga si Karlovy Vary;
  • transportul cu autocarul;
  • servicii ghid român pe toata durata calatoriei.

TARIFUL NU INCLUDE:
 
  • Biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice şi pentru ghizii acestora;
  • Asigurarea medicală;
  • Supliment camera single (100€ / 5 nopti / pers ), în cazul în care doriţi să fiţi cazat în cameră singur, fără partaj.

 

 

 

 

 

 

 

FIL TURISM

 

 

Circuit cu autocarul 6 zile CEHIA
 

Te intereseaza acest circuit?

Completeaza informatiile tale in campurile de mai jos si te vom contacta pentru a-ti rezerva locul tau in acest circuit. Sigur vei face multe poze si vei vizita multe locuri frumoase!

 
Pentru a te contacta un reprezentant de la agentia cea mai apropiata de tine
ex: Plecare in : 15.07.2013
 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >