Circuit cu autocarul 6 zile Polonia - Bratislava - Budapesta

 
Recomanda prietenilor tai
 

Transport : Cu autocarul, plecare din Bucuresti, Sibiu, Arad

Pret
  • Plecare din 07.08.2017 : 265 EUR / persoana / sejur

Polonia

(Varsovia, Cracovia, Lacul Auschwits, Casa Chopin, Statiunea Zakopane)

Bratislava -  Budapesta

Cotul Dunarii (Estergom, Visegrad, Szentendre)

ZIUA 1. Ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord(Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR). Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti- Sibiu – Arad. Cazare in zona Budapesta-Vac.

ZIUA 2. Mic dejun. Deplasare la Statiunea montana Zakopane(cea mai frumoasa din Polonia)-popas (90 min) pe renumita strada Krupowki. Deplasare la Cracovia – tur (2 ore) cu ghid local, apoi popas in centru. Ora 22 - deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Cracovia.

ZIUA 3. Mic dejun. Deplasare la Varsovia – tur (3 ore) cu ghid local, cu vizite la Casa Marie Curie siPalatul Congreselor (exterior). Popas in centrul istoric. Ora 21.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Varsovia.

ZIUA 4. Mic dejun. Excursie (60 km de Varsovia) la Casa memoriala a compozitorului Chopin in Zelozowa Wola, apoi deplasare pe ruta Lodz-Czestochowa la Oswiecim pentru vizitare Lagarul Auschwitz. Deplasare pe ruta Bielsko Biala-Zilina. Cazare in Bratislava.

ZIUA 5. Mic dejun. In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza si faleza Dunarii.Excursie la Cotul Dunarii : Esztergom (Catedrala Catolica – locul de incoronare al regilor Ungariei si centrul milenar al catolicismului, panorama asupra Vaii Dunarii si Slovaciei–oraselul Storovo), Visegrad(Castelul in exterior – fosta resedinta a regelui Matei Corvin, panorama – Cotul Dunarii) si Szentendre(orasel turistic). Se parcurge BUDAPESTA spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate):Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, seara (de la ora 20), croaziera pe Dunare by night. Cazare in Budapesta.

ZIUA 6. Mic dejun. Deplasare pe ruta Arad-Deva-Sibiu–Rm. Valcea–Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).

PRETUL INCLUDE:

  • ghid roman si ghizi locali in Cracovia si Varsovia;
  • transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2* (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).

Pretul nu include: biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee,asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.

 

COD: OMNIA

 

Te intereseaza acest circuit?

Completeaza informatiile tale in campurile de mai jos si te vom contacta pentru a-ti rezerva locul tau in acest circuit. Sigur vei face multe poze si vei vizita multe locuri frumoase!

 
Pentru a te contacta un reprezentant de la agentia cea mai apropiata de tine
 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >