Circuit cu autocarul 6 zile PRAGA - VACANTA DE PASTI, 1 MAI SI RUSALII 2018

 
Recomanda prietenilor tai
 

Transport : cu autocarul dn Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad

Pret
 • Plecare din 04.04.2018 : 220 EUR / persoana / sejur
 • Plecare din 26.04.2018 : 220 EUR / persoana / sejur
 • Plecare din 23.05.2018 : 220 EUR / persoana / sejur

Vacanta de Pasti, 1 Mai si Rusalii la

PRAGA 

 

 

Ziua 1 - Bucuresti – Nadlac

Intalnire in fata Garii de Nord (la coloane, in fata Parcului Garii de Nord) la ora 22.00 si plecare (ora 22:30) din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Pitesti, Rm.Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad (sunt prevazute imbarcari si din orasele de pe traseu).

Ziua 2 - Nadlac – Szeged – Budapesta (850 km)

Dimineata trecem vama Nadlac si ajungem in Ungaria. In cursul pranzului sosim la Budapesta unde vom face un scurt tur panoramic cu autocarul, si vom putea admira: Citadela, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta, Biserica Mathias, Piata Eroilor, Palatul Regal.Ne cazam in jurul orei 14.30 la hotelul 3* din Budapesta. Timp liber la dispozitie. Seara, optional, va propunem o croaziera pe Dunare cu vas de croaziera in exclusivitate pentru grupul nostru, cina meniu special, sampanie, vin, bauturi racoritoare incluse (Pret: 35 Euro/ persoana. Minim 25 de participanti. Transfer dus-intors cu autocarul inclus)

Ziua 3 - Budapesta-Bratislava-Praga (589 km)

Dupa micul dejun, ne continuam deplasarea spre Praga, iar pe traseu vom trece prin Bratislava, capitala Slovaciei. Tur panoramic de oras cu autocarul si oprire incentrul orasului.Scurt tur pietonal impreuna cu ghidul roman insotitor.Ne continuam drumul si in cursul serii ajungem la Praga si ne cazam la hotelul Duo 4*sau similar.Timp liber pentru relaxare.

Ziua 4 - Praga – Tur de oras.

Dupa micul dejun,transfer in centrul orasului pentru tur pietonal impreuna cu ghidul roman insotitor.Vom putea admira Muzeul National, Opera , Teatrul National , Piata Welceslas, Piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), Podul Carol (unul din cele mai frumoase monumente gotice din Europa), “Strada de aur” (zona boema a orasului, unde se poate vizita cea mai mica casa din Europa), Piata Vechiului Oras cu Biserica Sf.Nicolae, Ceasul astronomic, Biserica Týn şi statuia lui Jan Hus, teologul reformator ceh ars pe rug pentru ideile sale anti-papale. Din peisaj nu lipsesc trăsurile cu cai şi artiştii de stradă. Seara,optional,cina cu program artistic si muzica traditionala (Pret: 35 Euro/ persoana. Minim 25 de participanti. Transfer dus-intors cu autocarul inclus). Cazare la acelasi hotel in Praga.

Ziua 5 - Praga -Budapesta (550 km)

Dupa micul dejun pornim spre Budapesta. Cazare la hotel 3* in Budapesta. Pentru seara, optional, va recomandam o cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr-un loc renumit : Crama Borkatakomba, cel mai mare labirint cu vinuri-88 km lungime ( Pret: 35 Euro/persoana. Minim 25 de participanti.Transfer cu autocarul inclus).

Ziua 6 - Budapesta-Bucuresti (850 km)

Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Romania.Sosirea in Bucuresti seara tarziu.


TARIFUL INCLUDE:

 • Transport cu autocar clasificat international in conformitate cu programul;
 • Cazare 2 nopti cu mic dejun in Budapesta la hotel 3*;
 • Cazare 2 nopti cu mic dejun in Praga la hotel Duo 4* sau similar;
 • Tur panoramic la Budapesta;
 • Tur panoramic si pietonal la Bratislava;
 • Tur de oras Praga;
 • Ghid roman insotitor.

TARIFUL NU INCLUDE:

 • biletele de intrare la obiectivele turistice;
 • excursiile optionale;
 • asigurarea medicala de calatorie;
 • asigurarea storno.

 

*Tariful este valabil pentru un grup de minim 35 persoane.  

 

IRI

 

Te intereseaza acest circuit?

Completeaza informatiile tale in campurile de mai jos si te vom contacta pentru a-ti rezerva locul tau in acest circuit. Sigur vei face multe poze si vei vizita multe locuri frumoase!

 
Pentru a te contacta un reprezentant de la agentia cea mai apropiata de tine
 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >