Circuit cu autocarul 6 zile VIENA - VACANTA DE PASTI, 1 MAI SI RUSALII 2018

 
Recomanda prietenilor tai
 

Transport : cu autocarul din Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad

Pret
 • Plecare din 04.04.2018 : 220 EUR / persoana / sejur
 • Plecare din 26.04.2018 : 220 EUR / persoana / sejur
 • Plecare din 23.05.2018 : 220 EUR / persoana / sejur

Vacanta de Pasti, 1 Mai si Rusalii la

VIENA

 

Ziua 1 - Bucuresti – Nadlac

Intalnire in fata Garii de Nord (la coloane, in fata Parcului Garii de Nord) la ora 22.00 si plecare (ora 22:30) din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Pitesti, Rm.Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad (sunt prevazute imbarcari si din orasele de pe traseu).

Ziua 2 - Nadlac – Szeged – Budapesta (850 km)

Dimineata trecem vama Nadlac si ajungem in Ungaria. In cursul pranzului sosim la Budapesta unde vom face un scurt tur panoramic cu autocarul si vom putea admira: Citadela, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta, Biserica Mathias, Piata Eroilor, Palatul Regal. Ne cazam in jurul orei 14.30 la hotel 3* in Budapesta. Timp liber la dispozitie. Seara, optional, va propunem o croaziera pe Dunare cu vas de croaziera in exclusivitate pentru grupul nostru, cina meniu special, sampanie, vin, bauturi racoritoare incluse (Pret: 35 Euro/ persoana. Minim 25 de participanti.Transfer dus-intors cu autocarul inclus)

Ziua 3 - Budapesta – Viena (250 km)

Dupa micul dejun, ne continuam deplasarea spre Viena si ne cazam la hotelul Austria Trend Bosei 4* (www.austria-trend.at/en/hotels/bosei) sau similar.Timp liber pentru relaxare si vizitarea pe cont propriu a orasului. Optional, va propunem sa luati cina intr-un restaurant traditional vienez din Grinzing, cu program artistic, mancare delicioasa si un vin bun. ( Pret: 30 Euro/persoana. Minim 25 de participanti.Transfer dus-intors cu autocarul inclus).

Ziua 4 - Viena – Tur de oras si vizitareaPalatului Imperial Schonbrunn.

Dupa micul dejun,transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu autocarul de-a lungul celebrului bulevard Ringstrasse: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Parlamentul, Teatrul National (Burgtheater), Primaria, Universitatea si Biserica Votiva. In continuare tur pietonal impreuna cu ghidul roman insotitor si timp liber in Viena pentru relaxare si cumparaturi. Dupa amiaza, vizitarea Palatului Imperial Schonbrunn. Seara intoarcere si cazare la acelasi hotel in Viena.

Ziua 5 - Viena - Bratislava – Budapesta (280 km)

Dupa micul dejun, ne continuam deplasarea spre Budapesta, iar pe traseu vom opri la Bratislava, capitala Slovaciei. Tur panoramic de oras cu autocarul si oprire incentrul orasului. Scurt tur pietonal impreuna cu ghidul roman insotitor. In cursul serii ajungem la Budapesta si ne cazam la hotel 3*. Pentru seara, optional, va recomandam o cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr-un loc renumit : Crama Borkatakomba, cel mai mare labirint cu vinuri - 88 km lungime ( Pret: 35 Euro/persoana. Minim 25 de participanti.Transfer cu autocarul inclus).

Ziua 6 - Budapesta-Bucuresti (850 km)

Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Romania.Sosirea in Bucuresti seara tarziu.

Plecari circuit Adult in camera dubla Copil 0 - 5,99 ani Copil 6 - 11,99 ani
Pasti 04.04.2018 220 euro 120 euro 170 euro
1 Mai 26.04.2018 220 euro 120 euro 170 euro
Rusalii 23.05.2018 220 euro 120 euro 170 euro

 


TARIFUL INCLUDE:

 • Transport cu autocar clasificat international;
 • Cazare 2 nopti cu mic dejun in Budapesta la hotel 3*;
 • Cazare 2 nopti cu mic dejun in Viena la hotelul Austria Trend Bosei 4* sau similar;
 • Tur panoramic la Budapesta;
 • Tur panoramic si pietonal la Bratislava;
 • Tur de oras la Viena si vizitarea Palatului Imperial Schonbrunn;
 • Ghid roman insotitor.


TARIFUL NU INCLUDE:

 • biletele de intrare la obiectivele turistice;
 • excursiile optionale;
 • asigurarea medicala de calatorie;
 • asigurarea storno.

*In situatia in care nu se realizeaza grupul minim de 35 de persoane, tariful se poate modifica.

 

 

 


IRI

 

 

Te intereseaza acest circuit?

Completeaza informatiile tale in campurile de mai jos si te vom contacta pentru a-ti rezerva locul tau in acest circuit. Sigur vei face multe poze si vei vizita multe locuri frumoase!

 
Pentru a te contacta un reprezentant de la agentia cea mai apropiata de tine
 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >