Circuit cu avionul 5 zile - GRECIA

 
Recomanda prietenilor tai
 

Transport : Cu avionul (Compania Tarom) din Bucuresti

Pret
 • Plecare din 15.07.2019 : 389 EUR / persoana / sejur
 • Plecare din 16.09.2019 : 389 EUR / persoana / sejur

Atena

Intre istorie si mitologie

Acropole - Micene - Epidaur - Delphi - Cap Sunion Croaziera in Golful Saronic

Ziua 1: BUCURESTI – ATENA
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) la ora 14:35 pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Atena (decolare la ora 16:35), sosire la Atena la ora 18:10. Transfer si cazare la hotel 3* superior. Optional se poate achita in agentie suplimentul pentru pachet de patru cine: 60 euro/persoana/pachet.

Ziua 2: ATENA
Mic dejun. Astazi ne vom bucura de un tur panoramic cu autocarul al orasului Atena pe parcursul caruia vom avea ocazia sa admiram Piata Omonia & Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Biblioteca Nationala, Stadionul tuturor atenienilor (Olympic) unde s-a desfasurat prima Olimpiada (1896). Vizita la Akropolis cu ghid grec vorbitor de limba romana (pret informativ: 20 euro / persoana). Dupa amiaza, plimbari individuale sau OPTIONAL, excursie “Apus de soare la Cap Sounion” (65 km). Ne vom indrepta spre cel mai sudic punct al Greciei continentale (daca nu luam in considerare Peloponezul), pe un traseu spectaculos, pe malul Marii Egee. Pret informativ: 75 euro / persoana (grup minim 15 platitori) - include transport cu autocarul, dejun pescaresc. Cazare hotel 3*.

Ziua 3: MYCENE – EPIDAVROS – NAFPLIO – CANALUL DE CORINT (optional)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Peloponez (tur Argolis), Istmul Corinth, Mycene, vizitarea Palatului cu renumita “Poarta Leilor” si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros (teatrul antic, cu acustica unica si muzeul aferent), Nafplion, orasul-port construit de venetieni in secolul XIII, prima capitala a Greciei moderne dupa eliberarea de sub otomani. Oprire pentru fotografii in zona portului din Nafplion cu perspectiva spre insula Burzi si Cetatea Palamidi. Pret informativ: 85 euro/persoana (grup minim 15 platitori) ce include: transport autocar, pranz traditional, ghid local vorbitor de limba romana. Biletele de intrare obiective se platesc individual (nu sunt incluse in tariful initial). Seara revenim in Atena pentru cazare.

Ziua 4: CROAZIERA IN INSULELE GOLFULUI SARONIC (optional)
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari sau vizite individuale. Optional, croaziera de o zi in Golful Saronic (Marea Egee) cu opriri in insulele Egina, Poros si Hydra. Pret informativ: 100 euro/persoana. Dejun inclus. Program folcloric pe vas. Se asigura transport cu autocarul la/de la imbarcare. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 5: ATENA - CLUJ
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00 si depozitarea intr-un loc amenajat la hotel. La ora 15:45 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu plecare la ora 18:45. Sosire la Bucuresti la ora 20:20. 

TARIFUL INCLUDE:

 • transport cu avionul Bucuresti – Atena – Bucuresti cu compania TAROM;
 • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* superior in Atena;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • tur panoramic cu autocarul in Atena (inclusiv zona Akropolis);
 • ghid local vorbitor de limba romana pentru Atena;
 • insotitor de grup din partea agentiei;
 • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).


TARIFUL NU INCLUDE:

 • asigurarea medicala si asigurarea storno;
 • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice nementionate in program;
 • pachet 4 cine la hotel 60 euro/persoana - se achita la agentie;
 • taxa de oras conform clasificarii locale a unitatii: 3 euro/zi/camera, se achita la receptie la sosire.

Orar informativ de zbor (ore locale):

 • BUCURESTI (Otopeni) 16:35 – ATENA 18:10
 • ATENA 18:45 – BUCURESTI (Otopeni) 20:20

 

Grup minim:


           20 persoane. Supliment grup 15-19 persoane: 25 EURO/persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 

 

 

P45

Circuit cu avionul 5 zile - GRECIA
 

Te intereseaza acest circuit?

Completeaza informatiile tale in campurile de mai jos si te vom contacta pentru a-ti rezerva locul tau in acest circuit. Sigur vei face multe poze si vei vizita multe locuri frumoase!

 
Pentru a te contacta un reprezentant de la agentia cea mai apropiata de tine
 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >