Circuit cu avionul 5 zile - GRECIA

 
Recomanda prietenilor tai
 

Transport : Cu avionul (Compania Aegean Airlines) din Cluj-Napoca

Pret
 • Plecare din 14.09.2018 : 465 EUR / persoana / sejur

Atena

Intre istorie si mitologie

Acropole - Micene - Epidaur - Delphi - Cap Sunion

Ziua 1: CLUJ – ATENA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca la ora 14:35 pentru imbarcare pe cursa AEGEAN AIRLINES cu destinatia Atena (decolare la ora 10:55), sosire la Atena ora 12:50. Transfer si cazare la hotel Blue Sea 3* superior (sau similar). Cina la restaurantul hotelului.

Ziua 2: ATENA
Mic dejun. Astazi ne vom bucura de un tur panoramic cu autocarul al orasului Atena pe parcursul caruia vom avea ocazia sa admiram Piata Omonia & Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Biblioteca Nationala, Stadionul tuturor atenienilor (Olympic) unde s-a desfasurat prima Olimpiada (1896). Vizita la Akropolis cu ghid grec vorbitor de limba romana (pret informativ: 20 euro / persoana). Dupa amiaza, plimbari individuale sau OPTIONAL, excursie “Apus de soare la Cap Sounion” (65 km). Ne vom indrepta spre cel mai sudic punct al Greciei continentale (daca nu luam in considerare Peloponezul), pe un traseu spectaculos, pe malul Marii Egee. Pret informativ: 55 euro / persoana (grup minim 15 platitori) - include transport cu autocarul, dejun pescaresc si asistenta turistica. Cina si cazare.

Ziua 3: MYCENE – EPIDAVROS – NAFPLIO – CANALUL DE CORINT (optional)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Peloponez (tur Argolis), Istmul Corinth, Mycene, vizitarea Palatului cu renumita “Poarta a Leilor” si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros (teatrul antic, cu acustica unica si muzeul aferent), Nafplion, orasul-port construit de venetieni in secolul XIII, prima capitala a Greciei moderne dupa eliberarea de sub otomani. Oprire pentru fotografii in zona portului din Nafplion cu perspectiva spre insula Burzi si Cetatea Palamidi. Pret informativ: 80 euro / persoana (grup minim 20 platitori) Pretul include: transport autocar, intrare Epidavros, pranz traditional, ghid grec. Biletele de intrare pentru Mycene se platesc individual (nu sunt incluse in tariful initial). Seara revenim in Atena pentru cina si cazare.

Ziua 4: CROAZIERA IN INSULELE GOLFULUI SARONIC (optional)
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari sau vizite individuale. Optional, croaziera de o zi in Golful Saronic (Marea Egee) cu opriri in insulele Egina, Poros si Hydra. Pret informativ: 95 euro / persoana. Dejun inclus. Program folcloric pe vas. Se asigura transport cu autocarul la / de la punctul de imbarcare. Cina si cazare la acelasi hotel.

Ziua 5: ATENA - CLUJ
Mic dejun la pachet. La ora 06:00 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa AEGEAN AIRLINES cu plecare la ora 08:10. Sosire la Cluj Napoca la ora 10:15.

TARIFUL INCLUDE:

 • transport cu avionul Cluj-Napoca – Atena – Cluj-Napoca cu compania AEGEAN AIRLINES;
 • 4 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) la hotel Blue Sea 3* superior (sau similar) in Atena;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • tur panoramic cu autocarul in Atena (inclusiv zona Akropolis);
 • ghid grec vorbitor de limba romana pentru Atena si pentru excursiile optionale de la Cap Sounion, Peloponez si Delphi;
 • insotitor de grup din partea agentiei;
 • taxele de aeroport si catering.


TARIFUL NU INCLUDE:

 • asigurarea medicala si asigurarea storno;
 • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice nementionate in program;
 • taxa de statiune conform clasificarii locale a unitatii de cazare 2* = 0,50 euro / zi/ camera, 3* = 1,50 euro / zi / camera, 4* = 3,00 euro / zi / camera, 5* = 4,00 euro / zi / camera. Se achita la receptie.

Orar informativ de zbor (ore locale):

 • CLUJ-NAPOCA 10:55 – ATENA 12:50
 • ATENA 08:10 – CLUJ-NAPOCA 10:15

 

Grup minim:


             25 persoane. Supliment grup 20-25 persoane: 40 EURO/persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 

 

 

P45

Circuit cu avionul 5 zile - GRECIA
 

Te intereseaza acest circuit?

Completeaza informatiile tale in campurile de mai jos si te vom contacta pentru a-ti rezerva locul tau in acest circuit. Sigur vei face multe poze si vei vizita multe locuri frumoase!

 
Pentru a te contacta un reprezentant de la agentia cea mai apropiata de tine
 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >