Circuit cu avionul 6 zile - ISRAEL

 
Recomanda prietenilor tai
 

Transport : Cu avionul din Cluj-Napoca

Pret incepand de la : Incepand de la 534 Eur/pers/sejur

Circuit Israel 2018

BONUS! Urcarea la muntele Tabor si la Muzeul Holocaustului

 

Ziua 1 (6 septembrie)Întalnire la Aeroportul Internațional “Avram Iancu” (Cluj-Napoca) în data de 6 septembrie 2018la ora 03:00cu reprezentantul agenției Filadelfia Turism. Zbor spre Tel Aviv. Chiar din aeroport grupul va fi preluat de către ghidul român care va însoți grupul pe tot parcursul pelerinajului. Începem itinerarul cu un tur panoramic al orașului Tel Aviv șial orașului Jaffa care este un vechi port pe malul Mării Mediterane, acum faimos cartier al artiștilor, după care urcăm până în orașul Haifa care se află la poalele Muntelui Carmel. Aici vom poposi la celebrele grădini BAHAI pentru a admira terasele suspendate. Continuăm vizita cu un popas în vechea cetate Cezareea. Pelerinajul continuă cu Cana Galileei, locul unde Isus a făcut minunea “transformării apei în vin”. Apoi,facem o vizită de ansamblu a Nazaretului, cu oprire la Biserica “Buna Vestire”, cea mai mare construcție romano-catolică din Orientul Mijlociu; Biserica Sfântului Iosif (atelierul lui Iosif ) și o vizită opțională la Muzeul Nazaretului. Cazare la hotel de 4*în Nazaret/Tiberias.

Ziua 2: (7 septembrie): Micul dejun. Urcăm pe Muntele Tabor, unde a avut loc episodul ,,Schimbării la față” și continuăm cu vizitarea bisericii romano-catolice sau a bisericii ortodoxe, la alegere. Urcăm pe Muntele Golan pentru a vedea fabrica de ulei de măsline. Mergem la Capernaum, locul în care a predicat Isus. Continuam cu vizite la casa Sfântului Petru și Sinagoga orașului. Vizităm Thaba, locul înmulțirii pâinilor și peștilor. Apoi, Biserica de pe Muntele Fericirii, unde a avut loc predica de pe munte, continuând spre nord de-a lungul Iordanului la locul botezului, situl Baptist Yardenit. O croazieră pe Marea Galileei și opțional un prânz delicios la un restaurant pescăresc, unde vom putea servi peștele “Sfântului Petru”. Cina si cazare in hotel 4* in Nazareth/Tiberias.

Ziua 3 (8 septembrie): Micul dejun.Opțional putem vizita centrul de prelucrare a diamantelor ,,Caprice” din Tiberias. Ne îndreptăm spre pustiul Iudeii: vizită opționalăla celebra fortăreață Masada (monument UNESCO 2001), construită de Regele Irod. Simbol al libertății evreilor, fortăreața mai păstrează intacte cele două sute de coloane de marmură ce  înfrumusețează vechile băi încălzite, precum și frescele și mozaicurile antice. Masada este situată pe malul vestic al Mării Moarte, cel mai jos loc de pe Pământ (400 m. sub nivelul mării) și cel mai bogat în săruri minerale lac din lume. În continuare, ne îndreptăm spre renumita staţiune Qalya, pentru a face baie în Marea Moartă. Apoi, vom intra în cel mai vechi oraș din lume, Ierihon, cu o scurtă oprire la Dudul lui Zacheu, și popas la MunteleCarantania, locul în care a fos dus Isus de duhul pentru a fi ispitit. Cină și cazare în Betleem la hotel de 4*.

Ziua (9 septembrie)Micul dejun. Vizităm Bethleemul – Biserica Nașterii Domnului cu peștera locului de origine. Continuăm cu vizita la Câmpul Păstorilor. Timp liber la cumpărături. Vizităm Capela Sf. Ecaterina. Mergem spre Muntele Scopus pentru panorama Muntelui Măslinilor, vizităm Biserica Pater Noster, iar apoi coborâm spre Biserica Dominus Flevit,Grădina Ghetsimani cu Biserica Națiunilor și Peștera Ghetsimani. Cina si cazare in Betleem la hotel de 4*.

Ziua 5 (10 septembrie): Micul dejun. Începem ziua cu parcurgerea pe jos a Via Dolorosa cu cele 14 opriri. Intrăm în Cetatea Sfântă pe poarta Leilor, unde vom vizita Scăldătoarea Betezda. Vizităm Sfântul Mormânt, Golgota, Piatra Ungerii. Continuăm vizita cu Grădina Mormantului GOL. Urmează Muntele Sionului, locul Cinei cea de Taină şi a coborârii. Zidul Plângerii Cină și cazare în Betleem la hotel de 4*.

Ziua 6 (11 septembrie): Transfer aeroport Tel Aviv. Dupa formalitățile de plecare ne vom îmbarca pe cursa WIZZAIRW63480 cu decolare la ora 10:00 și sosire la aeroport , ora 13:15.


TARIFUL INCLUDE:

 • Biletul de avion CLJ - TLV - CLJ - cu compania aeriană WIZZAIR;
 • Cazarea: 5  nopţi la hoteluri de 4* - demipensiune ( mic dejun si cină);
 • Intrarea la toate obiectivele turistice menționate în program;
 • Ghid vorbitor de limbă română;
 • Reprezentant specializat din partea Filadelfia Turism – insoțitor de grup;
 • Transportul cu autocar modern pe tot parcursul pelerinajului.


TARIFUL NU INCLUDE:

 • Taxe aeroport - obligatorii (145 eur/ pers);
 • Bacșiș ,,TIPs” Pentru șofer si ghid - obligatoriu (30 eur/pers) - se achită în aeroport în ziua plecării;
 • Supliment cameră single (200 eur/pers);
 • Asigurarea storno și asigurarea medicală;
 • Închiriere căști  sonorizare pe tot parcursul excursiei (10 eur/ pers) - obligatorii - se achită în aeroport în ziua plecării.


Va recomandam excursiile optionale cu plata din Romania deoarece sunt mult mai rentabile.  Excursiile opționale achitate în Israel se majorează cu 5 euro/excursie.

 • Masada (25 eur/pers)
 • Plimbare cu barca pe Marea Tiberiadei si masa cu ’’Peștele Sfântului Petru’’ (30 eur/pers)
 • Tunelul zidului Plangerii ( 12 eur/ pers)
 • Muzeul Nazareth ( 12 eur/pers)

 

Orarul de zbor: 

 • TUR: W6 3479  6 SEPTEMBRIE CLJ 06:10 -> TLV  09:10                
 • RETUR: W6 3480  11 SEPTEMBRIETLV 10:00 -> CLJ  13:15

 

 

  

 

 

 

 

FIL TURISM

 

 

 

 

 

 

 

Te intereseaza acest circuit?

Completeaza informatiile tale in campurile de mai jos si te vom contacta pentru a-ti rezerva locul tau in acest circuit. Sigur vei face multe poze si vei vizita multe locuri frumoase!

 
Pentru a te contacta un reprezentant de la agentia cea mai apropiata de tine
ex: Plecare in : 15.07.2013
 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >