Circuit cu avionul 6 zile ISRAEL

 
Recomanda prietenilor tai
 

Transport : Cu avionul , plecare din Budapesta.

Pret incepand de la : 689 Eur / persoana

ZIUA 1. TEL AVIV-NETANYA-CEZAREA-HAIFA-MUNTELE CARMEL-TIBERIAS. Intalnire pe Aeroportul din Budapesta cu 3 ore inainte de plecare. Sosire la Aeroportul Ben Gourion, formalitati vamale, dupa care intalnire cu ghidul roman. Scurt tur in Tel Aviv, plecare spre Cezarea, oras port antic construit de Regele Irod. In Cezarea vom vizita sapaturile arheologice ale cetatii antice si medievale (intrare optionala). Tot aici se afla mai multe vestigii arheologice, printre care si un apeduct impresionant, un teatru antic si fosta sinagoga de unde a pornit in calatorie Apostolul Pavel. Sosire in Haifa (Jaffa-portul folosit de Jona) . Tur oras, dupa care vom urca pe Muntele Carmel, unde vom avea o panorama superba asupra golfului , Templului Bahai si asupra Coloniei Germane. Sosire in Tiberias.
Cina si cazare la hotel 3*.

 ZIUA 2. TIBERIAS-MAREA GALILEI-CANA-NAZARET-CAPERNAUM-MUNTELE TABOR-TIBERIAS. Mic dejun. Urcare pe Muntele Fericirilor, avand o panorama superba asupra Marii Galileei, care este de fapt un lac intern situat la 212 m deasupra nivelului marii. Plimbare cu barca pe Lacul Genezaret. Deplasare la Tabgha, unde a avut loc inmultirea miraculoasa a painilor, aici vizitam biserica locala, situl care aminteste de acest fapt, cu mozaicurile mesianice bine cunoscute ale locului. Sosire in Capernaum, centrul lucrarilor mesianice din zona Galileei. In Capernaum se afla Casa lui Petru, resturi arheologice ale vechii asezarii si Sinagoga Veche. Continuam calatoria spre Cana, inspre Nazaret. Vom vizita Basilica propovaduirii, Biserica lui Iosif cu pesterile, Fantana Mariei si fosta Sinagoga. Deplasare pe Campia Armageddon, spre Muntele Tabor. Vom urca muntele cu taxi, vizitand situl din varful lui. Sosire in Tiberias. 
Cina si cazare la hotel 3*.

 ZIUA 3. TIBERIAS-YARDENIT-RAUL IORDAN-SAMARIA-IERIHON-IERUSALIM-BETHLEHEM. Mic dejun. Vizitam locul de botez in Iordan ``Yardenit``. Aceasta zona, aflata la punctul de varsare a lacului Genezaret in raul Iordan, este singurul loc din Israel unde este posibilia in vremurile actuale organizarea de botezuri nou testamentale, deoarece apa Iordanului este captata in mare in 3 conducte de irigatie. Continuam calatoria spre Marea Galilee trecand prin Samaria inspre Ierusalim. Parasim Campia Beka, vom ajunge la Ierusalim. In functie de timp si de obtinerea autorizarii trecerii in teritoriile palestiniene, vom incerca sa vizitam orasul Ierihon, cel mai vechi oras de pe Pamant. Sosire in Bethlehem. 
Cina si cazare la hotel 3*.

 ZIUA 4. BETHLEHEM-IERUSALIM-BETHLEHEM. Mic dejun. Vom urca pe Muntele Maslinilor, de unde vom avea parte de o privileste impresionanta asupra Ierusalimului. Vom vedea Cetatea Veche, paraul Chedron, locul Scaldatorii Bethesda, Gradina Mormintelor. Apoi vom vizita Biserica ``Dominus Flevit``(``Domnul plange``) ridicata pe locul unde Isus a plans pentru Ierusalim. Trecand pe drumul intrarii in Ierusalim vom ajunge la Gradina Ghetimani, apoi la Poarta Leilor. Ne vom alatura altor grupuri de pelerini si vom vizita Scaldatoarea Bethesda, apoi urcand pe Via Dolorosa vom ajunge pe Muntele Sionului, la Biserica Mormantului. In continuare vom vizita Mormantul Regelui David si Incaperea Cinei de Taina. Sosire in Betleem. 
Cina si cazare la hotel 3*.

ZIUA 5. BETLEEM-IERUSALIM-MAREA MOARTIA-QUMRAN-EIN GED-MASADA-HEBRON-BETLEEM. Mic dejun. Ajungem in partea de rasarit la Campia Ierihonului, situata la aprox. 418 m sub nivelul marii, atingand astfel cel mai jos punct de pe suprafata Pamantului. Vom trece pe langa Hanul Samariteanului Milos si vom intra in zona strabatuta de paraul Chedron. La Pesterile de la Qumran pe malul vestic al Marii Moarte, vom face un popas la marginea Pustiei Iudeii. Vom afla lucruri interesante privind viata esenienilor si vom vizita site-ul arheologic al acestora. Continuam calatoria spre oaza Ein Gedi, unde s-a adapostit David cu ceata si familia lui in perioada razboiului de tachinare cu Saul. Aici se afla o minunata gradina botanica (printe cele mai frumoase 10 gradini din lume) si o cascada, de asemenea ape medicinale si terapeutice (Intrarea facultativa). Vom merge mai departe spre partea sudica a Marii Moarte, unde vom avea posibilitate de a vizita Fortareata de la Masada, locul ultimei rezistente a evreilor dupa razboiul de distrugere totala din aniii 70 dH. (optional: ascensiunea si coborarea cu cabina teleferica). Partea a doua a zilei vom vizita Cartierul Arab si Evreesc din Ierusalim si ne vom deplasa la Zidul Plangerii (cea mai mare Sinagoga evreeasca din lume). In continuare vom incerca sa vizitam Domul Stancii si Moscheea invecinata, Al-Aqsa. Sosire in Bethlehem.
Cina si cazare la hotel 3*.

ZIUA 6. BETLEEM-TEL AVIV. Mic dejun. InBethlehem vizitam Biserica Nasterii si vom arunca o privire pe campurile pastoresti din jurul Bethlehemului. Transfer la Aeroportul Ben Gurion, de unde ne vom continua calatoria de intoarcere spreRomania, purtand in suflet amintiri de neuitat SHALOM ISRAEL! Sosire in Budapesta pe Aeroportul Liszt Ferencz.

PRETUL INCLUDE: 

 • bilet de avion, taxe de aeroport
 • bacsis 30 euro/pers
 • cazare 5 nopti la hotel 3* cu demipneisune
 • plimbarecu barca pe Marea Galileii,Qumran
 • urcare cu taxiul pe Muntele Tabor
 • intrarile la obiectivele turistice mentionate in program
 • ghid local in limba romana.

 

Pretul nu include: 

 • mese suplimentare pe parcursul sederii
 • asigurarea medicala si storno (obligatorie)
 • intrarile optionale
 • cheltuieli personale.
Circuit cu avionul 6 zile ISRAEL
 

Te intereseaza acest circuit?

Completeaza informatiile tale in campurile de mai jos si te vom contacta pentru a-ti rezerva locul tau in acest circuit. Sigur vei face multe poze si vei vizita multe locuri frumoase!

 
Pentru a te contacta un reprezentant de la agentia cea mai apropiata de tine
ex: Plecare in : 15.07.2013
 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >