Circuit cu avionul 7 zile la Paris

 
Recomanda prietenilor tai
 

Transport : Cu avionul, plecare din Bucuresti

Pret incepand de la : Incepand de la 585 Eur / pers

Oceanul ATLANTIC (flux si reflux, Mont Saint Michelle) – Valea LOAREI

 

ZIUA 1. Ora 6 intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in Blue Air pentru destinatia Paris. Decolare, ora 07.55, sosire la 10.05. Se viziteaza VERSAILLES. Deplasare prin Defence (cartierul zgarie norilor). Tur PARIS  cu autocarul pe traseul : Gradinile Luxembourg, Universitatea Sorbona, Pantheonul, Cartierul Latin, Centrul Pompidou, Place Vendome, Opera, Place de la Concorde, Arcul de Triumf, Catedrala “Madelaine”si Turnul Eiffel. Transfer la hotel. Cazare in Paris.

ZILELE 2- 6, Mic dejun si cazare in ParisMarti-excursie (plata la intrare) pe VALEA LOAREI (castelele Amboise – 8 € si Chenanceaux  8 €  ) si pe Valea Senei (castelul Fontainebleau - 7 €). Miercuri - Muzeul Louvre-10  €. Urcarea in Turnul Montparnasse si croaziera pe Sena. Program turistic  (optional) Joi-vizita:Turnul Eiffel-12 €,Domul Invalizilor (Mormantul lui Napoleon)-10 €, Catedrala Notre Dame si Cartierul Montmartre (Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor); Vineri - Disneyland - 55 € ; Sambata - excursie (115 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 140 €-daca se achita in Franta) cu autocarul (grup minim de 25 turisti) la Oceanul Atlantic- fenomenul  de flux / reflux – se viziteaza Complexul muzeal Mont Saint Michelle (10  €).

ZIUA 7. Mic dejun.Timp liber-shopping.Transfer la aeroport. Decolare la ora 19.15. Sosire la Otopeni la ora 23.05.

TARIFUL INCLUDE: 

  • 6 cazari cu mic dejun; 
  • servicii ghid roman si bilet avion Bucuresti - Paris - Bucuresti ;
  • transport (prima si ultima zi) cu autocar 2** cu aer conditionat ;
  • 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.

Tariful nu include: biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea.

 

 

Te intereseaza acest circuit?

Completeaza informatiile tale in campurile de mai jos si te vom contacta pentru a-ti rezerva locul tau in acest circuit. Sigur vei face multe poze si vei vizita multe locuri frumoase!

 
Pentru a te contacta un reprezentant de la agentia cea mai apropiata de tine
ex: Plecare in : 15.07.2013
 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >