Pelerinaj - cu avionul 4 zile - ISRAEL

 
Recomanda prietenilor tai
 

Transport : cu avionul din Bucuresti

Pret
 • Plecare din 09.04.2018 : 470 EUR / persoana / sejur
 • Plecare din 16.04.2018 : 470 EUR / persoana / sejur
 • Plecare din 23.04.2018 : 470 EUR / persoana / sejur
 • Plecare din 30.04.2018 : 470 EUR / persoana / sejur
 • Plecare din 07.05.2018 : 470 EUR / persoana / sejur
 • Plecare din 14.05.2018 : 470 EUR / persoana / sejur
 • Plecare din 21.05.2018 : 470 EUR / persoana / sejur
 • Plecare din 28.05.2018 : 470 EUR / persoana / sejur

Israelul pentru toti

4 zile / 3 nopti - 2018

 

 

Ziua 1 - Luni

 

Intalnire pe Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) - plecari internationale (sala e asteptare) - la ora 05:00, cursa Blue Air. Decolare ora 07:00, sosire pe Aeroportul Ben Gurion la ora 09:50. Deplasare la Muntele Tabor. - inchinare in Biserica Ortodoxa "Schimbarea la fata". Cana Galileii - inchinare in Biserica Ortodoxa ce aminteste de Minunea prefacerii apei in vin la nunta din Cana Galileii. Nazareth - inchinare in Biserica ortodoxa Sf. Gavriil si in Biserica Catolica Buna Vestire. ridicata pe locul unde a fost casa Sfintei Familii. Cazare si cina in Nazareth/Tiberias.

 

Ziua 2 - Marti


Mic dejun. Deplasare pe Muntele Fericirilor - inchinare in Biserica ce aminteste de minunata Predica de pe munte a Domnului. Vizitarea ruinelor orasului Capernaum, orasul cel mai iubit de Mantuitorul Iisus Hristos, unde a facut cele mai multe minuni; vizitarea ruinelor Sinagogii si a casei unde a fost vindecata soacra Sf Petru, inchinare in Manastirea Sf Gherasim. Deplasare in Ierihon. Privire panoramica asupra Manastirii Carantania de pe Muntele Ispitirii si inchinare in Manastirea "Dudul lui Zaheu", Asezamantul Romanesc de la Ierihon. Cazare si cina la hotel Bethleem.

Ziua 3 - Miercuri 


Mic dejun. Deplasare la Ierusalim, pe muntele Maslinilor, unde ne vom inchina la urmatoarele locuri sfinte: Manastirea ortodoxa a Inaltarii Domnului, Manastirea Pater Noster, (loc in care Mantuitorul i-a invatat pe ucenicii Sai Rugaciunea Domneasca "Tatal Nostru"), Manastirea "Dominus Flevit" ("Domnul a plans"), Gradina Ghetsimani cu Biserica Natiunilor (ridicata pe locul in care Mantuitorul s-a rugat inainte de a fi prins), Biserica ce adaposteste Mormantul Maicii Domnului si Grota Tradarii. Intram in Cetatea Ierusalimului pe poarta Sf Stefan si ne inchinam in Biserica ridicata deasupra casei in care s-a nascut Sf Fecioara Maria, in Cetatea Antonia. Parcurgem Via Dolorosa (calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mantuitorului Iisus Hristos, ajungand la Biserica Sfintei Invieri (inchinare la toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant, locul unde s-a aflat Sfanta Cruce, etc). Asezamantul romanesc de la Ierusalim. Cazare si cina la hotel Bethleem. 

Ziua 4 - Joi


Mic dejun. Bethleem - ne vom inchina in Biserica Ortodoxa  Nasterii Domnului (ce adaposteste Pestera in care s-a nascut Domnul Iisus Hristos si icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. deplasare catre Hozeva - Manastirea Sf. Gheorghe (inchinare la moastele Sf. Ioan Iacob Romanul). Deplasare pe Muntele Sionului - ne vom inchina in Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul "Cina cea de Taina" si Mormantul Sfantului Proroc si Psalmist David. Deplasare la Ein Karem - ne vom inchina in Biserica Nasterii SF Ioan Botezatorul (ridicata pe locul nasterii Sf. Ioan). Sosire la aeroport la ora 19:00. Decolare la ora 22:20, cursa Blue Air, sosire in Bucuresti la ora 01:10.

 

TARIFUL INCLUDE:

 • bilet de avion cursa Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti; taxe de aeroport;
 • transport autocar cu aer conditionat;
 • cazare 1 noapte la Nazareth/Tiberias, 2 nopti la Hotel Bethleem, hotel de 3-4* clasificare locala;
 • masa (bufet) in regim de demipensiune (mic dejun si cina);
 • inrari la obiectivele din program;
 • asigurare medicala - se incheie persoanelor cu varsta pana la 79 ani (inclusiv), este asigurare de tip STANDARD;
 • preot insotitor.

TARIFUL NU INCLUDE:

 • bacsisuri pentru sofer, personal hotelier, transferuri cu microbuz (15 euro).

 

ACTE NECESARE

PASAPORT VALABIL MINIM 6 LUNI DE LA INTOARCEREA IN TARA!!

 

 

 

BASILICA

 

Te intereseaza acest circuit?

Completeaza informatiile tale in campurile de mai jos si te vom contacta pentru a-ti rezerva locul tau in acest circuit. Sigur vei face multe poze si vei vizita multe locuri frumoase!

 
Pentru a te contacta un reprezentant de la agentia cea mai apropiata de tine
 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >