Pelerinaj cu avionul din Cluj-Napoca 8 zile - ISRAEL

 
Recomanda prietenilor tai
 

Transport : Cu avionul din Cluj-Napoca

Pret
 • Plecare din 02.09.2019 : 645 EUR / persoana / sejur
 • Plecare din 14.10.2019 : 645 EUR / persoana / sejur
 • Plecare din 04.11.2019 : 645 EUR / persoana / sejur

PELERINAJ IN ISRAEL 2019

 

PLECARE CU AVIONUL DIN CLUJ-NAPOCA

 

8 Zile / 7 nopti 


Ziua 1. luni: Intalnire pe Aeroportul din Cluj-Napoca - plecari internationale (sala de asteptare) - la ora 11:00, cursa BLUEAIR OB3769 Decolare ora 13:00, sosire pe Aeroportul Ben Gurion la ora 16:00. Cazare si cina la hotel in Bethleem.

Ziua 2. marti: Mic dejun. Deplasare la Ierusalim, pe Muntele Maslinilor, unde ne vom inchina la urmatoarele locuri sfinte: Manastirea Ortodoxa a Inaltarii Domnului, Manastirea Pater Noster, Manastirea "Dominus Flevit", Gradina Ghetsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica ce adaposteste Mormantul Maicii Domnului si Grota Tradarii. Cazare si cina la hotel in Bethleem.

Ziua 3. miercuri: Mic dejun. Deplasare catre Hozeva - Manastirea Sf. Gheorghe. Ierihon - privire panoramica asupra Manastirii Carantania de pe Muntele Ispitirii si inchinare in Manastirea "Dudul lui Zaheu". Deplasare catre tarmul Marii Moarte. Ne indreptam spre Valea Iordanului si vom vizita locul botezului Domnului nostru Iisus Hristos. Inchinare in Manastirea Sf. Gherasim. Cazare si cina la hotel in Bethleem.

Ziua 4. joi: Mic dejun. Intram in Cetatea Ierusalimului pe poarta Sf. Stefan si ne inchinam in Biserica ridicata deasupra casei in care s-a nascut Sf. Fecioara Maria, in cetatea Antonia. Parcurgem Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mantuitorului Iisus Hristos, ajungand la Biserica Sfintei Invieri (inchinare la toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant, locul unde s-a aflat Sfanta Cruce, etc). Cazare si cina la hotel in Bethleem.

Ziua 5. vineri: Mic dejun. Bethleem - ne vom inchina in Biserca Ortodoxa a Nasterii Domnului, Grota Laptelui. Deplasare in pustiul Iudeii cale de 15 km pentru a vizita Manastirea Sf. Teodosie cu Pestera Magilor in care se afla mormintele Sf. Teodosie, Sofia - mama Sf. Sava, Sf. Evloghia - mama Sf. Teodosie, Sf. Teodota - mama Sf. Cosma si Damian si Manastirea Sf. Sava (accesul in incinta manastirii este permis doar barbatilor, inchinare la moastele Sf. Sava). Cazare si cina la hotel in Bethleem. 

Ziua 6. sambata: Deplasare pe Muntele Sionului - ne vom inchina in Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul "Cina cea de Taina" si Mormantul Sfantului Proroc si Psalmist David. Deplasare la Zidul Plangerii. Asezamantul romanesc de la Iserusalim. Deplasare la Ein Karem - ne vom inchina in Biserica Nasterii Sf. Ioan Boteatorul si Izvorul Sfintei Fecioare Maria. Cazare si cina la hotel in Bethleem. 

Ziua 7. duminica: Mic dejun. Participarea la Sfanta Liturghie la Asezamantul Romanesc de la Ierihon. Deplasare la Muntele Tabor - inchinare in Biserica Ortodoxa "Schimbarea la Fata". Deplasare pe Muntele Fericirilor - inchinare in Biserica ce aminteste de frumoasa Predica de pe munte a Domnului. Vizitarea ruinelor orasului Capernaum, orasul cel mai iubit  de Mantuitorul Iisus Hristos, unde a facut cele mai multe minuni; vizitarea ruinelor Sinagogii si a casei unde a fost vindecata soacra Sf. Petru, inchinare in Biserica Ortodoxa din Capernaum, Tabgha - Biserica ce aminteste de minunea inmulturii painilor si pestilor, Biserica Sf. Petru. Cazare si cina hotel in Nazareth/Tiberias. 

Ziua 8. luni: Mic dejun. Nazareth - inchinare in Biserica Ortodoxa Sf. Gavriil si in Biserica Catolica Buna Vestire ridicata pe locul unde a fost casa Sfintei Familii. Cana Galileii - inchinare in Biserica Ortodoxa ce aminteste de Minunea prefacerii apei in vin la nunta din Cana Galileii. Sosire la aeroport ora 14:00. Decolare - 17:00, sosire Cluj-Napoca ora 20:00, cursa BLUEAIR OB3770.


TARIFUL INCLUDE:

 • transport cu avionul Cluj-Napoca - Tel Aviv - Cluj-Napoca;
 • 7 nopti cazare hoteluri 3-4* clasificare locala;
 • masa bufet in regim demipensiune (mic dejun + cina);
 • intampinare si transfer aeroport - hotel - aeroport;
 • transport local - autocar cu aer conditionat conform programului;
 • taxe aeroport;
 • intrari la obiective;
 • asigurare de sanatate;
 • preot insotitor.

 

TARIFUL NU INCLUDE:

 • tips (bacsis) pentru sofer, personal hotelier, transferuri microbuz 30 euro.ACTE NECESARE: Pasaport vlabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.

 

 

 

 

BASILICA

Pelerinaj cu avionul din Cluj-Napoca 8 zile - ISRAEL
 

Te intereseaza acest circuit?

Completeaza informatiile tale in campurile de mai jos si te vom contacta pentru a-ti rezerva locul tau in acest circuit. Sigur vei face multe poze si vei vizita multe locuri frumoase!

 
Pentru a te contacta un reprezentant de la agentia cea mai apropiata de tine
 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >