Pelerinaj in GRECIA si INSULA CORFU

 
Recomanda prietenilor tai
 

Transport : Cu autocarul, plecare din Bucuresti

Pret incepand de la : 470 Eur / pers

Ziua 1. Plecare din Bucureşti la ora 06.30 de la baza Dealului Patriarhiei Române (crucea Sfântului Constantin Brâncoveanu) pe traseul Bucureşti – Giurgiu – Ruse – Sofia – oprire la Mănăstirea Rila (închinare la moaştele Sfântului Ioan de Rila) – Promahonas – Serres – Salonic. Cazare Salonic.

Ziua 2. Mic dejun.Salonic – participare la Sfânta Liturghie la Biserica Sfântul Dimitrie (închinare la moaştele Sfântului Dimitrie Izvorâtorul de Mir).  Vizitarea centrului istoric al oraşului:Biserica Sfântul Gheorghe, cea mai veche biserică din Grecia (sec. V), Arcul lui Galeriu (monument situat pe Calea Ignatia, ridicat în anul 304 d.Hr., din porunca împăratului Galeriu în amintirea victoriei romanilor asupra perşilor din anul 297),închinare la moaşteleSfântului Vasile cel Nouîn Biserica Sfânta Sofia şi lamoaşteleSfântului Grigorie Palamacare se află în Catedrala Mitropolitană din Salonic,Turnul Alb (simbol al oraşului, sec. XV). Plecare spre Kalambaka, cazareKalambaka.

Ziua 3. Mic dejun.În funcţie de program, închinare în mănăstirile din Complexul Monastic Meteora. Plecare spre Igoumenitza, traversare cu feribot Igoumenitza – Corfu. Cazare şi cinăCorfu.

Ziua 4. Mic dejun. Deplasare la Biserica Sfântul Spiridon, închinare la moaştele Sfântului Ierarh Spiridon şila moaştele Sfintei Teodora în Catedrala Mitropolitană. Traversare cu feribot Corfu – Igoumenitza. Deplasare către Patras, cazare şi cină Patras / Rodini.

Ziua 5. Mic dejun. Deplasare spre Biserica Sfântului Apostol Andrei, închinare la moaşteleşi o parte din Crucea Sfântului Andrei. Plecare spre Atena cu oprire la Canalul  Corint (leagă Golful Corint din Marea Ionică de Golful Saronic din Marea Egee). Oprire la MănăstireaLoutraki, închinare la moaştele Sfântului Patapie. Cazare şi cină Atena.

Ziua 6. Mic dejun. Deplasare către Portul Pireu, traversare cu feribotul Pireu – Eghina. În Eghina închinare la moaştele Sfântului NectarieTaumaturgul în Mănăstirea Sfânta Treime. Traversare cu feribotul Eghina – Pireu.  Deplasare la Nea Makri, închinare la moaștele Sfântului Efrem cel Nou. Cazare şi cină Atena.

Ziua 7. Mic dejun. Deplasare spre Evia pentru închinare la moaştele Sfântului Ioan Rusuîn Biserica Sfântul Ioan Rusu din Prokopi. Plecare către Salonic cu oprire la Mănăstirea Kato Xenia (închinare la o parte din Brâul Maicii Domnului) şi la Mănăstirea Sfânta Paraschevi din Valea Tembi (închinare la moaşteleSfintei Paraschevi.Tot aici se află şi un izvor cu apă tămăduitoare pentru cei cu probleme la ochi). Cazare şi cină Salonic.

Ziua 8. Mic dejun. Plecare spre România, sosire în Bucureşti la baza Dealului Patriarhiei Române în funcție de traficul auto și formalitățile vamale.

TARIFUL INCLUDE: 

  • transport cu autocar clasificat
  • 7 nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri 3* în camere duble (clasificare locală)
  • 7 mic dejun si 5 cine
  • Feribot Igoumenitza – Corfu – Igoumenitsa (Insula Corfu)
  • Feribot Pireu – Eghina – Pireu (Insula Eghina)
  • Feribot Agyocampos – Glifa (Insula Evia)
  • Însoţitor de grup preot/ teolog

Tariful nu include: Intrările la obiectivele turistice (aproximativ 3 euro la fiecare mănăstire din Complexul Meteora), Asigurarea medicală, Asigurarea storno – facultativă (asigurare de anulare a călătoriei, în valoare de 1,5% din costul pelerinajului, se achită în lei la cursul zilei şi se încheie la semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turitice, în pachet cu asigurarea medicală de călătorie).

 

Te intereseaza acest circuit?

Completeaza informatiile tale in campurile de mai jos si te vom contacta pentru a-ti rezerva locul tau in acest circuit. Sigur vei face multe poze si vei vizita multe locuri frumoase!

 
Pentru a te contacta un reprezentant de la agentia cea mai apropiata de tine
ex: Plecare in : 15.07.2013
 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >