Pelerinaj Social in TARA SFANTA si PENINSULA SINAI

 
Recomanda prietenilor tai
 

Transport : Cu avionul, plecare din Cluj

Pret
  • Plecare din 10.10.2017 : 750 EUR / persoana / sejur
  • Plecare din 17.10.2017 : 750 EUR / persoana / sejur
  • Plecare din 07.11.2017 : 750 EUR / persoana / sejur

Ziua I, marti: Întâlnire pe Aeroportul din Cluj Napoca – plecări (sala de aşteptare) - ora 17:30, Decolare ora 19:00, cursa RO648, sosire pe Aeroportul Otopeni la ora 19:55. Imbarcare pe cursa RO153 cu decolare din Bucuresti la ora 20.55, aterizare pe Aeroportul Ben Gurion  la ora 23.30. Cazare hotel în Bethleem.

Ziua II, miercuri: Mic dejun. Deplasare la Ierusalim, pe Muntele Măslinilor, unde ne vom închina la următoarele locuri sfinte: Mănăstirea Ortodoxă a Înălţării DomnuluiMănăstirea Pater Noster (loc în care Mântuitorul i-a învăţat pe ucenicii Săi Rugăciunea Domnească „Tatăl nostru”), Mănăstirea „Dominus Flevit” („Domnul a plâns”), Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor (ridicată pe locul în care Mântuitorul s-a rugat înainte de a fi prins), Biserica ce adăposteșteMormântul Maicii Domnului şi Grota Trădării. Deplasare pe Muntele Sion – ne vom închina în Biserica Adormirii Maicii DomnuluiFoişorul „Cina cea de Tain㔺i Mormântul Sfântului Prooroc şi Psalmist David. Deplasare la  Zidul Plângerii. Aşezământul Românesc de la IerusalimCazare şi cină hotel în Bethleem.

Ziua III,joi:  Mic dejun. Deplasare spre Egipt, la Sf. Ecaterina. Închinare în Mănăstirea greco – ortodoxa Sf. Ecaterina – cea mai veche mănăstire ortodoxă din lume  in care a viețuit Sf. Ioan Scărarul si Sf. Nil, Filotei, Anastasie, Grigore si in care se găsesc moaștele Sfintei Mare Mucenite Ecaterina; gropnița cu moaștele Sf. Stefan Sinaitul, Paraclisul  Sfântului Prooroc Moise, muzeul mănăstirii – cu o importantă colecție de icoane vechi de o deosebită valoare.Cazare şi cină hotel în St. Catherina 3*.

Ziua IV,vineri:  Dimineața in jurul orei 01.00 se va urca pe Muntele Sinai - locul in care Moise a primit Tablele Legii. Urcarea este opționala. Cine nu doreste sau nu poate depune efort fizic rămâne cazat in camera. (pentru munte: lanterna, rucsac, fes, incaltaminte si imbracaminte adecvata) După micul dejun, întoarcere in Israel. Cazare şi cină hotel în Bethleem.

Ziua V,sambata:  Mic dejun, Intrăm în Cetatea Ierusalimului pe poarta Sf. Ştefan şi ne închinăm în Biserica ridicată deasupra casei în care s-a născut Sf. Fecioară Maria, în Cetatea Antonia. Parcurgem Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos, ajungând la Biserica Sf. Învieri (închinare la toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormânt, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc.  Deplasare la Ein Karem – ne vom închina în Biserica Naşterii Sf. Ioan Botezătorul (ridicată pe locul naşterii Sf. Ioan) şi Izvorul Sfintei Fecioare Maria.  Cazare şi cină hotel în Bethleem.

Ziua VI,duminica: Mic dejun. Bethleem – ne vom închina în Biserica Ortodoxă a Naşterii Domnului (ce adăposteşte Peştera în care s-a născut Domnul Iisus Hristos şi icoana făcătoare de Maicii Domnului), Deplasare către Hozeva – Mănăstirea Sf. Gheorghe (închinare la moaştele Sf. Ioan Iacob Românul). Deplasare spre Ierihon- închinare în Mănăstirii „Dudul lui Zaheu” şi Aşezământul Românesc de la Ierihon. Scurta oprire la Marea Moarta, Mănăstirea Sf. Gherasim de la Iordan.Cazare şi cină hotel în Bethlehem.

Ziua VII,luni:  Mic dejun. Deplasare pe Muntele Fericirilor – închinare în Biserica ce aminteşte de celebra Predică de pe munte a Domnului. Vizitarea ruinelor oraşului Capernaum, oraşul cel mai iubit de Mântuitorul Iisus Hristos, unde a făcut cele mai multe minuni; vizitarea ruinelor Sinagogii şi a casei unde a fost vindecată soacra Sf. Petru, închinare în Biserica Ortodoxă din Capernaum, Tabgha – Biserica ce aminteşte de minunea înmulţirii pâinilor şi peştilor (hrănirea a 5.000 de oameni cu 5 pâini şi 2 peşti), Biserica Sf. PetruRâul Iordan – Yardenit: – loc amenajat pentru a intra în apa Iordanului.Cazare şi cină hotel în Nazareth/Tiberias.

Ziua VIII,marti: Mic dejun. Deplasare la Muntele Tabor – închinare în Biserica Ortodoxă “Schimbarea la Faţă” (locul Schimbării la Faţă a Domnului,  Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului). Cana Galileei – închinare în Biserica Ortodoxă ce aminteşte de Minunea prefacerii apei în vin la nunta din Cana Galileii. Nazareth – închinare în Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil (cu Izvorul Sfintei Fecioare Maria) şi în Biserica Romano - Catolică Buna Vestireridicată pe locul unde a fost casa Sfintei Familii. 

Ziua IX,miercuri:Sosire la Aeroport ora 20:30. Decolare la ora  00:30. Aterizare in Bucuresti in urmatoarea zi la ora 03:15,  cursa RO154. Imbarcare pe cursa RO651 cu decolare la ora 07.20 si aterizare la Cluj la ora 08.30.

TARIFUL INCLUDE: 

  • bilet de avion cursă TAROM
  • taxele de aeroport ;
  • 7 nopti hotel 3, 4* - clasificare locala, demipensiune
  •  transport autocar aer condiţionat;,
  • intrările la obiectivele menţionate în program;
  • asigurare de sănătate - se incheie persoanelor cu varsta pana la 79 ani (inclusiv), este asigurare de tip STANDARD  si este  incheiata la Societatea de Asigurare CITY INSURANCE
  • preot însoţitor.

Tariful nu include: tips ( bacsis ) pt sofer,personal hotelier - (30 euro) care se plăteşte reprezentantului agenţiei 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te intereseaza acest circuit?

Completeaza informatiile tale in campurile de mai jos si te vom contacta pentru a-ti rezerva locul tau in acest circuit. Sigur vei face multe poze si vei vizita multe locuri frumoase!

 
Pentru a te contacta un reprezentant de la agentia cea mai apropiata de tine
 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >