REVELION Viena 2018

 
Recomanda prietenilor tai
 

Transport : cu autocar din Bucuresti

Pret
 • Plecare din 28.12.2017 : 385 EUR / persoana / sejur

REVELION Viena 2018


Bonus-TUR DE ORAS in Budapesta si BRATISLAVA
Excursie la Cotul DunariiImbarcari din: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad si localitatile de pe traseu.
Transferuri gratuite din orasele: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia.

Ziua 1 (28.12.2017): Bucuresti – Nadlac (500 km)
Intalnire in fata Garii de Nord (la coloane, in fata Parcului Garii de Nord) la ora 20.30 si plecare la ora 21:00 din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Pitesti, Rm.Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad (sunt prevazute imbarcari si din orasele de pe traseu).

Ziua 2 (29.12.2017): Nadlac – Szeged – Budapesta (850 km)
Dimineata trecem vama Nadlac si ajungem in Ungaria. In cursul pranzului sosim la Budapesta unde vom face un scurt tur panoramic cu autocarul, si vom admira: Citadela, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta, Biserica Mathias, Piata Eroilor, Palatul Regal. Ne cazam in jurul orei 14.30 la hotel 3* in Budapesta. Timp liber la dispozitie. Seara, optional, va propunem o croaziera pe Dunare cu vas de croaziera in exclusivitate pentru grupul nostru, cina meniu special, sampanie, vin, bauturi racoritoare incluse (Pret: 35 Euro/ persoana. Minim 25 de participanti.Transfer cu autocarul dus-intors inclus)

Ziua 3 (30.12.2017): Budapesta – Viena (340 km)
Dupa micul dejun, ne continuam deplasarea spre Viena. In jurul pranzului ajungem in Viena si facem un tur panoramic de oras de-a lungul celebrului bulevard Ringstrasse: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Parlamentul, Teatrul National (Burgtheater), Primaria, Universitatea si Biserica Votiva. Ajungem la Hotelul Seehotel Böck Brunn 3*(www.hb1.at/de/hotel-boeck-brunn.html) si ne cazam.Timp liber pentru relaxare.

Ziua 4 (31.12.2017): Viena-Tur de oras si Cina Festiva de Revelion.
Dupa micul dejun, transfer in centrul orasului.Timp liber pentru plimbare si cumparaturi.In cursul dupa-amiezii ne intoarcem la hotel si ne pregatim pentru petrecerea de Revelion.Optional,va propunem 
Cina Festiva de Revelion la restaurantul S Müllerbeisl din centrul orasului. (www.muellerbeisl.com). Pret80euro/adult;45 euro/copil2-11.99 ani.Transferul la si de la restaurant este asigurat de autocarul nostru.Cina include meniu festiv, atmosfera de sarbatoare si muzica de sezon.La Multi Ani!

Ziua 5 (01.01.2018): Viena-Excursie la Mayerling,Manastirea Heiligenkreuz și Lacul Subteran
Mic dejun. Dupa-amiaza va propunem o excursie optionalaîn cele mai frumoase părți ale Pădurii Vieneze. Începând cu orașul roman Baden cu izvoare termale, continuam pe valea romantică Helenental pe drumul spre fosta cabană de vânătoare Mayerling. Prințul Rudolph, singurul fiu al împăratului Franz Joseph, s-a sinucis aici în 1889 împreună cu Baronesa Maria Vetsera. Următoarea oprire este mănăstirea medievală din Heiligenkreuz, care găzduiește rămășițele ultimului descendent al dinastiei Babenberger. Ne continuam drumul pe langa orăşelul Höldrichsmühle, unde Franz Schubert și-a compus piesa "The Lindentree", si ajungem la Seegrotte Hinterbrühl, unde vă veti plimba cu barca pe cel mai mare lac subteran din Europa. Pe drumul de intoarcere, vom trece pe langa Castelul Liechtenstein.Seara ajungem in Viena si optional putem opri la restaurantul S Müllerbeisl pentru servirea cinei.

Ziua 6 (02.01.2018):Viena-Bratislava-Cotul Dunarii-Budapesta (339 km)
Dupa micul dejun pornim spre Bratislava,capitala Slovaciei. Tur panoramic de oras cu autocarul in cadrul caruia vom putea admira obiectivele turistice emblematice ale orasului.Urmeaza excursia in Defileul Dunarii.Vom vizita orasul medieval Szentendre (Sf.Andrei),orasul medieval Esztergom,capitala Ungariei pana in anul 1241 si Visegrad (Castelul lui Matei Corvin).In cursul dupa-amiezii sosire si cazare in Budapesta la hotel 3*. Pentru seara, optional, va recomandam o cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr-un loc renumit : Crama Borkatakomba, cel mai mare labirint cu vinuri-88 km lungime ( Pret: 35 Euro/persoana. Minim 25 de participanti.Transfer dus-intors cu autocarul inclus). 

Ziua 7 (03.01.2018): Budapesta-Bucuresti (850 km)
Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Romania.Sosirea in Bucuresti seara tarziu.

Tarife circuit

Plecare circuit  Adult in camera dubla  Copil 0-5,99 ani  Copil 6-11,99 ani
28.12.2017 385 euro 255 euro   345 euro

 

Supliment camera single: 140 euro; Al-3 lea adult in camera dubla cu pat suplimentar: 365 euro

TARIFUL INCLUDE:

 • Transport cu autocar clasificat international in conformitate cu programul;
 • Cazare 2 nopti cu mic dejun in Budapesta la hotel 3*
 • Cazare 3 nopti cu mic dejun in Viena la Seehotel Böck Brunn 3*
 • Tur panoramic la Budapesta. 
 • Excursie Cotul Dunarii ( Szentendre, Esztergom,Visegrad)
 • Tur panoramic sipietonal la Viena.
 • Tur panoramic la Bratislava.
 • Ghid roman insotitor.


TARIFUL NU INCLUDE:

 • Cina Festiva de Revelion la Restaurantul S Müllerbeisl din centrulorasului.(www.muellerbeisl.com). Pret 80euro/adult; 45 euro/copil 2-11,99ani.La inscriere veti primi programul si meniul festiv.Se rezerva din tara.
 • biletele de intrare la obiectivele turistice: LaculSubteran 9 Euro/persoana; Mănăstirea Heiligenkreuz 10 Euro/persoana.
 • excursiile optionale;
 • asigurarea medicala de calatorie.
 • asigurarea storno.


GRUP MINIM: 35 PERSOANE
In situatia in care nu se realizeaza grupul minim de persoane, pretul se recalculeaza astfel:

 • pentru un grup de 30-34 persoane,tariful se majoreaza cu 25 euro/persoana;
 • pentru un grup de 25-29 persoane,tariful se majoreaza cu 40 euro/persoana;
 • pentru un grup de 20-24 persoane,tariful se majoreaza cu 55 euro/persoana.


TERMENE DE PLATA:

 • 30% din pretul pachetului turistic la inscriere;
 • Diferenta de 70% pana la data de 08.12.2017.

 

 

 

IRI

 

Te intereseaza acest circuit?

Completeaza informatiile tale in campurile de mai jos si te vom contacta pentru a-ti rezerva locul tau in acest circuit. Sigur vei face multe poze si vei vizita multe locuri frumoase!

 
Pentru a te contacta un reprezentant de la agentia cea mai apropiata de tine
 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >