Circuit cu avionul 7 zile ROMA - Vatican/Tivoli/Florenta/Napoli/Pompei/Capri

 
Recomanda prietenilor tai
 

Transport : Cu avionul, plecare din Bucuresti

Pret incepand de la : 530 Eur / persoana

ZIUA 1. Duminica (plecarile din 23.06, 11.08, 1.09, 22.09),ora 4.30-intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni - check in Alitalia pentru destinatia Roma. Decolare la 6.25. Sosire la Roma la ora  7.35. Excursie la TIVOLI, unde se viziteaza VILA D’ESTE si faimoasele gradini. Transfer la hotel.
Cazare in Roma.

ZIUA 1. Miercuri (plecarea din 1 Mai) ,ora 7.30-intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni - check in Tarom pentru destinatia Roma. Decolare la 9.30. Sosire la Roma la ora  10.50. Excursie la TIVOLI, unde se viziteaza VILA D’ESTE si faimoasele gradini. Transfer la hotel. 
Cazare in Roma.

ZIUA 2. Mic dejun.Se viziteaza Piata San Pietro(Basilica), Vatican (Muzeul, Capela Sixtina, Catedrala) si in 30 min. Castelul Sant Angelo. Ora 17 – vara/ ora 16 – toamna, tur (3 ore) pietonal cu ghid pe traseul: Piata Del Popolo, Piata Spaniei, Fontana di Trevi, Pantheonul, Piata Venezia, Columna lui Traian si Capitoliul.
Cazare in Roma.

ZIUA 3. Mic dejun. Se viziteaza Complexul Colosseum – Palatin - Forumul roman. timp liber.
Cazare in Roma.

ZIUA 4. Mic dejun. Optional (80 € - daca se achita in Romania cu minim 21 de zile inainte de plecare sau 100 € - daca se achita in Italia), excursie (biletele de intrare nu sunt incluse) cu autocarul la Florenta. Se viziteaza (3 ore) cu ghid local: Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Domul, Galeria Uffizzi (exterior) siBiserica Santa-Croce (mormintele lui Galileo Galilei, Michelangelo, Rossini). Timp liber (3 ore). Sugestii: shopping pe Ponte Vecchio, vizita: Palatul Pitti, Gradina Boboli , etc.
Cazare in Roma.

ZIUA 5. Mic dejun.Timp liber.
Cazare in Roma.

ZIUA 6. Mic dejun.Optional (110 € - daca se achita in Romania cu minim 21 de zile inainte de plecare sau 140 € - daca se achita in Italia), excursie cu autocarul la Napoli (Piata Plebiscitului, gara maritima si in exterior Palatul Regal si Teatrul San Carlo) –Pompei – Capri. Pretul include transport cu autocar, bilete teleferic, vaporul la Capri si ghizi locali in Capri si Pompei.
Cazare in Roma.

ZIUA 7. Sambata (plecarile din 23.06, 11.08, 1.09, 22.09). Mic dejun. Timp liber.Transfer la aeroport. Decolare la ora 21.30. Sosire la Otopeni ora 00.35.

ZIUA 7. Miercuri (plecarea din 1 Mai). Mic dejun. Timp liber.Transfer la aeroport. Decolare la ora 11.40. Sosire la Otopeni ora 14.55.

 

PRETUL INCLUDE:     

  • avion Bucuresti- Roma-Bucuresti
  •  transport autocar 2** cu aer conditionat pentru excursia la Tivoli;
  • servicii ghid roman;
  • 6 cazari cu mic dejun ;
  • taxe aeroport /securitate/check-in, transfer aeroport-hotel-aeroport 

 

Pretul nu include biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice(muzee,asezaminte de cult,etc.) si nici ghizii pt acestea.

Circuit cu avionul 7 zile ROMA - Vatican/Tivoli/Florenta/Napoli/Pompei/Capri
 

Te intereseaza acest circuit?

Completeaza informatiile tale in campurile de mai jos si te vom contacta pentru a-ti rezerva locul tau in acest circuit. Sigur vei face multe poze si vei vizita multe locuri frumoase!

 
Pentru a te contacta un reprezentant de la agentia cea mai apropiata de tine
ex: Plecare in : 15.07.2013
 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >