Carnaval la VENEZIA 2019

 

Transport : Cu autocarul din Oradea

Pret
 • Plecare din 22.02.2019 : 185 EUR / persoana / sejur
 • Plecare din 01.03.2019 : 200 EUR / persoana / sejur
Recomanda prietenilor tai
 

CARNAVAL LA VENEZIA

 

TRIESTE - PALATUL MIRAMARE - VENEZIA - LJUBLJANA

 

Ziua 1. (Oradea – Lido di Jesolo~1000 km) 

Plecare din Oradea la orele 00:00 noaptea pe ruta Oradea–Budapesta–Maribor–Ljubljana–Lido di Jesolo. Ne continuam drumul spre Italia, unde urmeaza un tur panoramic al orasului Trieste, cu portul industrial si portul de yachturi, Piazza del Unita cu cladirile impozante din perioada imperiala, Canal Grande, etc. Oprire la Palatul Miramare, situat pe coasta Marii Adriatice, intr-un peisaj pitoresc, in mijlocul unei gradini “botanice”, construit de Habsburgi in secolul 19. Cazare si cina la un hotel de 3* din statiunea Lido di Jesolo.

Ziua 2. 

Mic dejun. Vizitam laguna Venetiei cu vaporetto. Sosire in Venetia, unde urmeaza un tur pietonal spre Podul Rialto, Piazza San Marco cu Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Campanila, Biblioteca Marciana, Turnul cu Ceas. Timp liber pentru a ne bucura de festivitatile si frumusetile Orasului Indragostitilor si de vartejul carnavalului. Cazare si cina la aceelasi hotel.

Ziua 3.

 Mic dejun. Pornim spre Slovenia, oprire in capitala Sloveniei, Ljubljana. Scurta plimbare ghidata – Primaria, Catedrala, Podul cu Dragonii si Podul Triplu; scurt timp liber. Pornire spre casa. Sosire în tara noaptea.


TARIFUL INCLUDE:

 • transport cu autocar clasificat international 3*;
 • 2 nopti cazare în camere de 2 si 3 paturi cu demipensiune (mic dejun si cina 3 feluri) la hotel 3+* în statiunea Lido di Jesolo;
 • ghid turism din partea agentiei;
 • taxe de parcare autocar si taxe de intrare in port spre Venetia pentru autocar.


TARIFUL NU INCLUDE:

Intrarile la obiectivele turistice din program se achita la fata locului si sunt optionale:

 • palatul Ducal la Venetia: 20 euro/adult, 13 euro/penionari>65 ani si copil<18, studenti<25 ani cu card de student valabil; Palatul Miramare: A: 8 euro, C<18 ani: gratuit (taxele de intrare sunt valabile in 2018 la data emiterii programului; acestea se pot modifica in cursul anului 2019);
 • taxa vaporetto in laguna venetiana: 15 euro;
 • asigurarea medicala si asigurarea storno (optional);
 • taxele de statiune - in anii precedenti, in Italia, autoritatile locale au inceput sa introduca taxe de statiune in diferite localitati turistice. In cazul in care autoritatile locale vor introduce aceste taxe in Lido di Jesolo si pentru grupuri, in anul 2019, turistii vor suporta aceste taxe, platibile la fata locului.
 • casatile pentru audioghid; bacsisurile;
 • taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie, odata cu informare detaliilor de plecare, cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii). Locuri preferetiale se pot rezerva doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 5 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin.

 

OBS! Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar. Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru transport, pentru grup 30-39 persoane, 15 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

 

 

 

 

 

GAL TRAVEL

 

 

 

Te intereseaza acest city break?

Completeaza informatiile tale in campurile de mai jos si te vom contacta pentru a-ti rezerva locul tau in acest circuit. Sigur vei face multe poze si vei vizita multe locuri frumoase!

 
Pentru a te contacta un reprezentant de la agentia cea mai apropiata de tine
 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >