City Break cu autocarul 3 zile - BUDAPESTA - CURBURA DUNARII

 

Transport : Cu autocarul din Oradea

Pret
  • Plecare din 11.10.2019 : 125 EUR / persoana / sejur
Recomanda prietenilor tai
 

Weekend Budapesta - Curbura Dunarii

Budapesta - Szentendre - Esztergom - Visegrad - Godollo - Eger


Ziua 1. Oradea-Budapesta ~ 250 km. Plecare din Oradea, la orele 07:00. Sosire în Budapesta în cursul diminetii. Urmeaza un tur panoramic, ghidat: vizitam Parlamentul; (optional vizita ghidata in limba romana in Palatul Parlamentului), Bazilica Sfântul Stefan, Bulevardul Andrassy, Piata Eroilor. Timp liber pentru masa si cumparaturi. Continuam vizita Budapestei cu Cetatea Budei (pietonal) cu obiectivele turistice principale - Palatul Regal, Biserica Mathias, Bastionul Pescarilor, care ofera o panorama splendida asupra orasului. Trecem apoi pe Muntele Gellert, cu izvoarele si legendele sale unde admiram Citadela, Statuia Libertatii si panorama de la o altitudine de 318 m asupra capitalei ungare, impartite in doua de Dunare. Cina optional. Cazare la hotel 3* in zona Budapesta.

Ziua 2. Dupa mic dejun, pornim spre Szentendre, orasel situat in nordul Budapestei, la doar 20km, vizitam Muzeul Satului cu trenuletul. Ne continuam drumul spre Curbura Dunarii, la granita cu Slovacia. Vizitam Esztergom, capitala religioasa, sediul arhiepiscopului Ungarieivizitam Bazilica; aici Dunarea marcheaza granita dintre Ungaria si Slovacia, vom trece podul peste Dunare (Podul Maria-Valeria) ajungand pe teritoriu Slovaciei, de unde putem fotografia Bazilica situata sus pe stanca. Aceste tinuturi au marcat primul centru politic, administrativ, religios si cultural al Ungariei; urmeaza Visegrad, fosta capitala fortificata, unde vizitam ruinele palatului lui Matei Corvin. Optional pranz sus pe munte la un restaurant cu specific unguresc care ofera o panorama splendida asupra Curburii Dunarii si asupra ruinelor fortaretei. Intoarcere la Budapesta. Seara optional Croaziera pe Dunare. Cina optional. Cazare. (Budapesta-Szentendre-Visegrad-Esztergom~70 km)

Ziua 3. Mic dejun. Parasim Budapesta si pornim spre Gödöllo; vizitam palatul regal din secolul 18-lea, palatul preferat de vacante de retragere ale lui Sisi. Urmeaza Eger, una dintre cele mai faimoase zone viticole din Ungaria, locul de bastina al celebrului vin, ”Egri Bikaver”(Sange de Taur). Vizita si degustare de vinuri in Valea Femeilor Frumoase; Bonus! Gratuit: Degustare de vin! optional, masa traditionala. Sosire in tara seara tarziu. (Budapesta-Godollo=30 km; Budapesta-Eger=144 km; Budapesta-Godollo-Eger-Oradea=350 km).


TARIFUL INCLUDE:

  • transport cu autocar clasificat international 3*/in caz de grup mic, transportul se realizeaza cu microbuz/autocar 30 locuri;
  • 2 nopti cazare la hotel de 3* în zona Budapesta, în camere duble/triple cu mic dejun bufet;
  • ghid însotitor.

 

TARIFUL NU INCLUDE:

  • intrarile la obiectivele turistice; Parlament: 11 euro, croaziera pe Dunare: 10 euro, Muzeul Satului la Szentendre+trenulet: 9 euro; Palatul Godollo (cu audioghid in lb romana):10 euro;
  • asigurarea storno si asigurarea medicala (optional);
  • cinele optional - informatii detaliate se transmit impreuna cu detaliile de plecare in saptamana plecarii;
  • castile pentru audioghid; bacsisurile;
  • taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii. Mentionam ca locurile preferentiale se pot rezerva doar pana la randul 6 pe ambele parti, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 5 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin.
Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru transport, pentru grup 15-39 persoane, 10 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

 
GAL TRAVEL

 

City Break cu autocarul 3 zile - BUDAPESTA - CURBURA DUNARII
 

Te intereseaza acest city break?

Completeaza informatiile tale in campurile de mai jos si te vom contacta pentru a-ti rezerva locul tau in acest circuit. Sigur vei face multe poze si vei vizita multe locuri frumoase!

 
Pentru a te contacta un reprezentant de la agentia cea mai apropiata de tine
 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >