City Break cu avionul 4 zile - ISTANBUL

 

Transport : Cu avionul din Cluj-Napoca

Pret incepand de la : Incepand de la 320 Eur/pers/sejur

Recomanda prietenilor tai
 

City Break Istanbul

Cu avionul din Cluj-Napoca

30 Mai - 3 iunie

 

Ziua 1 (30 Mai): Întâlnire în Aeroportul Internațional “Avram Iancu” Cluj-Napoca în data de 30 mai 2019 la ora 18:50 . Zbor spre Istanbul.  Sosire în Istanbul la ora 22:25. Transfer la hotel. Cazare la hotel în Istanbul.


Ziua 2 (31 Mai): Mic dejun. Începem vizita în centrul istoric al orașului cu Obeliscul Egiptean (cel mai vechi monument din Istanbul) adus din orașul Karnak, provincia egipteană Luxor, de către împăratul roman Theodosius I (379-395 d.Hr.), Hipodromul, apoi cu Basilica Cisterna, construită în secol IV și transformată într-o uriașă cisternă cu apă, menită să alimenteze Palatul sultanilor – Topkapi – reședința sultanilor și centrul administrativ al Imperiului Otoman, vreme de aproximativ 400 de ani, precum și o sursă importantă de legende privind viața din harem.Timp liber pentru cumpărături în Marele Bazar. Cazare la același hotel în Istanbul.


Ziua 3 (1 Iunie): Mic dejun. Mergem în vizită la Hagia Sofia – triumful creștinismului, dar și simbol al Bizanțului și continuăm cu Moscheea Albastră – cea mai mare moschee din Istanbul, fiind și singura cu 6 minarete din oraș. Vizităm și Moscheea lui Suleyman, care din punct de vedere arhitectural este considerată nu cea mai mare, dar și cea mai frumoasă moschee din oraș și, de bună seamă, cel mai mare succes al arhitectului Sinan. Timp liber. Cazare la același hotel în Istanbul.


Ziua 4 (2 Iunie): Mic dejun. Dimineața, deplasare la Palatul Dolmabahce – construit pe locul unui vechi port, pe malul strâmtorii Bosfor, fiind reședința imperială a sultanilor otomani până la căderea și destrămarea Imperiului Otoman. Aici a locuit primul președinte al Republicii Turcia, Mustafa Kemal Ataturk. Este de asemenea denumit și “Versailles-ul Orientului”. Timp liber. Cazare la același hotel în Istanbul.


Ziua 5 (3 Iunie): Transfer la aeroport și îmbarcare pentru zborul spre Cluj Napoca de la ora 06:40. Sosire în țară la 08:10.

 

TARIFUL INCLUDE:

  • Taxe aeroport 
  • Biletul de avion CLJ - IST - CLJ - cu compania aeriană TURKISH AIRLINES
  • Cazarea: 4 nopţi la hotel de 4* - mic dejun 
  • Ghid vorbitor de limbă română
  • Transportul cu autocar modern pe tot parcursul city-break-ului

 

TARIFUL NU INCLUDE:

  • Biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice şi pentru ghizii acestora
  • Asigurarea medicală (contravaloare 43 lei/adult), asigurare storno și medicală (contravaloare 79 lei/adult)
  • Supliment cameră single 100€ / 4 nopți / persoană
  • Supliment demipensiune 60 € / 4 nopți / persoană;

 

 

EARLY BOOKING 28.02.2019 - 320 Euro/pers/sejur

 

Dupa perioada de early booking tariful este de 350 Euro/pers/sejur.

 

 

 

 

FIL TURISM

City Break cu avionul 4 zile - ISTANBUL
 

Te intereseaza acest city break?

Completeaza informatiile tale in campurile de mai jos si te vom contacta pentru a-ti rezerva locul tau in acest circuit. Sigur vei face multe poze si vei vizita multe locuri frumoase!

 
Pentru a te contacta un reprezentant de la agentia cea mai apropiata de tine
ex: Plecare in : 15.07.2013
 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >