City Break cu autocarul 3 zile - CRACOVIA - ZAKOPANE

 

Transport : Cu autocarul, plecare din Oradea

Pret
  • Plecare din 20.09.2019 : 130 EUR / persoana / sejur
Recomanda prietenilor tai
 

CRACOVIA - ZAKOPANE

CRACOVIA - AUSCHWITZ - WADOWICE - ZAKOPANE

 

Ziua 1. (Oradea-Cracovia~530 km). Plecare din Oradea dimineata la orele 05:00. Sosire la Cracovia, vechea capitala a Poloniei; urmeaza o plimbare ghidata spre Castelul Wawel, construit pe o colina deasupra Vistulei – vizitam Catedrala; coboram in orasul vechi, unde vizitam Biserica Sf. Maria, cu cel mai mare altar triptic existent, opera lui Veit Stoss, Sukkienice-Hala de Postavuri, monumentul Adam Mikiewicz, fortificatiile medievale - Barbicanul, Poarta Florian. Scurt timp liber in Cracovia. Cazare. Cina optional.

Ziua 2. Dupa mic dejun, pornim spre Auschwitz-Birkenau unul dintre locurile cele mai importante ale comemorarii holocaustului. Vizita se realizeaza cu ghidaj in limba romana si sistem audio. Ne indreptam apoi spre orasul natal al Papei Ioan Paul al II-lea, catre Wadowice. Pauza de masa, apoi vizita la casa natala, cu ghidaj in limba romana. Intoarcere la Cracovia. Timp liber in centru. Cazare. Cina optional.

Ziua 3. Dupa mic dejun, ne indreptam spre Zakopane, cea mai importanta statiune montana din Polonia, centru cultural al Goralilor. Plimbare si timp liber sau masa traditionala pe strada Krupowki. Pornire spre casa. Sosire in tara seara tarziu.

 

TARIFUL INCLUDE:

  • transport cu autocar modern, climatizat, de 3*;
  • 2 nopti cazare cu mic dejun, tip bufet, la hotel 3* in Cracovia;
  • ghid de turism din partea agentiei.

 

TARIFUL NU INCLUDE:

  • vizita Auschwitz: 10 euro/persoana, rezervare si plata la inscriere;
  • vizita Wadowice, casa natala al Papei Ioan Paul al II-lea: 8 euro/persoana, rezervare si plata la inscriere;
  • cina optionala: 10 euro/persoana/seara (minim 20 persoane participante), rezervare la inscriere, plata la ghid, in prima zi;
  • asigurarea storno si asigurarea medicala (optional);
  • castile pentru audioghid; bacsisurile 
  • taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii. Mentionam ca locurile preferentiale se pot rezerva doar pana la randul 6 (ambele parti).OBS! Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesarTarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru transport pentru grup 30-39 persoane, 12 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

 

 

 

 

 

 

GAL TRAVEL

 

Te intereseaza acest city break?

Completeaza informatiile tale in campurile de mai jos si te vom contacta pentru a-ti rezerva locul tau in acest circuit. Sigur vei face multe poze si vei vizita multe locuri frumoase!

 
Pentru a te contacta un reprezentant de la agentia cea mai apropiata de tine
 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >