Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

1+1Sejururi balneare
 

Turist in Romania

25.06.2015 | Turist in Romania
6 drumetii montane pentru vara in Romania

Ne asteapta zile calduroase de vara in care vei dori sa te ascunzi de soarele care topeste tot ce ii iese in cale. Cea mai buna varianta de a te racori pe timpul verii este o vacanta in statiunile de munte din Romania. Noi ti-am ales cateva recomandari ideale pentru vara 2015.

citeste tot articolul
 
11.06.2015 | Turist in Romania
Redescopera Marea Neagra: 5 motive pentru o vacanta in Romania

Litoralul romanesc are cate ceva de oferit pentru fiecare. Fie ca preferi statiunile mai pline de viata, cele destinate familiilor, peisajele autentice sau zonele modernizate, o vacanta pe litoralul Marii Negre iti poate indeplini obiectivele de vacanta. Iata cateva motive pentru care credem ca statiunile de pe litoralul romanesc sunt potrivite pentru tine.

citeste tot articolul
 
07.05.2015 | Turist in Romania
3 saline din Romania pentru tratamente naturale

salinaIn Romania, turismul medical este bine dezvoltat, iar salinele naturale din tara cu siguranta sunt o destinatie spre care se intreapta o mare parte din locuitori. Pe langa beneficiile lor deja cunoscute, salinele sunt niste monumente ale naturii cu peisaje inedite. Practic, sunt combinatia perfecta de frumusete naturala si utilitate. Iata 3 dintre cele mai cunoscute saline din tara noastra.

citeste tot articolul
 
04.05.2015 | Turist in Romania
5 motive sa vizitezi orasul Bucuresti

Bucuresti este capitala tarii si un oras cu multa istorie si cultura. Orasul abunda in obiective turistice fascinante precum Arcul de Triumf, Opera Nationala, Palatul Cotroceni, Palatul Justitiei, Teatrul National, Hanul lui Manuc, plus multe biserici, muzee si parcuri. Mai departe, am prezentat cateva dintre aceste atractii ale "Micului Paris".

citeste tot articolul
 
24.04.2015 | Turist in Romania
4 parcuri nationale in care sa descoperi frumusetea Romaniei

Parcurile nationale sunt acele colturi de natura unde fauna si flora sunt speciale si, tocmai de aceea, sunt protejate de lege, pentru a putea fi admirate cat mai mult timp. De obicei, aceste parcuri au peisaje care iti taie rasuflarea si te impresioneaza prin frumusetea lor naturala. Iata 4 dintre cele mai frumoase parcuri nationale de la noi din tara.

citeste tot articolul
 
10.04.2015 | Turist in Romania
5 motive sa vizitezi orasul Iasi

Iasul este centrul cultural, economic si academic al Moldovei si unul dintre cele mai mari orase ale tarii. Iasul inca pastreaza istoria bogata a Moldovei si este o destinatie plina de cultura pe care o recomandam pentru un city break. Se zice ca Iasi este un oras-muzeu si un oras al premierelor, care ascunde multe dintre comorile moldovenesti. Iata cateva dintre atractiile pe care Iasul le are de oferit

citeste tot articolul
 
23.03.2015 | Turist in Romania
Descopera statiunea Cheia

Statiunea Cheia este recunoscuta ca un loc de odihna si relaxare datorita aerului curat montan. Este usor accesibila in toate anotimpurile si este o statiune ideala pentru cei care sufera de stres, epuizare fizica si psihica si diverse alte probleme de sanatate sau, pur si simplu, pentru cei care cauta odihna. Peisajele sunt pitoresti si natura abunda in verdeata.

citeste tot articolul
 
09.03.2015 | Turist in Romania
Descopera statiunea Moneasa

Statiunea Moneasa este locul perfect pentru relaxare in weekend sau pentru un sejur mai lung, in orice anotimp. Statiunea este cunoscuta pentru apele termominerale de aici, inca de pe vremea romanilor, si este un spatiu ideal pentru tratament.

citeste tot articolul
 
23.02.2015 | Turist in Romania
Descopera statiunea Poiana Brasov

Poiana Brasov este o statiune de sporturi de iarna cu renume international, dar si o importanta destinatie de vacanta, odihna, tratament, pentru toate categoriile de turisti si in orice anotimp. Pe langa statutul de statiune pentru sporturi de iarna, Poiana Brasov este un model de frumusete, cu hoteluri luxoase, dar si o oaza de liniste pentru cei care cauta relaxarea la munte.

citeste tot articolul
 
16.02.2015 | Turist in Romania
Descopera statiunea Sangeorz Bai

Statiunea balneoclimaterica Sangeorz Bai este renumita pentru apele sale minerale vindecatoare cu eficacitate ridicata care vin din numeroasele izvoare din imprejurimi. Aceasta are statut de statiune balneara cu caracter permanent de la inceputul secolului al XVII-lea.

citeste tot articolul