Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Relaxare totala cu decada balnearaTabere 2014
 

Turist in Romania

21.07.2014 | Turist in Romania
7 lacuri deosebite din Romania

Romania este o tara deosebit de frumoasa! Pierdute in padurile sale si inima muntilor descoperim lacuri de o frumusete extraordinara. De la numeroasele lacuri glaciare de pe cele mai inalte piscuri montane, pana la baraje si lacuri naturale pur si simplu incredibile, iata care sunt 7 dintre lacurile din Romania pe care trebuie sa le vezi!

citeste tot articolul
 
04.07.2014 | Turist in Romania
Descopera Stana de Vale

Tinutul Muntilor Apuseni este incarcat de legenda, peisaje pitoresti si oameni deosebiti. Statiunea Stana de Vale are o traditie in acest sens si reprezinta un punct masiv de interes in tursimul balnear, cat si in al celui de relaxare si explorare.

citeste tot articolul
 
23.06.2014 | Turist in Romania
Destinatii montane din Romania unde sa te ascunzi de caldura

In fiecare vara, turistii romani cauta cele mai bune oferte de vacanta la mare. Dincolo de soare si relaxare pe plaja, insa, caldura ii trimite de cele mai multe ori si cu gandul la munte. Daca vrei si tu sa te bucuri de relaxare, de liniste si de un pic de racoare, atunci trebuie sa stii care sunt destinatiile montane din Romania unde te poti ascunde de caldura!

citeste tot articolul
 
09.06.2014 | Turist in Romania
Descopera Delta Dunarii – un loc unic in Romania

Delta Dunarii este probabil cel mai frumos areal natural din tara noastra. Este cu siguranta un spatiu unic, deoarece rezervatia biosferei de aici include specii de fauna si flora, dar si un ecosistem cum nu mai este altul! Zona de Sud-Est a Romaniei atrage numerosi turisti anual, datorita litoralului Marii Negre, dar si datorita frumusetii Deltei!

citeste tot articolul
 
29.05.2014 | Turist in Romania
5 cascade deosebite din Romania

Romania este o tara deosebit de frumoasa. Printre minunile naturii cu care ne putem lauda in fata lumii, cascadele sunt unele dintre cele mai spectaculoase. Ca turisti in Romania descoperim la fiecare pas noi locuri care ne demonstreaza ca traim intr-o tara incredibila si ca natura a lasat cele mai frumoase semne aici. Din acest motiv, iti prezentam azi 5 cascade din Romania pe care trebuie sa le vizitezi!

citeste tot articolul
 
15.05.2014 | Turist in Romania
6 locuri din Romania pe care trebuie sa le vezi

Romania numara o serie impresionanta de atractii turistice. Descoperim in fiecare coltisor al tarii noi locuri frumoase pe care sa le vizitam si cu care sa ne mandrim in fata turistilor straini. Iti prezentam in continuare 6 dintre locurile din Romania pe care trebuie sa le vezi, daca nu ai facut asta deja!

citeste tot articolul
 
28.04.2014 | Turist in Romania
4 motive pentru o vacanta in Cluj-Napoca

Cluj-Napoca este un oras plin de istorie si de cultura din tara noastra, pe care trebuie sa-l vizitezi. Poti alege un scurt city break aici sau chiar o vacanta mai lunga, indiferent de alegere, vei avea numeroase obiective turistice de vizitat. Iata asadar care sunt cele mai importante 5 motive pentru care trebuie sa alegi orasul Cluj-Napoca pentru urmatorul tau city break romanesc.

citeste tot articolul
 
21.04.2014 | Turist in Romania
5 motive sa vizitezi Sighisoara

Sighisoara este orasul romanesc pe care trebuie sa-l vizitezi macar o data in viata. Este cea mai bine conservata cetate medievala, dar si locul in care traditia acelor vremuri a fost pastrata vie prin ambientul locurilor, dar si prin evenimentele care se desfasoara aici pe parcursul anului. Ceatatea Sighisoarei, dar si orasul in sine ofera turistilor o multime de motive pentru o vacanta petrecuta aici, asa ca iata care sunt 5 dintre cele mai bune!

citeste tot articolul
 
14.04.2014 | Turist in Romania
5 motive sa vizitezi Timisoara

Orasul Timisoara este o destinatie ideala pentru un city break reusit. Este orasul in care turistii pot descoperi ceva atractiv pentru fiecare, de la Gradina Zoologica numai buna pentru o vizita cu familia, la barurile si cluburile din Piata Unirii perfecte pentru tineri si pana la cladirile istorice si obiectivele turistice ideale pentru oricine alege o vacanta aici.

citeste tot articolul
 
07.04.2014 | Turist in Romania
4 motive sa vizitezi Alba Iulia

Alba Iulia este unul dintre orasele romanesti pe care trebuie sa le vizitezi macar o data. Restaurarile recente ale Cetatii Alba Carolina au transformat orasul istoric intr-o destinatie cu iz european. Aici vei putea admira o multime de obiective turistice istorice reprezentative pentru istoria romaneasca, dar si pentru cultura si traditia locala. Asadar, iata 4 motive pentru care trebuie sa planifici urmatoarea ta vacanta in Alba Iulia.

citeste tot articolul