Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Hotel IadolinaPestera Ursilor
 

Turist in Romania

22.01.2015 | Turist in Romania
Descopera statiunea Ocna Sibiului

Ocna Sibiului este o statiune balneoclimaterica din Romania, ideala pentru tratamente naturale in centrul tarii. Apele sarate, namolul si aerul curat sunt principalii factori de cura, ce au adus de-a lungul timpului o multime de turisti la Ocna Sibiului. Restaurarile efectuate in ultimii ani au redat frumusetea de odinioara a statiunii.

citeste tot articolul
 
12.01.2015 | Turist in Romania
Descopera statiunea Pucioasa

Statiunea Pucioasa este o destinatie perfecta pentru o vacanta relaxanta in Romania. Inca de la deschiderea bailor in regiune, acestea au atras o multime de turisti prin diversitatea tratamentelor disponibile aici. La acestea se adauga si atractiile turistice din vecintatea statiunii Pucioasa si activitatile recreative pentru care oricine poate opta in natura.

citeste tot articolul
 
30.12.2014 | Turist in Romania
Descopera statiunea Paltinis

Statiunea Paltinis este o alegere ideala pentru cei care doresc sa petreaca o vacanta frumoasa la munte in Romania. Atat in timpul sezonului cald, cat si in timpul sezonului rece, Paltinisul este un centru permanent de turism, ideal pentru vacante cu familia sau cu prietenii. Sporturile de iarna si traseele montane sunt principalele motive pentru o vacanta in Paltinis.

citeste tot articolul
 
18.12.2014 | Turist in Romania
Descopera statiunea Straja

Statiunea Straja este preferata turistilor tineri pe timp de iarna. Este statiunea in care acestia se pot bucura de partii intinse, indiferent de tipul de sport practicat sau de nivel. In afara sezonului rece, Straja este locul in care turistii au parte de o vacanta relaxanta in mijlocul naturii si de numeroase plimbari pe felurite trasee turistice.

citeste tot articolul
 
08.12.2014 | Turist in Romania
5 motive sa vizitezi Oradea

Oradea este unul dintre orasele deosebite din Vestul tarii. Centrul regional al Crisanei si resedinta judetului Bihor, Oradea a fost intotdeauna vazuta ca o localitate multiculturala, un centru turistic de o importanta majora si nu numai. In plus, este principalul punct de plecare si spre zonele invecinate, ce ascund numeroase bogatii naturale, cum ar fi Parcul Natural Apuseni.

citeste tot articolul
 
27.11.2014 | Turist in Romania
Descopera statiunea Slanic Moldova

Slanic Moldova este una dintre cele mai apreciate statiuni balneo-climaterice din tara noastra. Asezarea sa geografica a permis ca aceasta sa devina o destinatie accesibila pentru turisti si pe timp de iarna, astfel ca statiunea este deschisa celor dornici sa petreaca o vacanta relaxanta aici pe tot parcursul anului.

citeste tot articolul
 
17.11.2014 | Turist in Romania
Descopera statiunea Voineasa

Statiunea Voineasa a castigat in ultimii ani atentia turistilor pasionati de munte din Romania. Nu numai ca este o destinatie excelenta pe timp de iarna pentru cei care vor sa practice sporturi de sezon, dar este amplasata intr-o zona naturala de exceptie ce o face atractiva pentru drumetii montane. Asadar, iata cateva motive pentru care merita sa-ti petreci urmatoarea vacanta in statiunea Voineasa.

citeste tot articolul
 
06.11.2014 | Turist in Romania
Descopera Baile Olanesti

Statiunea Baile Olanesti este localizata in judetul Valcea si este una dintre destinatiile de vacanta alese de cei care doresc sa se bucure de liniste si de relaxare, dar si de tratamente naturale. De-a lungul timpului, Baile Olanesti a devenit o locatie predilecta pentru tratamentul afectiunilor alergice, datorita posibilitatilor unice de tratare oferite aici.

citeste tot articolul
 
20.10.2014 | Turist in Romania
6 motive pentru o vacanta in Maramures

Maramuresul este una dintre cele mai frumoase zone ale tarii noastre. Mai mult decat atat, este regiunea in care se pastreaza cel mai bine traditiile populare romanesti, acesta fiind si unul dintre principalele motive pentru care tot mai multi turisti romani si straini aleg sa-si petreaca vacantele in Maramures.

citeste tot articolul
 
29.09.2014 | Turist in Romania
Descopera Baile Herculane

Baile Herculane este cea mai veche statiune cu regim balnear din tara noastra, fiind atestata documentar de acum mai bine de doua milenii. Baile termale romane, inchinate lui Hercules, au fost cele care au dat si numele locului. Astazi, statiunea inca atrage o multime de vizitatori, care opteaza pentru tratamentele naturale disponibile aici, dar si turisti, care vor sa admire cladirile vechi si impresionante.

citeste tot articolul