Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Pestera UrsilorRelaxare totala cu decada balneara
 

Turist in Romania

18.12.2014 | Turist in Romania
Descopera statiunea Straja

Statiunea Straja este preferata turistilor tineri pe timp de iarna. Este statiunea in care acestia se pot bucura de partii intinse, indiferent de tipul de sport practicat sau de nivel. In afara sezonului rece, Straja este locul in care turistii au parte de o vacanta relaxanta in mijlocul naturii si de numeroase plimbari pe felurite trasee turistice.

citeste tot articolul
 
08.12.2014 | Turist in Romania
5 motive sa vizitezi Oradea

Oradea este unul dintre orasele deosebite din Vestul tarii. Centrul regional al Crisanei si resedinta judetului Bihor, Oradea a fost intotdeauna vazuta ca o localitate multiculturala, un centru turistic de o importanta majora si nu numai. In plus, este principalul punct de plecare si spre zonele invecinate, ce ascund numeroase bogatii naturale, cum ar fi Parcul Natural Apuseni.

citeste tot articolul
 
27.11.2014 | Turist in Romania
Descopera statiunea Slanic Moldova

Slanic Moldova este una dintre cele mai apreciate statiuni balneo-climaterice din tara noastra. Asezarea sa geografica a permis ca aceasta sa devina o destinatie accesibila pentru turisti si pe timp de iarna, astfel ca statiunea este deschisa celor dornici sa petreaca o vacanta relaxanta aici pe tot parcursul anului.

citeste tot articolul
 
17.11.2014 | Turist in Romania
Descopera statiunea Voineasa

Statiunea Voineasa a castigat in ultimii ani atentia turistilor pasionati de munte din Romania. Nu numai ca este o destinatie excelenta pe timp de iarna pentru cei care vor sa practice sporturi de sezon, dar este amplasata intr-o zona naturala de exceptie ce o face atractiva pentru drumetii montane. Asadar, iata cateva motive pentru care merita sa-ti petreci urmatoarea vacanta in statiunea Voineasa.

citeste tot articolul
 
06.11.2014 | Turist in Romania
Descopera Baile Olanesti

Statiunea Baile Olanesti este localizata in judetul Valcea si este una dintre destinatiile de vacanta alese de cei care doresc sa se bucure de liniste si de relaxare, dar si de tratamente naturale. De-a lungul timpului, Baile Olanesti a devenit o locatie predilecta pentru tratamentul afectiunilor alergice, datorita posibilitatilor unice de tratare oferite aici.

citeste tot articolul
 
20.10.2014 | Turist in Romania
6 motive pentru o vacanta in Maramures

Maramuresul este una dintre cele mai frumoase zone ale tarii noastre. Mai mult decat atat, este regiunea in care se pastreaza cel mai bine traditiile populare romanesti, acesta fiind si unul dintre principalele motive pentru care tot mai multi turisti romani si straini aleg sa-si petreaca vacantele in Maramures.

citeste tot articolul
 
29.09.2014 | Turist in Romania
Descopera Baile Herculane

Baile Herculane este cea mai veche statiune cu regim balnear din tara noastra, fiind atestata documentar de acum mai bine de doua milenii. Baile termale romane, inchinate lui Hercules, au fost cele care au dat si numele locului. Astazi, statiunea inca atrage o multime de vizitatori, care opteaza pentru tratamentele naturale disponibile aici, dar si turisti, care vor sa admire cladirile vechi si impresionante.

citeste tot articolul
 
12.09.2014 | Turist in Romania
5 manastiri din Bucovina pe care trebuie sa le vezi

Manastirile din Bucovina sunt faimoase la nivelul intregii tari si dincolo de granitele ei. Numerosi turisti ajung aici pentru a admira frumoasele monumente de cult, dar si pentru a se ruga sau pentru a participa la diverse evenimente. Un circuit al manastirilor din Bucovina este o alegere deosebita pentru o vacanta in tara, asa ca iata care sunt cele 5 manastiri pe care nu trebuie sa le ratezi!

citeste tot articolul
 
21.08.2014 | Turist in Romania
4 motive pentru o vacanta la Bran

Castelul Bran nu este singurul motiv pentru care ar trebuie sa vizitezi aceasta regiune. Este cu siguranta un simbol al locului si al tarii noastre in general si principalul motiv pentru care multi turisti romani si straini ajung in regiune, insa o vacanta la Bran poate insemna mult mai mult decat atat!

citeste tot articolul
 
04.08.2014 | Turist in Romania
6 manastiri din Oltenia pe care trebuie sa le vezi

Manstirile din Nordul Moldovei si Bucovina, alaturi de bisericile din lemn din Maramures sunt probabil unele dintre cele mai cunoscute monumente de cult din tara noastra, insa nu sunt singurele. Si sudul Romaniei se bucura de un numar mare de monumente medievale religioase, motiv pentru care iti prezentam manastirile din Oltenia pe care trebuie sa le vezi macar o data in viata!

citeste tot articolul