Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Pestera UrsilorStana de Vale
 

Turist in Romania

17.11.2014 | Turist in Romania
Descopera statiunea Voineasa

Statiunea Voineasa a castigat in ultimii ani atentia turistilor pasionati de munte din Romania. Nu numai ca este o destinatie excelenta pe timp de iarna pentru cei care vor sa practice sporturi de sezon, dar este amplasata intr-o zona naturala de exceptie ce o face atractiva pentru drumetii montane. Asadar, iata cateva motive pentru care merita sa-ti petreci urmatoarea vacanta in statiunea Voineasa.

citeste tot articolul
 
06.11.2014 | Turist in Romania
Descopera Baile Olanesti

Statiunea Baile Olanesti este localizata in judetul Valcea si este una dintre destinatiile de vacanta alese de cei care doresc sa se bucure de liniste si de relaxare, dar si de tratamente naturale. De-a lungul timpului, Baile Olanesti a devenit o locatie predilecta pentru tratamentul afectiunilor alergice, datorita posibilitatilor unice de tratare oferite aici.

citeste tot articolul
 
20.10.2014 | Turist in Romania
6 motive pentru o vacanta in Maramures

Maramuresul este una dintre cele mai frumoase zone ale tarii noastre. Mai mult decat atat, este regiunea in care se pastreaza cel mai bine traditiile populare romanesti, acesta fiind si unul dintre principalele motive pentru care tot mai multi turisti romani si straini aleg sa-si petreaca vacantele in Maramures.

citeste tot articolul
 
29.09.2014 | Turist in Romania
Descopera Baile Herculane

Baile Herculane este cea mai veche statiune cu regim balnear din tara noastra, fiind atestata documentar de acum mai bine de doua milenii. Baile termale romane, inchinate lui Hercules, au fost cele care au dat si numele locului. Astazi, statiunea inca atrage o multime de vizitatori, care opteaza pentru tratamentele naturale disponibile aici, dar si turisti, care vor sa admire cladirile vechi si impresionante.

citeste tot articolul
 
12.09.2014 | Turist in Romania
5 manastiri din Bucovina pe care trebuie sa le vezi

Manastirile din Bucovina sunt faimoase la nivelul intregii tari si dincolo de granitele ei. Numerosi turisti ajung aici pentru a admira frumoasele monumente de cult, dar si pentru a se ruga sau pentru a participa la diverse evenimente. Un circuit al manastirilor din Bucovina este o alegere deosebita pentru o vacanta in tara, asa ca iata care sunt cele 5 manastiri pe care nu trebuie sa le ratezi!

citeste tot articolul
 
21.08.2014 | Turist in Romania
4 motive pentru o vacanta la Bran

Castelul Bran nu este singurul motiv pentru care ar trebuie sa vizitezi aceasta regiune. Este cu siguranta un simbol al locului si al tarii noastre in general si principalul motiv pentru care multi turisti romani si straini ajung in regiune, insa o vacanta la Bran poate insemna mult mai mult decat atat!

citeste tot articolul
 
04.08.2014 | Turist in Romania
6 manastiri din Oltenia pe care trebuie sa le vezi

Manstirile din Nordul Moldovei si Bucovina, alaturi de bisericile din lemn din Maramures sunt probabil unele dintre cele mai cunoscute monumente de cult din tara noastra, insa nu sunt singurele. Si sudul Romaniei se bucura de un numar mare de monumente medievale religioase, motiv pentru care iti prezentam manastirile din Oltenia pe care trebuie sa le vezi macar o data in viata!

citeste tot articolul
 
21.07.2014 | Turist in Romania
7 lacuri deosebite din Romania

Romania este o tara deosebit de frumoasa! Pierdute in padurile sale si inima muntilor descoperim lacuri de o frumusete extraordinara. De la numeroasele lacuri glaciare de pe cele mai inalte piscuri montane, pana la baraje si lacuri naturale pur si simplu incredibile, iata care sunt 7 dintre lacurile din Romania pe care trebuie sa le vezi!

citeste tot articolul
 
04.07.2014 | Turist in Romania
Descopera Stana de Vale

Tinutul Muntilor Apuseni este incarcat de legenda, peisaje pitoresti si oameni deosebiti. Statiunea Stana de Vale are o traditie in acest sens si reprezinta un punct masiv de interes in tursimul balnear, cat si in al celui de relaxare si explorare.

citeste tot articolul
 
23.06.2014 | Turist in Romania
Destinatii montane din Romania unde sa te ascunzi de caldura

In fiecare vara, turistii romani cauta cele mai bune oferte de vacanta la mare. Dincolo de soare si relaxare pe plaja, insa, caldura ii trimite de cele mai multe ori si cu gandul la munte. Daca vrei si tu sa te bucuri de relaxare, de liniste si de un pic de racoare, atunci trebuie sa stii care sunt destinatiile montane din Romania unde te poti ascunde de caldura!

citeste tot articolul