Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Vacanta de 1 mai 2017CITY BREAK
 

Turist in Romania

24.02.2017 | Turist in Romania
Top 3 cele mai frumoase locuri pe care sa le vizitezi in judetul Buzau

Judetul Buzau este o minunata zona din Muntenia. Pentru un city break chiar la noi in tara, acesta este destinatia perfecta. Iata 3 cele mai frumoase locuri pe care sa le vizitezi in judetul Buzau.

citeste tot articolul
 
14.02.2017 | Turist in Romania
Descopera statiunea 1 Mai

Statiunea 1 Mai este una dintre cele mai cunoscute statiuni balneare din tara noastra. Ea este situata la 9 kilometri de Oradea, la poalele Dealurilor Padurii Craiului, in judetul Bihor. Impreuna cu statiunea Baile Felix, formeaza un complex turistic si de tratament extrem de important.

citeste tot articolul
 
13.02.2017 | Turist in Romania
Castelul Peles din Sinaia – destinatia regala a Romaniei

Atunci cand te gandesti la destinatii turistice simbolice pentru tara noastra, cu siguranta printre primele trei care iti vin in minte, una este si Castelul Peles din Sinaia. 

citeste tot articolul
 
09.02.2017 | Turist in Romania
5 drumuri spectaculoase pe care sa conduci prin Romania montana

Uneori, condusul poate fi privit ca o experienta relaxanta, aproape terapeutica, mai ales cand este presarat cu peisaje minunate pe marginea drumului. Si tara noastra are astfel de drumuri cu peisaje spectaculoase. Iata 5 drumuri pe care sa conduci prin Romania montana.

citeste tot articolul
 
27.01.2017 | Turist in Romania
Top 5 cele mai frumoase locuri pe care sa le vizitezi in judetul Cluj

Cluj, frumosul judet din zona Transilvania, este destinatia perfecta pentru o vacanta de explorare, fie ca esti din acest judet sau calatoresti din alta regiune a frumoasei noastre tari. Daca planuiesti o astfel de vacanta in judetul Cluj, iata 5 atractii turistice pe care trebuie sa le vizitezi.

citeste tot articolul
 
24.01.2017 | Turist in Romania
6 mocanite din Romania pentru peisaje spectaculoase

Plimbarea cu mocanita este o placere. Traseele cu trenurile turistice trase de locomotiva cu aburi sunt presarate prin tara noastra, spre deliciul celor care le aleg in vacantele lor. Iata 6 astfel de mocanite cu care te poti plimba in Romania pentru a vedea peisaje spectaculoase.

citeste tot articolul
 
10.01.2017 | Turist in Romania
Locuri impresionante pe care sa le vizitezi in vestul tarii

Tara noastra are numeroase obiective turistice de oferit, indiferent de zona aleasa pentru vizitare. Iata cateva locuri impresionante pe care sa le vizitezi in vestul tarii.

citeste tot articolul
 
26.12.2016 | Turist in Romania
Cele 6 situri pe care ni le-au lasat mostenire dacii

Pe langa o istorie bogata, plina de invataminte, dacii au lasat in urma lor 6 situri mostenire, care atesta prezenta lor pe suprafata tarii noastre. Aceste locatii sunt fascinante, iar, vizitarea lor este imperativ necesara. 

citeste tot articolul
 
22.12.2016 | Turist in Romania
Cele mai impresionante canioane din Romania

Un canion este o vale adanca si ingusta cu pereti abrupti prin care raurile vijelios curg raurile. Iata cateva astfel de vai de la noi din tara pe care trebuie sa le vizitezi daca nu ajungi la Marele Canion:

citeste tot articolul
 
19.12.2016 | Turist in Romania
Top 7 cele mai frumoase locuri pe care sa le vizitezi in judetul Maramures

Maramuresul este o superba zona formata din Depresiunea Maramuresului si muntii incojuratori. In Maramures traditiile inca se pastreaza iar oamenii nu par ca vor uita vreodata ce este specific neamului romanesc. Iata obiectivele turistice pe care trebuie sa le vizitezi in Maramures daca optezi pentru o vizita pe aceste meleaguri de vis:

citeste tot articolul
 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >