Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Pestera UrsilorHotel Iadolina
 

Turist in Romania

10.04.2015 | Turist in Romania
5 motive sa vizitezi orasul Iasi

Iasul este centrul cultural, economic si academic al Moldovei si unul dintre cele mai mari orase ale tarii. Iasul inca pastreaza istoria bogata a Moldovei si este o destinatie plina de cultura pe care o recomandam pentru un city break. Se zice ca Iasi este un oras-muzeu si un oras al premierelor, care ascunde multe dintre comorile moldovenesti. Iata cateva dintre atractiile pe care Iasul le are de oferit

citeste tot articolul
 
23.03.2015 | Turist in Romania
Descopera statiunea Cheia

Statiunea Cheia este recunoscuta ca un loc de odihna si relaxare datorita aerului curat montan. Este usor accesibila in toate anotimpurile si este o statiune ideala pentru cei care sufera de stres, epuizare fizica si psihica si diverse alte probleme de sanatate sau, pur si simplu, pentru cei care cauta odihna. Peisajele sunt pitoresti si natura abunda in verdeata.

citeste tot articolul
 
09.03.2015 | Turist in Romania
Descopera statiunea Moneasa

Statiunea Moneasa este locul perfect pentru relaxare in weekend sau pentru un sejur mai lung, in orice anotimp. Statiunea este cunoscuta pentru apele termominerale de aici, inca de pe vremea romanilor, si este un spatiu ideal pentru tratament.

citeste tot articolul
 
23.02.2015 | Turist in Romania
Descopera statiunea Poiana Brasov

Poiana Brasov este o statiune de sporturi de iarna cu renume international, dar si o importanta destinatie de vacanta, odihna, tratament, pentru toate categoriile de turisti si in orice anotimp. Pe langa statutul de statiune pentru sporturi de iarna, Poiana Brasov este un model de frumusete, cu hoteluri luxoase, dar si o oaza de liniste pentru cei care cauta relaxarea la munte.

citeste tot articolul
 
16.02.2015 | Turist in Romania
Descopera statiunea Sangeorz Bai

Statiunea balneoclimaterica Sangeorz Bai este renumita pentru apele sale minerale vindecatoare cu eficacitate ridicata care vin din numeroasele izvoare din imprejurimi. Aceasta are statut de statiune balneara cu caracter permanent de la inceputul secolului al XVII-lea.

citeste tot articolul
 
02.02.2015 | Turist in Romania
Descopera statiunea Buzias

Statiunea Buzias este situata in Campia Banatului, in depresiunea Buziasului. Orasul prezinta o istorie bogata fiind considerat unul dintre cele mai vechi statiuni balneoclimaterice din tara, cunoscut pentru apele minerale Buzias inca din 1811.

citeste tot articolul
 
22.01.2015 | Turist in Romania
Descopera statiunea Ocna Sibiului

Ocna Sibiului este o statiune balneoclimaterica din Romania, ideala pentru tratamente naturale in centrul tarii. Apele sarate, namolul si aerul curat sunt principalii factori de cura, ce au adus de-a lungul timpului o multime de turisti la Ocna Sibiului. Restaurarile efectuate in ultimii ani au redat frumusetea de odinioara a statiunii.

citeste tot articolul
 
12.01.2015 | Turist in Romania
Descopera statiunea Pucioasa

Statiunea Pucioasa este o destinatie perfecta pentru o vacanta relaxanta in Romania. Inca de la deschiderea bailor in regiune, acestea au atras o multime de turisti prin diversitatea tratamentelor disponibile aici. La acestea se adauga si atractiile turistice din vecintatea statiunii Pucioasa si activitatile recreative pentru care oricine poate opta in natura.

citeste tot articolul
 
30.12.2014 | Turist in Romania
Descopera statiunea Paltinis

Statiunea Paltinis este o alegere ideala pentru cei care doresc sa petreaca o vacanta frumoasa la munte in Romania. Atat in timpul sezonului cald, cat si in timpul sezonului rece, Paltinisul este un centru permanent de turism, ideal pentru vacante cu familia sau cu prietenii. Sporturile de iarna si traseele montane sunt principalele motive pentru o vacanta in Paltinis.

citeste tot articolul
 
18.12.2014 | Turist in Romania
Descopera statiunea Straja

Statiunea Straja este preferata turistilor tineri pe timp de iarna. Este statiunea in care acestia se pot bucura de partii intinse, indiferent de tipul de sport practicat sau de nivel. In afara sezonului rece, Straja este locul in care turistii au parte de o vacanta relaxanta in mijlocul naturii si de numeroase plimbari pe felurite trasee turistice.

citeste tot articolul