Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Baile Felix nouRelaxare la Stana de Vale
 

3 orase de vizitat in Germania: Dortmund, Bonn, Dresda

3 orase de vizitat in Germania: Dortmund, Bonn, Dresda 28.10.2016 | City Break

In acest sezon iti recomandam un city break in Germania pentru ca aceasta tara are multe orase absolut fascinante si fiecare dintre ele are specificul sau. Daca am vorbit deja despre Berlin si Frankfurt, de data aceasta iti recomandam alte 3 orase din Germania absolut perfecte pentru o vacanta!

Dortmund

dortmund

Sursa

Aflat in regiunea Ruhr din Germania, Dortmund este un oras verde pentru ca este inconjurat de parcuri, paduri si lacuri de o frumusete rapitoare, printre care Westfalenpark si Rombergpark. Aceste spatii verzi doresc sa compenseze pentru faptul ca Dortmund face parte dintr-o zona industriala. Aici vei gasi multe teatre, muzee si cafenele, precum si spatii in care sunt organizate numeroase evenimente. 

Bonn

bonn

Sursa

Bonn se afla pe malul raului Rin si este un important centru cultural, de o frumusete deosebita. Orasul are un trecut de 2.000 de ani si are o istorie regala. In plus, aici s-a nascut compozitorul Ludwig van Beethoven. Simbolurile orasului sunt Universitatea Bonn (una dintre cele mai bune din tara), primaria veche, castelul princiar Poppelsdorf, casal lui Beethoven, biserica Bonn Minster si gradina botanica. Un alt loc absolut fermecator al orasului este strada Heerstreet, care primavara se umple cu cei mai frumosi copaci infloriti.

Dresda

dresda

Dresda este un oras care a fost refacut dupa un bombardament catastrofic si o istorie zbuciumata, iar acum este o metropola moderna, perfecta pentru un city break. In alta ordine de idei, romantismul este la el acasa in Dresda, pentru ca aici s-au nascut artisti importanti ai Germaniei, care au lasat in urma un oras artistic si boem. Asa ca, daca esti pasionat de orice tip de arta, Dresda va fi muza ta. Exista un contrast foarte puternic intre partea economica a orasului - reprezentata prin numeroase vile si cladiri inalte, fiind unul dintre cele mai bogate orase ale Germaniei - si partea artistica a sa, reprezentata prin arta stradala si multe expozitii si muzee specifice perioadei romantice.

Care dintre aceste trei orase ti-a atras mai mult atentia?

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >