Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

CITY BREAKRelaxare la Stana de Vale
 

4 destinatii de vizitat in Emiratele Arabe Unite

4 destinatii de vizitat in Emiratele Arabe Unite 24.04.2014 | Destinatii Exotice

Emiratele Arabe Unite sunt cunoscute pentru destinatii de vacanta precum Abu Dhabi si Dubai. Cele doua mari orase au cunoscut o crestere impresionanta in ultimii ani, devenind in scurt timp locatii de lux, pentru cei care isi doresc o vacanta eleganta si lipsita de griji. Turistii cu dare de mana au la dispozitie cateva destinatii de vacanta impresionante in Emiratele Arabe Unite!

Dubai City

Dubai City

Dubai City s-a remarcat prin extravaganta cu care s-a modernizat in ultimii ani. De la un oras mic din mijlocul desertului, acesta a devenit rapid o statiune de lux, un centru de afaceri modern si locul in care se afla unele dintre cele mai inalte si mai extravagante cladiri din lume. Metropola Dubai a depasit rapid capitala Abu Dhabi in turism, cultura si comert, devenid o destinatie de vacanta faimoasa mai ales dupa deschiderea singului hotel de 7 stele din lume, Burj al Arab.

Yas Island si Jumeirah Island

Jumeirah

Yas Island este una dintre insulele ce apartine de Dubai. Alaturi de Jumeirah, cele doua sunt destinatii de vacanta prin excelenta, in care abunda hotelurile de 5 stele si servicii de lux. Aici se afla si cele mai interesante obiective turistice din zona Dubaiului, cum ar fi Circuitul Yas Marina, Ferrari World, Yas Mall si Yas Water Park sau Warner Bros. World. Proiectul dezvoltat de Aldar Properties in Yas Island urmareste sa devina cel mai mare complex turistic din lume.

Fujairah

Fujairah

Fujairah a fost considerat unul dintre statele mai putin dezvoltate ale Emiratelor Arabe Unite. Insa, in ultimii ani, s-au adus si aici investitii majore, ce au transformat rapid locul intr-o veritabila destinatie de vacanta. Spre deosebire de restul oraselor si statiunilor de lux, Fujairah se remarca prin obiectivele sale turistice pline de istorie, cum ar fi Moscheea Al Bidyah, cea mai veche din Emirate. Plajele din golful Oman si statiunile completeaza perfect peisajul de vacanta al acestui stat arab.

Sharjah

Sharjah

Sharjah a fost considerat din cele mai vechi timpuri ca fiind unul dintre cele mai prospere state din Emiratele Arabe Unite. Orasul principal cu acelasi nume este cel care atrage in aceasta zona o multime de turisti pasionati de cultura si traditia araba, ridicate la mare rang aici. Tocmai din acest motiv, statul este o destinatie de vacanta deosebita, pentru care este recomandata o informare prealabila asupra regulilor traditionale arabe.

Ce destinatie din Emiratele Arabe Unite ti-ar placea sa vizitezi?

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >