Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Sejururi balneareCITY BREAK
 

5 cascade deosebite din Romania

5 cascade deosebite din Romania 29.05.2014 | Turist in Romania

Romania este o tara deosebit de frumoasa. Printre minunile naturii cu care ne putem lauda in fata lumii, cascadele sunt unele dintre cele mai spectaculoase. Ca turisti in Romania descoperim la fiecare pas noi locuri care ne demonstreaza ca traim intr-o tara incredibila si ca natura a lasat cele mai frumoase semne aici. Din acest motiv, iti prezentam azi 5 cascade din Romania pe care trebuie sa le vizitezi!

Cascada Beusnita

Cascada Beusnita
Sursa

Cascada Beusnita este una dintre cele mai spectaculoase curgeri de apa din interiorul Parcului National Cheile Nerei. Formata din 3 cascade distincte, cea mai inalta fiind de 15m, cascada este localizata in apropiere de localitatea Sopotul Nou, aflandu-se pe un traseu marcat corespunzator, unde turistii mai pot vizita si alte lacuri si minuni naturale ale Cheilor Nerei.

Cascada Vanturatoarea

Cascada Vanturatoarea
Sursa

Cascada Vanturatoarea se afla pe drumul de la Baile Herculane spre Baia de Arama. Dupa traseul marcat, turistii au ocazia sa descopere un amfiteatru de stanca imens, in mijlocul caruia curge libera cascada, de la aproximativ 40m inaltime.

Cascada Valul Miresei

Cascada Valul Miresei
Sursa

Cascada Valul Miresei sau Cascada Rachitele este un obiectiv deosebit, aflat in judetul Cluj, in apropiere de localitatea Rachitele. Cu o cadere impresionanta de apa, de la 30m inaltime cascada este inconjurata de legenda dramatica a unei mirese nefericite, legenda care a dat si numele cascadei.

Cascada Duruitoarea

Cascada Duruitoarea
Sursa

Cascada Duruitoarea, aflata in inima Muntilor Cheahlau, in apropiere de comuna Ceahlau, judetul Neamt, este nu numai spectaculoasa din punct de vedere vizual, ci si auditiv. Curgerea de apa si-a primit numele de la zgomotul pe care il produce, apa venind de la o inaltime de 25m, pentru a se scurge sub forma unui evantai la final.

Cascada Bigar

Cascada Bigar
Sursa

Cascada Bigar, situata in judetul Caras-Severin, este una dintre cele mai frumoase curgeri de apa din tara noastra. O poti vizita in Popasul Paralela 45, pe DN57B, drumul dinspre Anina spre Bozovici. Ciuperca de tuf inalta de 8m si acoperita cu muschi este un spectacol de culoare in orice moment al anului.

Ce alte cascade deosebite din Romania ai mai adauga listei noastre?

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >