Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Sejururi balneareRelaxare la Stana de Vale
 

5 circuite externe pentru o vacanta completa

5 circuite externe pentru o vacanta completa 20.04.2015 | Idei pentru concediu

Circuitele sunt oportunitatea ideala de a vedea mai multe destinati turistice, intr-un timp scurt. Poti vizita cele mai importante obiective, impreuna cu un ghid care iti prezinta istoria locurilor. Circuitele turistice sunt ca niste povesti spuse cronologic, care iti ofera ocazia de a admira frumusetile mai multor tari, in timp ce observi stilul de viata al locuitorilor si afli mai multe despre simbolurile pentru care sunt cunoscute. Iata 5 circuite externe propuse de noi!

Pelerinaj in Grecia

pelerinaj grecia

Sursa

Pelerinajul in Grecia include orasul Salonic, unde vom vizita cele mai frumoase biserici, Kalambaka cu superbele manastiri de la Complexul Monastic Meteora, Igoumenitza si Corfu. Apoi, circuitul se indreapta catre Patras, Atena, PireuEghina, Nea Makri si Evia. Este o calatorie sfanta, de regasire, in cadrul careia ne vom ruga la cele mai importante biserici din Grecia cu o bogata istorie si traditie.

Circuit cu autocarul 10 zile Serbia - Croatia - Muntenegru

Circuit cu autocarul 10 zile Serbia - Croatia - Muntenegru

Sursa

Circuitul Serbia, Croatia si Muntenegru este vacanta ideala de vara. Vei avea ocazia sa faci plaja in cele mai frumoase locuri si sa vizitezi capitalele tarilor si orase pitoresti. Vom vedea impreuna plajele insulelor din apropiere, peisaje coplesitoare din Canionul Tara, Parcul National Plitvice si vom merge intr-o croaziera prin Venetia, pe langa alte obiective turistice impresionante. Vom avea 10 zile pline de distractie, soare si plaja.

Pelerinaj Social in Tara Sfanta si Peninsula Sinai

Pelerinaj Social in Tara Sfanta si Peninsula Sinai

Sursa

Viziteaza locurile sfinte din Ierusalim, Sf. Ecaterina din Egipt, Muntele Sinai, BethleemMuntele FericirilorTiberiasMuntele Tabor, Nazaret si multe altele, in cadrul Pelerinajului Social in Tara Sfanta si Peninsula Sinai. Vom avea ocazia sa vedem locuri iconice din Biblie, intr-o calatorie spirituala in care cunoasterea este principalul obiectiv.

Circuit cu autocarul 16 zile - Tarile Baltice si Scandinavia

Circuit cu autocarul 16 zile - Tarile Baltice si Scandinavia

Sursa

Viziteaza Tarile Baltice si Scandinavia intr-un circuit cu autocarul de 16 zile. Ai ocazia sa vezi Norvegia, Suedia, Danemarca, Finlanda si Polonia. Vom mai vizita Germania, Cehia, Letonia, Lituania si Ungaria. Intr-un singur sejur, poti vedea o portiune foarte mare a Europei si admira atractiile turistice, intr-o vacanta perfecta.

Circuit cu autocarul 10 zile - Medjugorje, Coasta Dalmata si Albania

Circuit cu autocarul 10 zile - Medjugorje, Coasta Dalmata si Albania

Sursa

Rezerva-ti acum locul intr-un circuit cu autocarul in Medjugorje, Coasta Dalmata si Albania. Ai oportunitatea de a vizita orase precum Belgrad, Sarajevo, Mostar, Medjugorie, Dubrovnik, Kotor, Tirana si Skopie. Circuitul include excursii la cele mai importante obiective turistice din tarile vizitate, precum orase vechi, atractii turistice medievale, capitalele tarilor si alte locuri impresionante.

Vrei o vacanta completa? Alege unul dintre circuitele noastre externe!

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >