Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Baile Felix nouCITY BREAK
 

5 destinatii izolate din lume

5 destinatii izolate din lume 29.01.2015 | Destinatii Exotice

Pentru cei cu dare de mana si cu spirit de aventura, destinatiile de vacanta atipice sunt cele mai fascinante. Departe de marile orase europene, de plajele si de muntii atat de cunoscuti, se afla destinatii izolate. Fascinatia pentru acestea consta in faptul ca nu multa lume ajunge la ele, dar si pentru ca nu se afla in topurile celor mai frecventate destinatii de concediu. Iata asadar cateva dintre destinatiile izolate ale lumii!

Golful Bathurst, Canada

Golful Bathurst, Canada

Sursa

Golful Bathurst se afla in teritoriul canadian numit Nunavut, din regiunea Kitikmeot. Destinatia este atat de izolata incat a fost deschisa pentru prima data turistilor abia in anul 1969 si este accesibila numai pe calea aerului. Insa, cei care ajug aici au ocazia de a se bucura indeaproape de peisaje fascinante si de observarea unor specii de animale rare.

Padurea Nyungwe, Rwanda

Padurea Nyungwe, Rwanda

Sursa

Padurea Nyungwe din Rwanda reprezinta cel mai vast teritoriu montan impadurit din Africa. Una dintre putinele destinatii ramase pe continent cu paduri tropicale, aceasta este o adevarata oaza pentru numeroase specii de plante si animale. Aria protejata este casa a 13 specii de primate si a fost in parte amenjata astfel incat turistii veniti din toate colturile lumii sa se poata bucura de frumusetile naturale de aici.

Raul Sepik, Papua Noua Guinee

Raul Sepik, Papua Noua Guinee

Sursa

Raul Sepik din Papua Noua Guinee reprezinta unul dintre cele mai complexe sisteme de rauri din lume. Malurile sunt inca acoperite de casele traditionale suspendate ale triburilor locale, iar padurea din vecinatatea raului si a afluentilor sai este un adevarat paradis pentru pasari si animale. Zona este accesibila numai pe calea aerului sau a apei.

Platoul Altiplano, Bolivia

Platoul Altiplano, Bolivia

Sursa

Platoul Altiplano din Bolivia este un spatiu pe cat de gol din punctul de vedere al peisajului si de neplacut din punctul de vedere al vremii, pe atat de fascinant. Principalul motiv este dat de faptul ca aici se afla unele dintre cele mai interesante spatii naturale ale Boliviei. Salar de Uyuni, lacul de sare, ce reflecta perfect peisajul inconjurator ca intr-o oglinda, este una dintre atractiile principale ale platoului.

Antarctica

Antarctica

Sursa

Cu siguranta una dintre cele mai usor de recunoscut destinatii izolate din lume, Antarctica este un paradis al lumii de gheata. Temperaturile extrem de scazute izoleaza regiunea de restul lumii si impiedica atat accesul, cat si petrecera timpului aici. Insa curajosii pot opta pentru croaziere din America de Sud si pot vedea astfel o lume la care au acces doar oamenii de stiinta si pinguinii.

Tie in care dintre aceste destinatii izolate ti-ar placea sa ajungi?

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >