Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Baile Felix nouRelaxare la Stana de Vale
 

5 lucruri gratuite in Barcelona

5 lucruri gratuite in Barcelona 15.05.2013 | City Break

Turistii opteaza pentru Barcelona ca destinatie de vacanta indiferent de sezon. In special sunt preferate aici vacantele de vara, atunci cand te poti bucura de oras si de atractiile turistice din acesta, dar si de plaja si de soare. Pe langa numeroasele atractii bine cunoscute ale orasului, pe care cu siguranta ti le-ai trecute deja pe lista de obiective, exista cateva activitati gratuite, pe care poate ca nu le stiai.

1. O plimbare pe La Rambla

O plimbare pe La Rambala, Barcelona
Sursa

La Rambla este un bulevard pietonal, marginit de bancute si copaci, ce se intinde din centrul traditional al orasului si pana la Monumentul lui Columb. Aici poti gasi magazine, entertainment stradal, piete si restaurante.

2. Cele mai cunoscute opere ale lui Gaudi

 Parcul Guell din Barcelona
Sursa

Nu poti vizita Barcelona fara sa vizitezi cele mai cunoscute opere ale lui Antonio Gaudi, mai ales ca nu trebuie sa platesti o taxa de intrare pentru a admira aceste cladiri impresionante. Parcul Guell este probabil una dintre cele mai fascinante complexe ale lui Gaudi, fiind un parc plin de gradini, mozaicuri si case desprinse din povesti.

3. Muzee cu intrare gratuita

 Muzeul Picasso din Barcelona
Sursa

La fel ca in celelalte mari orase europene, numeroase muzee din Barcelona sunt deschise gratuit pentru public intr-o zi din fiecare luna, cum ar fi Muzeul Picasso, Muzeul Barbier-Mueller d’Art Precolombi si Muzeul Istoriei Cataloniei (deschise gratuit in prima duminica a fiecarei luni); Muzeul Ciocolatei (deschis gratuit in prima luni din fiecare luna) si Muzeul Maritim (deschis gratuit in prima sambata din fiecare luna).

4. Parcurile si gradinile Barcelonei

Parc de la Ciutadella, Barcelona
Sursa

Parc de la Ciutadella este unul dintre cele mai frumoase din Barcelona. Acesta include o fantana superba, creata de Gaudi, un lac si cladirea Parlamentului Cataloniei. Montjuic si Parc del Castell de l’Oreneta sunt alte optiuni de exceptie. Poti opta pentru plaja pur si simplu, daca ajungi aici in sezonul cald.

5. Catedrala Barcelonei

Catedrala din Barcelona
Sursa

Catedrala medievala a Barcelonei se afla nu departe de La Rambla si a fost inceputa in secolul al XIII-lea, avand fatada creata in stil gotic. In plus, gradina din jur este un loc bun pentru o plimbare, dar si pentru a admira simpaticele pasari de pe lacul catedralei.

Acestea sunt 5 lucruri gratuite pe care le poti face in Barcelona si pe care le poti include in activitatile tale. Ele vor completa cu succes elementele de vacanta pe care ti le-ai stabilit deja si te vor ajuta sa te bucuri si mai mult de frumusetea orasului Barcelona.

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >