Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Baile Felix nouCITY BREAK
 

5 monumente religioase de neratat in Barcelona

5 monumente religioase de neratat in Barcelona 20.03.2015 | City Break

Barcelona este un oras cunoscut pentru promovarea multiculturalitatii. Indiferent de religia ta, in Barcelona vei gasi un loc pentru rugaciune. Datorita numarului mare de religii, care se simt ca acasa in Barcelona, acest oras a pastrat multe traditii religioase si monumente care celebreaza aceste credinte. Mai departe va vom prezenta cinci dintre cele mai importante si diversificate monumente religioase din Barcelona.

Sagrada Familia

la sagrada familia

Sagrada Familia este un simbol important al Barcelonei si una dintre cele mai frumoase biserici romano-catolice din lume. Uriasa cladire, cu 18 turnuri si trei fatade, este opera de arta a modernistului Antoni Guadi, care a inceput constructia in 1882 si se considera ca, pana in ziua de astazi, biserica inca nu este terminata, sursele de finantare fiind donatiile private si biletele vandute la intrare.

Santa Maria del Mar

Santa Maria del Mar

Sursa

Aceasta minunata biserica construita in cinstea Fecioarei Maria este cea mai buna reprezentare a arhitecturii catalane gotice din Barcelona. Cunoscuta si sub denumirea de The Cathedral of the Sea, numita dupa romanul cu acelasi nume a lui Ildefonso Falcones, aceasta este un exemplu superb de puritate si unitate a stilului, fiind un loc extrem de spiritual.

Centre Islàmic de la Pau

Centre Islàmic de la Pau

Sursa

Inca din 1980, multi musulmani s-au stabilit in Barcelona si au construit locuri de venerare speciale pentru religia islamica. Chiar daca constructia Centrului Islamic din Barcelona a fost o decizie extensiv discutata la nivel mondial, in ultima instanta, acest centru ne acorda o oportunitate foarte buna de a descoperi religia islamica.

Església de les Saleses

Església de les Saleses

Sursa

Aceasta biserica superba, construita in centrul orasului, intre 1882 si 1885, este una dintre cele mai aglomerate biserici, vizitate de catre localnici, si o comoara secreta a Barcelonei. Biserica este un reprezentant al stilului neo-gotic, fiind folosite mult caramida, mosaicurile si vitraliile.

Sinagoga Major de Barcelona

Sinagoga Major de Barcelona

Sursa

Considerata una cele mai vechi sinagogi din Europa, aceasta cladire a fost construita in secolul sase, reamenajata opt secole mai tarziu si, apoi, in anul 2006, restaurata de catre o asociatie de evrei. In ziua de astazi, aceasta sinagoga este un loc religios special, plin de istorie si cultura.

Pe care dintre aceste monumente religioase din Barcelona ti-ai dori sa il vizitezi?

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >