Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Relaxare la Stana de ValeCITY BREAK
 

5 motive pentru un city break in Praga

5 motive pentru un city break in Praga 22.05.2014 | City Break

Praga, capitala si cel mai mare oras din Cehia, este o destinatie turistica perfecta pentru un city break. Cu o multime de atractii turistice, activitati si evenimente, care atrag vizitatori din intreaga lume, nu este de mirare ca Praga a devenit o locatie din ce in ce mai vizata si pentru concediile romanilor.

Ceasul astronomic din Praga

Ceasul astronomic din Praga
Sursa

Ceasul astronomic din Praga este unul dintre cele mai importante simboluri ale orasului. Datand din anul 1410 este cel mai vechi ceas astronomic functional din lume. Montat pe zidul sudic al Primariei din Piata Veche a orasului, Orloj este parte din toate tururile de vizitare ale orasului, fiind astfel un simbol praghez de neratat.

Cristalele de Boemia

Cristalele de Boemia
Sursa

O plimbare in Praga nu poate fi completa fara o vizita in magazinele locale care vand produse artizanale din cristale de Boemia. Acestea sunt reprezentative pentru cultura ceha si pentru industria locala, iar artistii din Praga se lauda cu realizarea celor mai frumoase si mai complexe modele, ce devin imediat suveniruri pentru toti turistii ajunsi aici.

O croaziera pe Vltava

O croaziera pe Vltava
Sursa

O croaziera pe Vltava poate fi inceputul perfect al unui city break in Praga. Plimbarea cu ambarcatiunile speciale iti ofera ocazia sa descoperi cele mai importante parti ale orasului si sa afli care sunt obiectivele turistice esentiale pe care sa le vezi in urmatoarele zile de vacanta. In plus, este si un mijloc de relaxare ideal si de a te bucura de un altfel de tur al orasului.

Turul orasului in masini de epoca

Turul orasului in masini de epoca
Sursa

De asemenea, mai poti incerca si un alt stil de tur al orasului, adresat celor care vor sa vada rapid cele mai importante atractii turistice din Praga, dar si celor care sunt pasionati de masinile vechi. Tururile de o ora au loc in Orasul Vechi si se realizeaza in masini decapotabile de epoca din anii 60.

Castelul din Praga

Castelul din Praga
Sursa

Castelul din Praga este un alt simbol al orasului pe care nu ai voie sa-l ratezi intr-un city break. Datand din secolul 9, castelul a fost de-a lungul timpului resedinta regilor Boemiei, iar acum gazduieste resedinta oficiala si biroul presedintelui Cehiei. Turistii pot face turul castelului, dar si al gradinilor din imprejurimi si pot admira schimbul de garda zilnic.

Ce alte motive ai mai adauga listei noastre pentru un city break in Praga?

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >