Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

CITY BREAKRelaxare la Stana de Vale
 

5 plaje roz din lume

5 plaje roz din lume 11.08.2014 | Plaja, mare si soare

Plaja, marea, soarele, toate ne duc cu gandul la vacanta. In lume exista o multime de astfel de locuri in care ne putem bucura de toate acestea, insa exista si destinatii unde ne putem bucura de un peisaj aparte. Tocmai de aceea ti-am pregatit o lista cu 5 plaje roz din lume, pe care, cu siguranta, orice vacanta de vara ar arata altfel.

Plaja roz din Filipine

Plaja roz din Filipine

Insula Santa Cruz este una dintre locatiile unde te poti bucura de nisip roz in Arhipelagul Filipinez. Desi este cea mai mica insula din regiune, Santa Cruz este preferata de turisti tocmai datorita felului in care arata plaja locala, culoarea acesteia fiind mult mai intensa datorita numarului mare de recife de coral aflate in larg.

Plaja roz din Indonezia

Plaja roz din Indonezia

In inima Parcului National Komodo, de pe insula cu acelasi nume din Indonezia, se afla una dintre cele mai frumoase plaje cu nisip roz din lume. In plus, data fiind includerea sa in perimetrul parcului national, turistii se pot bucura aici nu numai de plaja, ci pot si admira fauna si flora locala.

Plaja roz din Sardinia

Plaja roz din Sardinia

Ceva mai aproape de tara noastra, descoperim plaje cu nisip roz si pe teritoriul european, iar una dintre acestea este plaja din Insula Budelli din Sardinia. Insula este inclusa in La Maddalena National Park, fiind astfel un loc in care natura nu a fost afectata de urbanizare si in care turistii pot admira in liniste minunile naturii in materie de flora si de fauna locala.

Plaja roz din Bahamas

Plaja roz din Bahamas

Harbor Island este o alta insula care se bucura de o plaja spectaculoasa cu nisip roz din Bahamas. Plajele de aici sunt considerate a fi unele dintre cele mai bune, dar si mai lungi din lume, iar nisipul intens colorat in roz contribuie la farmecul aparte al zonei.

Plaja roz din Creta

Plaja roz din Creta

Insula Creta se bucura de o adevarata laguna cu plaja roz, in apropiere de orasul Chania. Aceasta este si una dintre cele mai fotografiate plaje, deoarece fasia de nisip roz se intinde ingust peste apa, creand o multime de locuri deosebite pentru plaja, dar si pentru fotografii de vacanta originale.

Ti-ar placea sa petreci vacanta de vara pe o plaja roz?

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >