Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Relaxare la Stana de ValeBaile Felix nou
 

5 statiuni in care sa schiezi in Italia

5 statiuni in care sa schiezi in Italia 03.12.2014 | Vacanta de iarna

Italia este una dintre destinatiile in care te poti bucura de cele mai frumoase statiuni montane. In inima Muntilor Alpi, aici turistii pot descoperi partii intinse pentru practicarea sporturilor de iarna aproximativ jumatate din an. Iata care sunt 5 dintre statiunile deosebite in care sa schiezi in Italia.

Alta Badia

Alta Badia

Sursa

Alta Badia este una dintre cele mai cunoscute regiuni de schi din Italia. Localizata in regiunea Marmolada a Alpilor Dolomiti, Alta Badia include una dintre statiunile renumite ale Italiei pentru practicarea sporturilor de iarna: Corvara. In plus, tot la Corvara se afla si circuitele pentru competitiile de ski World Cup Circuit.

Val Gardena

Val Gardena

Sursa

Val Gardena este o alta regiune a Italiei bogata in sate de vacanta si statiuni ideale pentru iubitorii sporturilor de iarna. Selva, Santa Cristina si Ortisei sunt trei dintre cele mai active statiuni montane din regiune, recunoscute pentru centrele lor pitoresti, pentru numarul mare de restaurante si spatii dedicate evenimentelor pe partii si in afara acestora.

Cortina d'Ampezzo

Cortina d'Ampezzo

Sursa

Cortina d'Ampezzo este una dintre cele mai vechi statiuni de schi ale Italiei. Cei care aleg sa-si petreaca vacanta aici se vor putea bucura nu numai de o mare diversitate de sporturi de iarna, ci si de o multime de atractii turistice istorice si culturale. Regina Dolomitilor, asa cum este numita statiunea, este si destinatia preferata de numeroase celebritati internationale.

Val di Fiemme

Val di Fiemme

Sursa

Val di Fiemme este o alta regiune de renume din Alpii Dolomiti. Domeniul schiabil este alcatuit dintr-un complex de partii moderne si se adreseaza in special schiorilor intermediari si avansati. Un adevarat centru de schi, regiunea include mai multe sate de vacanta, dar si statiuni elegante, chiar luxoase, astfel incat ofera ceva pentru fiecare tip de turist care alege sa-si petreaca vacanta aici.

Passo Tonale

Passo Tonale

Sursa

Passo Tonale este alegerea ideala pentru practicantii incepatori de sporturi de iarna. Statiunea este localizata intre Lombardia si Trentino, oferind astfel acces si la regiuni deosebite, perfecte pentru o vacanta mai lunga in Italia. Familiile si tinerii aleg in principiu aceasta destinatie de vacanta, bucurandu-se de partii accesibile si de peisaje spectaculoase.

Vrei o vacanta de iarna perfecta? Atunci alege un concediu la schi in Italia!

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >