Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

CITY BREAKBaile Felix nou
 

7 statiuni romanesti pentru liniste si relaxare toamna

7 statiuni romanesti pentru liniste si relaxare toamna 18.09.2015 | Turist in Romania

Toamna este anotimpul cel mai potrivit pentru o vacanta in statiunile balneare din Romania, fiindca natura este fermecatoare. Culorile toamnei se revarsa peste oraselele montane romanesti si le transforma intr-un loc de vacanta de poveste. Iata 7 dintre statiunile din Romania pe care le recomandam pentru un concediu relaxant.

Ocna Sibiului

ocna sibiului

Sursa

Ocna Sibiului este o statiune balneoclimaterica din centrul Romaniei. Principalele atractii ale acestei statiuni sunt apele sarate, namolul, aerul curat, precum si peisajele de vis. Statiunea se afla la 17 km de Sibiu, intr-o regiune bogata in lacuri si namoluri, aspect care o face o statiune extrem de populara in randul turistilor, datorita tratamentelor naturale disponibile aici.

Sangeorz Bai

sangeorz

Sursa

Sangeorz Bai este o statiune montana balneoclimaterica inconjurata de dealuri cu pasuni, paduri de fag si de conifere. Statiunea este situata la 56 km de orasul Bistrita, la poalele Muntilor Rodnei. Apele minerale din zona transforma aceasta statiune intr-o atractie importanta pentru cei care au nevoie de tratamente naturale legate de diverse afectiuni. 

Baile Olanesti

olanesti

Sursa

Baile Olanesti se afla in judetul Valcea, la poalele Muntilor Carpati. In apropiere, exista izvoarele termale cu ape cu proprietati vindecatoare, care sunt principalele atractii pentru o vacanta la Baile Olanesti. Mai mult, aici vei gasi linistea si pacea suprema intr-o statiune de munte. In apropierea statiunii, se afla mai multe lacasuri de cult, care merita vizitate.

Voineasa

voineasa

Voineasa se afla intr-o zona montana, la 650 m altitudine, intr-un cadru de vis. Principala atractie este baza de tratament dotata cu aparatura moderna, cu ajutorul careia se vindeca afectiuni precum nevroza astenica, surmenajul, afectiuni ale aparatului locomotor si ale cailor respiratorii, plus multe alte boli.

Calimanesti-Caciulata

calimanesti

Calimanesti-Caciulata este localizata in judetul Valcea si este o statiune balneoclimaterica cu numeroase izvoare si peisaje de poveste, fiind locatia perfecta pentru cei care isi doresc o vacanta relaxanta, intr-un mediu propice. Aici poti beneficia de cure cu ape de la izvoare reci sau fierbinti, minerale atermale si termale, benefice in tratarea mai multor tipuri de afectiuni.

Baile Tusnad

baile tusnad

Sursa

Baile Tusnad este cel mai mic oras din Romania, dupa numarul de locuitori, dar este una dintre cele mai fermecatoare statiuni din tara. Aici exista 44 de izvoare naturale, cu ape minerale, mofete si mezotermale, pentru tratarea, in mare parte, a bolilor cardio vasculare, urinare si ale sistemului nervos. In apropierea statiuni poti vizita Lacul Sf. Ana.

Moneasa

moneasa

Sursa

Numita si Perla Muntilor Apuseni, Moneasa se afla la 110 km de Arad si este o statiune balneoclimaterica, care atrage foarte multi turisti anual, datorita apelor minerale si a obiectivelor turistice din zona. Aici exista instalatii de electro, hidro si termoterapie, sali pentru gimnastica medicala, bazine pentru kinetoterapie, bai cu apa minerala, dusuri cu efect vasodilatator si diverse alte mecanisme pentru terapii.

Pentru toamna aceasta, alege o statiune care sa-ti ofere atat tratamente naturale, cat si peisaje de vis, obiective turistice de vizitat si o atmosfera de vacanta, unde poti urmari schimbarea anotimpurilor. Tu ce statiune din Romania ai alege pentru un concediu?

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >