Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Sejururi balneareRelaxare la Stana de Vale
 

Bucura-te de apele termale de la Baile Felix chiar si in sezonul de iarna

Bucura-te de apele termale de la Baile Felix chiar si in sezonul de iarna 26.10.2013 | Turist in Romania

Statiunea Baile Felix este cea mai mare statiune balneara cu regim permanent din tara noastra. Aceasta se afla in judetul Bihor, in apropiere de Oradea. Statiunea este deschisa pe tot parcursul anului si poate fi o alegere buna pentru o vacanta relaxanta si revigoranta chiar si pe timpul iernii. Iata cum te poti bucura de Baile Felix chiar si in sezonul de iarna!

Apele termale de la Baile Felix

Ape termale la Baile Felix

Sursa

Apele termale izvorasc la Baile Felix pe tot parcursul anului. Temperatura izvoarelor variaza intre 45˚C si 112˚C, iar apele raului si ale lacului Perta ajung pana la temperatura de 30˚C. Din acest motiv apele pot fi folosite cu succes chair si in timpul sezonului rece, pentru o baie relaxanta sau pentru un tratament. Apele de aici nu sunt numai termale, ci si sulfuroase, calcice, sodice si bogate in bicarbonat, avand un efect calmant intens, ce ajuta in ameliorarea diverselor afectiuni. Proprietati curative au si namolurile acestor ape, pentru ca sunt sapropelice, bogate in hidrosulfura de fier coloidala.

Toate apele de la Baile Felix au proprietati curative si sunt folosite in diverse moduri, atat pentru a ajuta la recuperarea organismului si la tratamentul afectiunilor, cat si pentru relaxare si wellness. Climatul cu ierni blande favorizeaza accesarea acestor izvoare si pe timpul iernii. Mai mult decat atat, statiunea dispune de baze de tratament si de bazine de agrement acoperite, ideale pentru relaxare sau pentru tratament in sezonul rece.

Tratamente la Baile Felix

Tratamente la Baile Felix

Sursa

Datorita proprietatilor, temperaturii si compozitiei apelor de la Baile Termale, acestea pot fi folosite pentru o multime de tratamente. Pentru cei care isi doresc o cura naturala de recuperare sau un tratament naturist pentru afectiuni diverse, Baile Felix pun la dispozitie bazine cu apa termala, instalatii pentru bai la cada si pentru bai calde cu parafina si namol, instalatii pentru elongatii sub apa, echipamente de hidro si electro terapie, sauna si sali de gimnastica medicala.

Tratamentele de la Baile Felix sunt eficiente pentru cei care sufera de afectiuni reumatice, inflamatorii, articulare, neurologice, ginecologice, endocrine si respiratorii. De asemenea, tratamentele pe baza de apa termala si pe baza de namol sunt indicate si in perioadele post-traumatice, de recuperare dupa boala sau dupa accidente diverse.

Bucura-te de iarna la Baile Felix

Baile Felix iarna

Sursa

Tratamentele pe care le poti face la Baile Felix iti stau la dispozitie pe tot parcursul anului, iar in sezonul cald te vei bucura mai mult de proprietatile curative si relaxante ale apelor la temperaturi ridicate. Mai mult decat atat, statiunea iti ofera si diverse posibilitati de agrement, pe care le poti incerca si pe timp de iarna. Piscinele interioare cu ape termale sau normale sunt cu siguranta cele spre care te vei indrepta de la inceput pentru relaxare sau pentru a face putina miscare. Iarna ai la dispozitie si alte cateva mijloace cu care sa-ti umpli timpul liber petrecut la Baile Felix. De exemplu, te poti distra in salile de jocuri, la cinematograf sau in cluburi.

Cea mai buna metoda de a te bucura de iarna la Baile Felix este insa sa incerci o baie termala in aer liber. Frigul iernii si zapada nu sunt o piedica, ci chiar vor face decorul mai frumos si senzatiile mult mai intense. Baile termale in aer liber sunt preferatele turistilor care ajung la statiunea Baile Felix pe timp de iarna.

Bucura-te si tu de apa termala pe timp de iarna si rezerva acum cazarea la Baile Felix!

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >