Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Baile Felix nouSKI 2016
 

Ghidul calatorului - sfaturi pentru vacanta ta!

24.02.2017 | Turist in Romania
Top 3 cele mai frumoase locuri pe care sa le vizitezi in judetul Buzau

Judetul Buzau este o minunata zona din Muntenia. Pentru un city break chiar la noi in tara, acesta este destinatia perfecta. Iata 3 cele mai frumoase locuri pe care sa le vizitezi in judetul Buzau.

citeste tot articolul
 
18.02.2017 | Idei pentru concediu
7 orase superbe de vizitat in Austria

Pentru turistii romani, Austria este perfecta pentru vacante spontane, minunate, la o departare nu foarte mare de casa. Daca ai nevoie de inspiratie, iata 7 orase superbe de vizitat in Austria:

citeste tot articolul
 
14.02.2017 | Turist in Romania
Descopera statiunea 1 Mai

Statiunea 1 Mai este una dintre cele mai cunoscute statiuni balneare din tara noastra. Ea este situata la 9 kilometri de Oradea, la poalele Dealurilor Padurii Craiului, in judetul Bihor. Impreuna cu statiunea Baile Felix, formeaza un complex turistic si de tratament extrem de important.

citeste tot articolul
 
13.02.2017 | Turist in Romania
Castelul Peles din Sinaia – destinatia regala a Romaniei

Atunci cand te gandesti la destinatii turistice simbolice pentru tara noastra, cu siguranta printre primele trei care iti vin in minte, una este si Castelul Peles din Sinaia. 

citeste tot articolul
 
09.02.2017 | Turist in Romania
5 drumuri spectaculoase pe care sa conduci prin Romania montana

Uneori, condusul poate fi privit ca o experienta relaxanta, aproape terapeutica, mai ales cand este presarat cu peisaje minunate pe marginea drumului. Si tara noastra are astfel de drumuri cu peisaje spectaculoase. Iata 5 drumuri pe care sa conduci prin Romania montana.

citeste tot articolul
 
06.02.2017 | Idei pentru concediu
5 destinatii minunate cu ape termale din Europa

Pentru vacanta de relaxare, trebuie sa alegem destinatii care ne satisfac nevoia de lenevit, cu servicii de tip spa. Iata 5 destinatii minunate cu ape termale din Europa pe care le poti alege.

citeste tot articolul
 
01.02.2017 | Idei pentru concediu
6 cele mai romantice destinatii din Europa

Pentru o vacanta romantica in doi, o escapada intr-un minunat oras european e alegerea perfecta! Fie ca mergi pe durata unui weekend sau vacanta ta este lunga, iata 6 cele mai romantice destinatii din Europa pentru tine si perechea ta.

citeste tot articolul
 
27.01.2017 | Turist in Romania
Top 5 cele mai frumoase locuri pe care sa le vizitezi in judetul Cluj

Cluj, frumosul judet din zona Transilvania, este destinatia perfecta pentru o vacanta de explorare, fie ca esti din acest judet sau calatoresti din alta regiune a frumoasei noastre tari. Daca planuiesti o astfel de vacanta in judetul Cluj, iata 5 atractii turistice pe care trebuie sa le vizitezi.

citeste tot articolul
 
24.01.2017 | Turist in Romania
6 mocanite din Romania pentru peisaje spectaculoase

Plimbarea cu mocanita este o placere. Traseele cu trenurile turistice trase de locomotiva cu aburi sunt presarate prin tara noastra, spre deliciul celor care le aleg in vacantele lor. Iata 6 astfel de mocanite cu care te poti plimba in Romania pentru a vedea peisaje spectaculoase.

citeste tot articolul
 
20.01.2017 | City Break
5 cele mai frumoase cladiri ale Parlamentului din Europa

Cladirea Parlamentului este o cladire importanta, in orice oras. Deseori, cladirea Parlamentului arata ca un palat din povesti. Arhitectura si frumusetea acestora garanteaza includerea acestor cladiri ale Parlamentului ca obiective turistice in orasele lor. Iata o lista cu 5 cele mai frumoase cladiri ale Parlamentului din Europa.

citeste tot articolul
 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >