Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

CITY BREAKSejururi balneare
 

Ce sa faci 3 zile in Minsk

Ce sa faci 3 zile in Minsk 22.12.2014 | City Break

Cu toate ca nu se afla in topul preferintelor pentru vacante de tip city break, orasul Minsk este una dintre destinatiile pline de cultura si istorie, pe care merita sa le vizitam. Capitala Republicii Belarus este un important centru industrial, economic si cultural, nu numai administrativ, motiv pentru care ar putea fi o locatie de vacanta deosebita. Iata ce poti vedea intr-un city break de 3 zile in Minsk!

Biserica Sfintilor Simon si Elena

Biserica Sfintilor Simon si Elena

Sursa

Biserica Sfintilor Simon si Elena din Minsk sau Biserica Rosie a fost construita in anul 1910. Aflata in Piata Independentei, aceasta biserica Romano-Catolica este usor de remarcat datorita faptului ca este complet imbracata in materiale rosii, de la acoperis si pana la pereti si mici vitralii. Interiorul este complet alb, mai putin tavanul, ce pastreaza culoarea puternica din exterior.

Opera Nationala din Belarus

Opera Nationala din Belarus

Sursa

Pentru cei pasionati de arta spectacolului, Minskul este destinatia ideala de vacanta. Opera Nationala si Teatrul de Balet Bolshoi din Belarus se afla in Parcul Triniti Banlieru din oras si este deschisa inca din 1933. Aceasta este scena pe care au loc unele dintre cele mai frumoase reprezentatii de teatru, balet si opera. Compania teatrului organizeaza si numeroase turnee internationale in alte tari europene si asiatice.

Muzeul Marelui Razboi Patriotic din Minsk

Muzeul Marelui Razboi Patriotic din Minsk

Sursa

Muzeul Marelui Razboi Patriotic din Minsk este o atractie turistica aparte, datorita istoriei sale. Ideea de a alcatui un muzeu dedicat Razboiului Germano-Sovietic a aparut inca inainte de finalizarea ocupatiei naziste, asa ca institutia si-a deschis portile la putin timp dupa declararea independentei, fiind astfel primul muzeu deschis in timpul Celui de-la Doilea Razboi Mondial.

Gradina Zoologica Minsk

Gradina Zoologica Minsk

Sursa

Gradina Zoologica Minsk este ideala pentru o vacanta cu familia in capitala Belarusului. Aici se afla numeroase animale exotice si nu numai, toate intr-un parc imens, presarat din loc in loc cu piscine naturale, formate de Raul Svisloch. In plus, gradina zoologica ofera si posbilitatea de a lua lectii de calarie si de a participa la diverse spectacole si concursuri pentru copii.

Asadar, orasul Minsk are ceva de oferit pentru fiecare. De la cei mici pana la cei mari, turistii vor gasi o multime de activitati ideale pentru petrecerea timpului liber intr-un city break scurt de trei zile in capitala Republicii Belarus. 

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >