Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Relaxare la Stana de ValeCITY BREAK
 

Ce sa faci intr-un city break in Hamburg

Ce sa faci intr-un city break in Hamburg 05.01.2015 | City Break

Hamburg este cel de-al doilea cel mai mare oras din Germania si deci o destinatie generoasa pentru cei care doresc sa petreaca un city break in afara tarii. Cu numeroase atractii turistice si un trecut istoric si cultural bogat, orasul are ceva de oferit pentru fiecare tip de turist. Daca urmeaza sa petreci un city break in Hamburg ai mai jos o lista de atractii turistice pe care nu trebuie sa le ratezi in zilele de vacanta!

Portul din Hamburg

Portul din Hamburg

Sursa

Un loc preferat de toti turistii care petrec un city break in Hamburg este chiar portul orasului. Deschiderea la Raul Elba este numita si Poarta catre lume a Germaniei si este locul din care turistii pot opta pentru diverse plimbari pe rau sau chiar inspre Marea Nordului. In plus, portul este un loc perfect de promenada, dar si de petrecere a timpului liber, in apropiere aflandu-se numeroase baruri si restaurante, dar si teatre, muzee navale si chiar o biserica plutitoare.

Primaria din Hamburg

Primaria din Hamburg

Sursa

Un alt punct central al orasului, pe care fiecare turist ce ajunge in Hamburg trebuie sa-l viziteze este Primaria. Impresionanta cladire dateaza din anul 1886 si a fost construita in stil neo-renascentist. In plus, apropierea de Lacul Binnenalster, transforma intregul peisaj. Holul principal al cladirii functioneaza adesea ca spatiu expozitional sau de concerte.

Biserica Sf. Mihail

Biserica Sf. Mihail

Sursa

Biserica Sf. Mihail din Hamburg este una dintre cele 5 biserici principale luterane ale orasului, insa cu siguranta este cel mai cunoscut monument religios de aici. Biserica este considerata a fi un simbol al Hamburgului si este recunoscuta pentru turnul inalt baroc acoperit in cupru, dar si pentru statuia impunatoare a Arhanghelului Mihail victorios asupra raului, ce este plasata deasupra intrarii principale.

Speicherstadt – districtul depozitelor

Speicherstadt – districtul depozitelor

Sursa

Speicherstadt sau Districtul depozitelor din Hamburg este o alta locatie ideala pentru promenada. Desi aduce mai mult cu un cartier industrial, acesta include numeroase cladiri vechi si depozite. Localizat in apropiere de Portul Hamburg, districtul este recunoscut ca fiind cel mai mare de acest fel din lume si are ca particularitate faptul ca este construit in totalitate pe busteni din stejar.

Planten un Blomen

Planten un Blomen

Sursa

Planten un Blomen este unul dintre cele mai mari si mai frumoase parcuri in care turistii pot face o plimbare in Hamburg. In cele 47 de hectare ale parcului s-au adus de-a lungul timpului o multime de flori si copaci din toate colturile lumii, motiv pentru care acum in interior functioneaza si una dintre Gradinile Botanice ale orasului Hamburg.

Orasul Hamburg este asadar ideal pentru un city break. Turistii se pot bucura aici de muzee si monumente, biserici si evenimente culturale, dar si de plimbari in aer liber, in care sa descopere unele dintre fascinantele atractii turistice ale orasului Hamburg

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >