Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

CITY BREAKSejururi balneare
 

Ce sa faci intr-un city break in Verona

Ce sa faci intr-un city break in Verona 24.03.2017 | City Break

Desi Venetia a castigat titlul de "cea mai romantica destinatie italieneasca" prin popularitate si numarul de turisti care o vad astfel, noi iti dam o alternativa la fel de placuta, dar mai putin plina de turisti, Verona. Iata ce sa faci intr-un city break in Verona:

Viziteaza Piazza delle Erbe

Frumoasa piata situata in centrul istoric din Verona este pe cat de accesibila, pe atat de impresionanta. Arhitectura din Piazza delle Erbe, realizata in stil baroc, inconjoara parca pentru a proteja cea mai veche parte din piata: fantana, care dateaza inca de pe perioada imperiului roman.

piazza dekke erbe

Vezi si tu balconul Julietei

La doar cativa pasi departare de Piazza delle Erbe te asteapta balconul Julietei. Aparent, Shakespeare s-a inspirat in povestea lui dintr-o situatie reala, o poveste de dragoste intre doi membri ale unori familii rivale din Verona anului 1300. Numele au fost alterate doar putin, numele reale ale celor doi fiind Montecchi si Capuleti. 

julietei balconul

Fotografie preluata de pe palazzovictoria.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. 

Arena Verona

O splendinda piesa de arhitectura bine pastrata din perioada romana, Arena Verona trebuie sa fie una dintre atractiile turistice pe care le vezi in Verona. Daca vizitezi Verona intre iunie si septembrie, aici vei putea sa te bucuri de magia Festivalului de Opera, unul dintre cele mai importante evenimente de muzica clasica din Europa.

arena verona

Castelvecchio

Castel din Evul Mediu, Castelvecchio din Verona este o importanta constructive militara conservata si folosita in zilele noastre ca muzeu. Podul aferent cladirii avea rolul de a permite locuitorilor castelului sa evadeze si sa fuga nedetectati catre Tyrol, in cazul in care o rebeliune ar fi luat amploare. Acum, podul are rol decorativ fiind una dintre cele mai fascinante atractii turistice din Verona.

castelvecchio

 Tu ai vizitat Verona? Ce alte atractii turistice ai adauga listei noastre?

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >