Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Relaxare la Stana de ValeSejururi balneare
 

Descopera comorile din Cheile Nerei

Descopera comorile din Cheile Nerei 14.11.2016 | Turist in Romania

Cheile Nerei, destinatia turistica a celor care adora drumetiile si plimbarile in natura, este perfecta pentru o vacanta de deconectare si explorare chiar in frumoasa noastra tara. Un rucsac, putina mancare si un aparat foto vor constitui bagaj suficient pentru traseele din aceasta zona denumita si Parcul National Cheile Nerei Beusnita.

Cascada Bigar

Cascada Bigar a castigat in popularitate in ultimii ani de cand in 2013 a fost declarata de catre site-ul American “The World Geography” cea mai impresionanta cascada din lume. Cu o inaltime de aproape 8 metri, Cascada Bigar este locul in care se varsa Izvorul Bigar in raul Minis. Cascada Bigar nu este invaluita doar de admiratie ci si de mister, fiind una dintre atractiile din tara noastra despre care exista legende si povestiri.

Lacul Ochiul Beiului

Lacul Ochiul Beiului este o oaza exotica neprihanita de om. Apa de un albastru turcoaz ireal, inconjurata de copaci si completata cu dinamicul izvor, fac din acest obiectiv turistic unul demn de imaginea unei vederi. Inca un lucru deosebit este faptul izvorul care se varsa in Lacul Ochiul Beiului face acest lac rezistent la ingheturile iernii.

Cascada Beusnita

Cascada Beusnita este foarte aproape de Lacul Ochiul Beiului, pe aceeasi ruta. Traseul este unul foarte accesibil, astfel ca parcurgerea sa nu va fi o problema nici pentru incepatori. Cascada Beusnita este frumosul rezultat natural dat de o succesiune de alte cascade care se varsa in acelasi loc. Cu o inaltime de 15 metri, impresionanta cascada iti va incanta privirea!

Cascada Vaioaga

In completarea acestui traseu recomandam si Cascada Vaioaga. O zona plina de cascade care se intrec in frumusete, Parcul Cheile Nerei gazduieste si Cascada Vaioaga, considerata cea mai frumoasa cascada din Banat. Frumusetea ei si apa de albastru cristalin iti vor completa perfect albumul cu amintiri.

La Tunele

Zona “La Tunele” din Parcul Cheile Nerei urmareste ultima portiune din Cheile Nerei si leaga Podul Bei de Sasca Romana. Acest traseu e ideal si se poate face fara prea mult efort, peisajele vazute pe parcurs fiind incredibile. Zona “La Tunele” este incheierea perfecta pentru mica ta escapada in Parcul Cheile Nerei.

Tu ai vizitat aceste minuni naturale din Romania?

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >