Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Relaxare la Stana de ValeCITY BREAK
 

Descopera statiunea 1 Mai

Descopera statiunea 1 Mai 14.02.2017 | Turist in Romania

Statiunea 1 Mai este una dintre cele mai cunoscute statiuni balneare din tara noastra.

Situata la 9 kilometri de Oradea, la poalele Dealurilor Padurii Craiului, in judetul Bihor. Impreuna cu statiunea Baile Felix, formeaza un complex turistic si de tratament extrem de important.

baile 1 mai

Fotografie preluata de pe lataifas.ro. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Despre statiunea 1 Mai

In statiunea 1 Mai turistii vin pentru tratamente cu apa termala sau pentru relaxare, la unul dintre multele hoteluri cu centre proprii de spa si bazine sau la strandul amenajat al statiunii, Strandul Venus. Numeroasele izvoare cu apa minerala sunt extrem de cunoscute in tratarea afectiunilor reumatice degenerative. Cu o temperatura de 42 de grade Celsius, apele din statiunea Baile 1 Mai sunt perfecte pentru tratarea afectiunilor aparatului locomotor. Tratamentele disponibile aici sunt: baile calde cu apa minerala la cada si in bazine, impachetarile cu parafina, fizioterapie, inhalatii si aerosoli si sala de masaj.

Statiunea Baile 1 Mai este locul in care se poate vedea Lacul cu nuferi unde creste o floare unica in Romania, protejata prin lege, floarea de nufar.

nufar

Tu ai vizitat statiunea Baile 1 Mai?

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >