Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Baile Felix nouRelaxare la Stana de Vale
 

Descopera statiunea Buzias

Descopera statiunea Buzias 02.02.2015 | Turist in Romania

Statiunea Buzias este situata in Campia Banatului, in depresiunea Buziasului. Orasul prezinta o istorie bogata fiind considerat unul dintre cele mai vechi statiuni balneoclimaterice din tara, cunoscut pentru apele minerale Buzias inca din 1811.

Statiunea Buzias

Orasul Buzias se afla in vestul tarii, la 30 km de municipiul Timisoara si 23 de km de municipiul Lugoj. Acest centru balnear, declarat in anul 1819 si cunoscut la nivel european, este o atractie turistica medicala extrem de importanta datorita apelor cu proprietati curative si continut mare de minerale. Buzias are cel mai cunoscut zacamant hidromineral carbogazos din vestul tarii, apele sale minerale ocupand un loc foarte important in dezvoltarea social-economica a orasului-statiune Buzias. De asemena, orasul Buzias mai este cunoscut si pentru apa minerala imbuteliata (premiata la nivel mondial) care ii poarta numele.

Obiective turistice in Buzias

Principala atractie din statiunea Buzias sunt centrele sale balneoclimaterice si Muzeul Balnear, primul muzeu de acest gen din Romania. Un alt obiectiv turistic important este Parcul Dendrologic Buzias, o oaza de liniste si relaxare, unde pot fi admirate o multitudine de specii rare de copaci si unde se gaseste colonada acoperita, construita in stil bizantin si unica in Europa pentru lungimea sa de 500m. Alte obiective turistice: Izvorul Mihai si Izvorul Iosif, Aleea ionilor negativi, Izvorul Sanatati, Colectia de arta populara Iula Florea Troceanu si Biserica Romano-Catolica. 

Buzias

Sursa

Tratamente naturale in Buzias

Statiunea Buzias este un centru foarte important unde, si in prezent, se trateaza bolile cardiovasculare, afectiuni neurologice periferice, afectiuni ale tubului digestiv, tulburari neuro-psihice, boli de nutritie si metabolism, afectiuni ginecologice si boli ale rinichilor si cailor urinare. Daca ai nevoie de liniste si aer curat, aici este locul perfect pentru plimbari in aer liber si drumetii.

Buzias

Sursa

 Descopera frumusetea Romaniei si alege sa petreci o vacanta in Statiunea Buzias!

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >