Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Relaxare la Stana de ValeBaile Felix nou
 

Descopera statiunea Cheia

Descopera statiunea Cheia 23.03.2015 | Turist in Romania

Statiunea Cheia este recunoscuta ca un loc de odihna si relaxare datorita aerului curat montan. Este usor accesibila in toate anotimpurile si este o statiune ideala pentru cei care sufera de stres, epuizare fizica si psihica si diverse alte probleme sau, pur si simplu, pentru cei care cauta odihna. Peisajele sunt pitoresti si natura abunda in verdeata.

Statiunea Cheia

statiunea Cheia

Sursa

Statiunea Cheia apartine de comuna Maneciu si se afla la 60 km de Ploiesti si 48 km de Brasov si este o oaza de relaxare si de liniste. Aceasta se gaseste la poalele Muntelui Ciucas, intr-o mica depresiune. In statiune, aerul este puternic ozonificat datorita ariei mari de paduri de brad si fag ce o inconjoara si a raurilor, fiind o statiune cu sanse foarte mari de dezvoltare a turismului. Climatul este subalpin. 

Tratamente naturale in statiunea Cheia

In Statiunea Cheia exista o presiune atmosferica coborata, aer curat fara praf si surse de alergii, bogat in raze ultraviolete si ionizare atmosferica mare. Acesta este locul ideal de odihna si recreere pentru persoane care sufera de suprasolicitare fizica si intelectuala, astenie nervoasa, hipertiroitism benign, dereglari de crestere juvenila, rahitism, anemii secundare etc.

Obiective turistice in statiunea Cheia

statiunea Cheia

Sursa

Dintre obiectivele turistice din statiunea Cheia enumeram Muzeul de Antropologie "Francisc Rainer"Manastirea CheiaMuzeul Vaii Superioare a TeleajenuluiManastirea SuzanaMuntele RosuMuzeul Flori de MinaSalina Slanic Prahova si Schitul Statiunii Cheia. Pescarii sau vanatorii pasionati pot profita de oportunitatile zonei. De asemenea, aici exista trasee montane, care pot fi parcurse de cei dornici de plimbari in natura.

Descopera frumusetea Romaniei si alege sa petreci o vacanta in statiunea Cheia.

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >