Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

CITY BREAKRelaxare la Stana de Vale
 

Descopera statiunea Ocna Sibiului

Descopera statiunea Ocna Sibiului 22.01.2015 | Turist in Romania

Ocna Sibiului este o statiune balneoclimaterica din Romania, ideala pentru tratamente naturale in centrul tarii. Apele sarate, namolul si aerul curat sunt principalii factori de cura, ce au adus de-a lungul timpului o multime de turisti la Ocna Sibiului. Restaurarile efectuate in ultimii ani au redat frumusetea de odinioara a statiunii.

Statiunea Ocna Sibiului

Statiunea Ocna Sibiului este localizata in judetul Sibiu, la 17 km de resedinta de judet. Aflata pe valea paraului Visa, intr-o regiune bogata in sare, aceasta a devenit rapid cunoscuta datorita proprietatilor curative pe care le au apele si namolurile. Primul complex de tratament balnear a fost deschis in 1845, in jurul lacurilor helioterme.

Ocna Sibiului

Sursa

Tratamente naturale

Tratamentele naturale disponibile in statiunea Ocna Sibiului s-au concretizat pe baza elementelor naturale. Lacurile sarate, aparute in urma surparii minelor, climatul temperat, apa mierala a Izvorului Horea si namolul sunt principalii factori. Complexul Balnear Ocna Sibiului este un centru modern, ce ofera tratamente diversificate cu ajutorul acestor factori naturali, dar si acces la un strand si o plaja construite in jurul lacurilor.

Ocna Sibiului

Sursa

Obiective turistice in Ocna Sibiului

Principalele atractii din Ocna Sibiului sunt lacurile cu apa sarata si dulce. Acestea s-au format in urma prabusirii cavernelor subterane ale minelor si salinelor din zona. Printre cele mai cunoscute lacuri de aici se numara: Horia, Closca, Crisan (lacurile incluse in strand), Ocnita, Gura minei, Negru, Randunica, Brancoveanu si asa mai departe. La acestea se adauga si alte obiective turistice cum ar fi Biserica-cetate reformata din secolul 13 si 3 biserici ortodoxe.

Descopera frumusetea Romaniei si alege sa petreci o vacanta in statiunea Ocna Sibiului!

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >