Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

CITY BREAKBaile Felix nou
 

Descopera statiunea Pucioasa

Descopera statiunea Pucioasa 12.01.2015 | Turist in Romania

Statiunea Pucioasa este o destinatie perfecta pentru o vacanta relaxanta in Romania. Inca de la deschiderea bailor in regiune, acestea au atras o multime de turisti prin diversitatea tratamentelor disponibile aici. La acestea se adauga si atractiile turistice din vecintatea statiunii Pucioasa si activitatile recreative pentru care oricine poate opta in natura.

Statiunea Pucioasa

Statiunea Pucioasa

Sursa

Orasul Pucioasa este cunoscut dupa acest nume numai odata cu infiintarea statiunii, inainte fiind numit Podurile. Izvoarele minerale de iod si pucioasa au fost cele care au dat numele statiunii, satului si orasului, in care turistii pot acuma opta pentru cazarea pe timp de vacanta. Statiunea se afla in judetul Dambovita, pe cursul Vaii Ialomitei, la 20 km de orasul Targoviste.

Tratamente naturale

Izvoarele cu apa sulfuroasa din statiunea Pucioasa au fost explorate din cele mai vechi timpuri pentru proprietatile lor curative. In 1999, orasul a devenit statiune de tratament balneoclimateric, apele din aceasta regiune avand cea mai mare concentratie de sulf din Romania. Printre curele de tratament pentru care se poate opta la Pucioasa se numara cele ce combat afectiunile reumatice, ginecologice, ale aparatului respirator, ale sistemului locomotor, ale sistemului nervos si asa mai departe.

Obiective turistice in Pucioasa

Statiunea Pucioasa

Sursa

Statiunea Pucioasa include si cateva obiective turistice, demne de a fi vizitate intr-o scurta vacanta. Astfel turistii care ajung aici pot beneficia nu numai de tratamente naturale deosebite, ci si de cateva modalitati relaxante de petrecere a timpului liber. Una dintre atractiile principale ale statiunii este Muzeul de Etnografie Pucioasa. La acesta se adauga centrul micului oras si Parcul Independentei, Lacul de acumulare si Pastravaria Pucioasa.

Descopera frumusetea Romaniei si alege sa petreci o vacanta in statiunea Pucioasa!

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >