Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Relaxare la Stana de ValeBaile Felix nou
 

Descopera statiunea Slanic Moldova

Descopera statiunea Slanic Moldova 27.11.2014 | Turist in Romania

Slanic Moldova este una dintre cele mai apreciate statiuni balneo-climaterice din tara noastra. Asezarea sa geografica a permis ca aceasta sa devina o destinatie accesibila pentru turisti si pe timp de iarna, astfel ca statiunea este deschisa celor dornici sa petreaca o vacanta relaxanta aici pe tot parcursul anului.

Statiunea Slanic Moldova

Statiunea Slanic Moldova este localizata in judetul Bacau, la poalele Muntilor Nemira. Clima intramontana a facut ca aceasta sa devina inca de la deschidere o statiune cu sezon permanent, atat pentru cei care doreau sa se bucure de zapada in vacanta, cat si pentru cei care aleg drumetiile montane in restul anului.

Slanic Moldova

Sursa

Tratamente naturale la Slanic Moldova

Tratamentele naturale sunt disponbile in statiunea Slanic Moldova datorita apelor minerale ce izvorasc in regiune. Izvoarele au fost descoperite inca din anul 1801, iar din anul 1877 au aparut si primele centre de tratament. De atunci, statiunea a fost botezata Perla Moldovei si este locul in care se poate opta pentru o gama larga de tratamente curative sau de recuperare, prin cure interne si externe. In plus, cei care doresc un tratament complet, pot ajunge in apropiere si la Salina de la Targu Ocna.

 Slanic Moldova

Sursa

Obiective turistice in Slanic Moldova

Principalele obiective turistice de aici se afla chiar in statiunea Slanic Moldova si acestea sunt Zona Izvoarelor Minerale si Parcul Slanic Moldova. In apropiere, turistii pasionati de natura pot explora Cheile si Cascada Slanicului. Pe timp de iarna, cei care isi petrec vacanta in zona se vor putea bucura in sfarsit de partia de ski Slanic Moldova inaugurata in februarie 2014.

Descopera frumusetea Romaniei si alege sa petreci o vacanta in statiunea Slanic Moldova!

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >