Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

CITY BREAKSejururi balneare
 

Eforie Nord - sanatoriu balneoclimateric

Eforie Nord - sanatoriu balneoclimateric 26.04.2013 | Plaja, mare si soare

Eforie Nord, datorita locatiei sale in apropierea Lacului Techirghiol, a fost dintotdeauna statiunea preferata de turisti pentru concedii de relaxare si de tratament. In timpul verii, Eforie Nord este una din statiunile in care te poti bucura de mare si de soare. Ca sanatoriu balneoclimateric, statiunea functioneaza pe tot parcursul anului, nu numai in sezonul estival, ca majoritatea statiunilor de pe litoral, astfel incat iti poti programa un concediu in Eforie Nord oricand. 

Bazele de tratament din Eforie Nord

Eforie_Nord_tratamente_cu_namol
Proprietatile Lacului Techirghiol, ale apei si ale namolului din acesta, au facut ca Eforie Nord sa fie o zona propice pentru deschiderea numeroaselor baze de tratament ale diverselor afectiuni. Cele mai bune centre de tratament de aici sunt Centrul de Tratament “Efosan”, Baza de Tratamentsi Recuperare Grand si Clinica Institutului de Balneofizioterapie si Recuperare Medicala. Serviciile de tratamente disponibile aici sunt pe baza apei si a namolului din lac. Se pot face diverse bai, dar si impachetari si alte tratamente medicale.

In ultimii ani, data fiind evolutia acestui domeniu de tratament pentru a include si alte servicii pe langa cele medicale, bazele au fost completate cu unitati de servicii de infrumusetare, de wellnes si de fitness. Numeroase hoteluri ofera in pachetele lor de cazare si tratamente la bazele mentioante mai sus, dar si servicii de relaxare de tip spa, aici incluzand masaje, sauna, bai, dusuri si multe altele.

Obiective turistice in Eforie Nord

Eforie_Nord_Lacul_Techirghiol
Dupa numeroasele tratamente pentru sanatate si relaxare, turistii se pot bucura si de vizitarea catorva obiective turistice. Lacul Techirghiol intra si in aceasta categorie, ocupand un loc fruntas intre atractiile de la Eforie Nord, pentru dimensiunea sa si pentru posibilitatile de agrement oferite. In plus, in zona lacului, turistii au ocazia sa admire flora si fauna specifice acestui tip de lac.

Atat in interior, cat si in apropierea statiunii se afla de asemenea numeroase alte obiective turistice, care pot fi vizitate in timpul unei vacante la mare. Cetatea Callatis, Cetatea Histria si Cetatea Tomis sunt localizate in apropiere si pot deveni locatii ideale pentru cunoasterea unor timpuri demult apuse ale regiunii, dar si pentru a crea amintiri frumoase de vacanta.

Eforie_Nord_Plaja

Sanatoriul balneoclimateric a pus bazele statiunii Eforie Nord. Astazi, aceste servicii au evoluat, transformand tot mai mult zona. Pe langa numeroasele servicii de tratament ale diverselor afectiuni, turistii au acum posibilitatea sa opteze si pentru servicii de spa, ce vor asigura relaxarea ideala pe timpul vacantei. Alaturi de tratamente si de infrumusetari, obiectivele turistice si plaja intinsa completeaza sejurul la Eforie Nord.

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >