Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Sejururi balneareRelaxare la Stana de Vale
 

Neptun - o statiune perfecta atat pentru tineri, cat si pentru familii

Neptun - o statiune perfecta atat pentru tineri, cat si pentru familii 16.03.2013 | Plaja, mare si soare

Statiunea Neptun se afla pe litoralul Marii Negre, in zona de resorturi strans legate unele de altele, astfel incat accesul turistilor pe tot parcursul plajelor si al statiunilor invecinate este unul facil. Facand parte din grupul de statiuni balneoclimaterice, Neptunul este potrivit pentru familii si pentru cei care isi doresc diverse tratamente. In plus, este si una dintre statiunile modernizate, din punctul de vedere al plajei si al serviciilor, astfel incat este foarte atractiva si pentru tineret.

Tratamente balneoclimaterice in Neptun

Neptun_Complexul_Doina
Pentru cei care doresc o vacanta in care sa se bucure de mare si de soare, dar si sa aiba parte de cateva tratamente naturale pentru diverse afectiuni, statiunea Neptun este ideala. In general, familiile opteaza pentru aceasta solutie de vacanta, deoarece pot beneficia de un concediu relaxant, dar si de o cura sanatoasa, fie pentru copii, fie pentru adulti.
Statiunea Neptun dispune de doua centre mai renumite pentru tratamentele de tip balneoclimateric. Se poate opta pentru Comorova, un complex situat in padurea cu acelasi nume de langa statiune, care ofera relaxare si intimitate, dar si tratamente, posibilitati de agrement si servicii specifice pentru un sejur complet. Complexul Doina este situat in centrul statiunii Neptun si este locul ideal pentru tratament pentru cei care isi doresc un sejur plin de activitati.

Plaja “La Steaguri”

Neptun_Plaja_La_Steaguri
Plaja “La Steaguri” a fost una dintre primele modernizate si este si astazi una foarte atractiva pentru turisti. Modernizarea a adus cu sine o serie de investitori, care au conturat o imagine a plajei ideale pentru tineret. Aici este locul in care turistii pot participa la tot felul de concerte si spectacole direct pe plaja si in care evenimentele pe timpul sezonului estival se tin lant, de dimineata pana tarziu in noapte. Tinerii pot petrece astfel alaturi de artistii lor preferati si se pot bucura de muzica si de tot felul de distractii. 

Obiective turistice in Neptun

Neptun_Cetatea_Histria
Atat cei tineri, cat si familiile au o multime de motive pentru a alege statiunea Neptun ca locul in care sa-si petreaca vacanta. Pe langa posibilitatile de distractie si cele de tratament, turistii au ocazia sa viziteze cateva obiective turistice din imprejurimi. Cetatile Callatis, Histria si Tomis pot fi interesante pentru oricine este pasionat de istorie sau de arhitectura din trecut. In plus, din Neptun, orasul Constanta este usor accesibil, astfel incat vor fi si mai multe obiective de vizitat. Hoteluri in Neptun: Hotel Terra, Hotel Caraiman, Hotel Romanta, Hotel Balea, Hotel Clabucet, Hotel Prahova etc.

Indiferent de varsta si de necesitatile pe timpul vacantei, statiunea Neptun este potrivita pentru toata lumea. Distractie, tratamente si atractii, toate sunt incluse in zona statiunii. Cu atat de multe posibilitati, timpul petrecut aici se va concretiza cu siguranta intr-un concediu in Neptun exact asa cum il doreai.

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >