Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Baile Felix nouCITY BREAK
 

Piete de Craciun renumite din Europa

Piete de Craciun renumite din Europa 07.11.2013 | Idei pentru concediu

Pietele de Craciun sunt o traditie in marile orase europene. Aceasta a fost adoptata si de orasele din Romania, insa tot cele din strainatate sunt realizate cu mult mai mult fast si spirit sarbatoresc. Pietele au devenit chiar celebre destinatii pentru vacanta de Craciun si au darul de a pune capitalele si orasele europene intr-o lumina festiva, ce transforma un city break intr-o scurta vacanta de poveste. 

Piata de Craciun din Viena

Piata de Craciun Viena

Sursa

Piata de Craciun din Viena, organizata in fata Primariei, este probabil una dintre cele mai cunoscute din Europa, motiv pentru care este si cea mai aglomerata in zilele de sarbatoare. Piata este amenajata de la mijlocul lunii noiembrie, pentru ca numarul de vizitatori creste de la an la an. Aici este locul in care poti simti spiritul de sarbatoare inca de dinainte de inceputul lunii cadourilor, de unde poti cumpara cele mai frumoase daruri pentru cei dragi si unde poti vedea o alta fata a Vienei, cea scaldata in luminite si decoratiuni de sarbatoare.

Piata de Craciun din Berlin

Piata de Craciun Berlin

Sursa

Piata de Craciun din Berlin imbie vizitatorii la cumpararea celor mai frumoase cadouri de sarbatori, ca toate celelalte piete din marile orase europene. In plus, aceasta ofera si locatii in care turistii si locuitorii orasului pot savura un vin fiert alaturi de o portie de castane coapte. Cei mici au ocazia, in fiecare an, sa participe la impodobirea bradutilor din piata, dar si sa-si alega cele mai frumoase cadouri pe care sa le primeasca in dimineta de Craciun.

Piata de Craciun din Londra

Piata de Craciun Londra

Sursa

Piata de Craciun din Londra ocupa fasia dintre Southbank Center si London Eye si se transforma intr-un spatiu de sarbatoare absolut. Aleile sunt umplute de casute de la care vizitatorii pot achizitiona cadouri deosebite, suveniruri, obiecte decorative pentru Craciun si multe altele. In timpul sarbatorilor de iarna, turistii si locuitorii orasului se pot bucura de panorame colorate de beculete luminoase ale Tamisei, in timp ce corurile de colindatori fredoneaza cele mai populare cantece de sarbatoare.

Piata de Craciun din Praga

Piata de Craciun Praga

Sursa

Piata de Craciun din Praga este ocazia cu care orasul imbraca cele mai frumoase straie festive. Concertele de Craciun si aprinderea beculetelor din cel mai mare brad al orasului sunt momente cheie ale evenimentelor traditionale din zilele de sarbatoare. In restul perioadei de Craciun, vizitatorii pot achizitiona numeroase cadouri originale pentru cei dragi si pot gusta preparate traditionale de sarbatoare.

Piata de Craciun din Copenhaga

Piata de Craciun Copenhaga

Sursa

Piata de Craciun din Copenhaga se desfasoara in Gradinile Tivoli in fiecare an, aducand de fiecare data o noua tematica pentru decoratiunile de sarbatoare, dar si pentru obiectele de care pot fi interesati vizitatorii. Unele dintre cele mai interesante suveniruri din aceasta piata sunt cele confectionate manual de inuitii din Groenlanda. Gustarile dulci si bauturile calde specifice orasului completeaza cu succes oferta pietei.

Cele mai frumoase piete de Craciun ale marilor orase si capitale europene te asteapta cu mancaruri si bauturi delicioase, spectacole de sarbatori si cadouri deosebite si in acest an. Tu spre ce piata de Craciun te vei indrepta?

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >