Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Baile Felix nouRelaxare la Stana de Vale
 

Statiuni balneo de la munte din Romania

Statiuni balneo de la munte din Romania 12.04.2013 | Turist in Romania

Statiunile balneo de la munte sunt faimoase nu numai in tara noastra, ci si pentru turistii veniti din strainatate. Proprietatile lor de tratament, in combinatie cu spatiile naturale de exceptie din imprejurimi sunt cele care atrag aici numerosi turisti pe tot parcursul anului, dar cu precadere in sezonul estival. Numarul mare de statiuni de acest fel face dificila alegerea uneia anume, insa indiferent de zona aleasa, posibilitatile de vacanta sunt ideale pentru orice tip de turisti.

Statiunea Sovata

Sovata

Plasata in apropierea orasului Targu Mures, Statiunea Sovata este una dintre cele mai bine cunoscute din aceasta parte a tarii. Elementul care i-a adus cea mai mare notorietate in randul turistilor este Lacul Ursu.
Un concediu in Sovata implica mai multe elemente, centrate in jurul lacului, pornind de la tratamente de toate felurile pentru diverse afectiuni, de recuperare sau de infrumusetare, pana la agrement si relaxare fie in apa sau pe mal, fie prin drumetiile de explorare a zonelor invecinate.

Vatra Dornei

Vatra_Dornei

In judetul Suceava, Vatra Dornei este un alt colt de rai natural. Aici din nou sunt posibile o serie de tratamente de diverse tipuri, dar si numeroase distractii pentru turistii veniti in vacanta.
Un concediu in Vatra Dornei pe timp de iarna este o foarte buna alegere pentru cei care iubesc sporturile specifice acestui sezon si care doresc sa le practice intr-unul dintre cele mai frumoase locuri. Tratamentele naturale disponibile in statiune aduc un plus turismului sezonier pentru restul anului.

Ocna Sibiului

Ocna_Sibiului

Ocna Sibiului este localizata in apropierea orasului Sibiu si este una dintre statiunile de baza din centrul tarii. Apele sarate ale lacurilor, namolul si apa minerala de izvor sunt cele care au contribuit la dezvoltarea unei baze de tratament aici.
Apropierea de oras, de numeroase obiective turistice, dar si de munte au transformat Complexul Balnear Ocna Sibiului intr-o zona de interes pentru turisti pe tot parcursul anului, date fiind posibilitatile multiple de petrecere a unui concediu in Ocna Sibiului, de la tratamente si pana la agrement.

Baile Tusnad

Baile_Tusnad

Baile Tusnad sunt localizate in judetul Harghita si sunt unele dintre cele mai cunoscute din tara. Numarul mare de turisti care opteaza pentru o vacanta aici este dat de proprietatile curative din apele celor 44 de izvoare.
Un concediu in Baile Tusnad poate insemna o ocazie buna de a opta pentru un tratament natural impotriva unei afectiuni specifice sau pur si simplu de a alege un tratament natural de infrumusetare. Vacanta poate fi completata cu ajutorul obiectivelor turistice din imprejurimi.

Calimanesti-Caciulata

Calimanesti_Caciulata

Statiunea Calimanesti-Caciulata se afla in judetul Valcea si este inconjurata de o multime de izvoare, care ii aduc aportul necesar de ape naturale pentru diverse tratamente. Posibilitatile de tratare de aici se bazeaza pe izvoare reci sau fierbinti si minerale.
Peisajele de poveste ale statiunii Calimanesti-Caciulata formeaza decorul perfect pentru vacante ideale. Un concediu in Calimanesti-Caciulata poate porni de la nevoia de tratamente, dar poate fi mai mult decat atat, pentru ca in zona exista numeroase obiective turistice si locuri naturale minunate.

Cei care doresc sa combine muntele cu o serie de tratatmente naturale au foarte multe locuri in care pot face asta in Romania. Indiferent de anotimp, aceste statiuni sunt ideale pentru vacante, oferind remedii naturale pentru tot felul de afectiuni, dar si posibilitati de agrement si de relaxare in orice anotimp.

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >