Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Baile Felix nouRelaxare la Stana de Vale
 

Top 3 cele mai frumoase locuri pe care sa le vizitezi in judetul Buzau

Top 3 cele mai frumoase locuri pe care sa le vizitezi in judetul Buzau 24.02.2017 | Turist in Romania

Judetul Buzau este o minunata zona din Muntenia. Pentru un city break grozav chiar la noi in tara, Buzau este destinatia perfecta. Iata 3 cele mai frumoase locuri pe care sa le vizitezi in judetul Buzau:

Vulcanii Noroiosi

Vulcanii Noroiosi de la Paclele Mici sunt o destinatie turistica speciala. Platoul cu aspect selenar este o formatiune naturala de roci vulcanice care s-au uscat in forme cel putin interesante. Acestia constituie un real magnet turistic, avand caracteristici unice in tara.

vulcanii noroiosi

Muzeul de Chihlimbar

Muzeul de Chihlimbar este un frumos obiectiv turistic din Buzau, construit in 1973. Adaposteste o colectie de bucati de chihlimbar una mai speciala decat cealalta, cu gramaje de 1,7-1,5 kilograme si culori variate pornind de la galben si ajungand la negru si verde. Muzeul se afla intr-o cladire cu trei etaje cu aparenta unei case taranesti, decorate in interior cu icoane, fotografii, obiecte de tesut, bijuterii, pietre semipretioase, fosile, roci.

muzeul de chihlimbar

Fotografie preluata de pe cartitaplimbareata.ro. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Complexul brancovenesc din Ramnicu Sarat

Complexul brancovenesc de la Ramnicu Sarat este un loc de o frumusete deosebita, inspirat din arhitectura traditionala romaneasca. Complexul este format dintr-o manastire, un ansamblu de chilii si o curte domneasca, toate ridicate din ordinul unei rude ale domnitorului Constantin  Brancoveanu. In biserica ansamblului poti admira picturi in foita de aur, realizate de celebrul zugrav Parvu Mutu.

complexul brancovenesc

Fotografie preluata de pe citbuzau.ro. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Tu ce alte obiective turistice ai adauga pe lista noastra?

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >