Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

CITY BREAKRelaxare la Stana de Vale
 

Un parc natural unic in Constanta - Parcul Tabacarie

Un parc natural unic in Constanta - Parcul Tabacarie 13.03.2014 | Turist in Romania

Constanta este un oras dominat de mare, de port, dar si de numeroasele sale obiective turistice. Desi majoritatea turistilor care ajung pe litoral aleg sa-si petreaca vacanta intr-una dintre statiunile din sud, orasul este de asemenea o optiunea de luat in considerare, date fiind numeroasele modalitati de petrecere a timpului liber disponibile aici. Parcul Tabacarie este un obiectiv turistic complex pe care trebuie sa-l vizitezi in Constanta! Este unul dintre cele mai mari parcuri naturale din tara si include o multime de atractii atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii din Parcul Tabacarie

Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii din Parcul Tabacarie
Sursa

Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii este de fapt locul care reuneste unele dintre cele mai vizitate atractii ale Parcului, dar si ale orasului Constanta in general. Aici se afla Delfinariul, Planetariul si Observatorul Astronomic, dar si o multime de alte asemenea institutii, care ne aduc mai aproape de natura si de mediul inconjurator. Tot aici se afla si o microrezervatie, ce adaposteste peste 170 de exemplare de specii din Delta Dunarii.

Biserica Sfantul Mina

Biserica Sfantul Mina
Sursa

Biserica Sfantul Mina a fost construita in 1994 si este una dintre cele mai mari biserici de lemn din tara. Aceasta este reprezentativa pentru stilul romanesc maramuresan de constructie a lacasurilor de cult ortodoxe, iar interiorul a fost decorat in stil gotic si brancovenesc. Zona bisericii include si o poarta maramureseana traditionala din lemn, o troita si o clopotnita.

Distractii in Parcul Tabacarie

Distractii in Parcul Tabacarie
Sursa

Satul de Vacanta afla intre Parcul Tabacarie si statiunea Mamaia este principalul loc pentru distractia turistilor de toate varstele. Acesta include peste 30 de restaurante cu specific romanesc si international, dar si cateva elemente specifice parcurilor mari de distractii, cum ar fi caruselele, trenuletele si mountain rousse-ul. Gravity Park-ul completeaza lista de distractii pentru adolescenti, acestia putand incerca aici o selectie de sporturi, iar cei mici se pot bucura de jocuri si distractii de tot felul in Parcul Tara Piticilor.

Acestea sunt principalele atractii dedicate turistilor de toate varstele care aleg sa viziteze Parcul Tabacarie. La toate cele mentionate se mai adauga si Maritimo Shopping Center, inaugurat in 2011, cel mai mare complex comercial de la malul marii, in care vei gasi magazinele retailerilor de renume international, dar si o multime de evenimente. 

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >