Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide asupra unei destinatii ideale pentru tine... de restul ne ocupam noi!

Baile Felix nouCITY BREAK
 

Unde mergem vara la munte in Romania

Unde mergem vara la munte in Romania 23.05.2013 | Turist in Romania

Vacanta de vara inseamana pentru majoritatea doar mare si soare. Insa, daca iti doresti sa evadezi cu adevarat spre o vacanta de vis, atunci trebuie sa optezi pentru o destinatie montana. Statiunile montane din Romania te asteapta cu cele mai bune oferte in timpul sezonului cald, intr-un peisaj de vis si cu o temperaturi perfecte!

Poiana Brasov

Vacanta la Poiana Brasov
Sursa

Poiana Brasov este una dintre cele mai populare statiuni montane din tara noastra, fiind localizata in zona centrala a Romaniei si fiind de obicei accesata nu numai de turistii romani, ci si de cei din strainatate. Pe timpul verii, statiunea impresioneaza prin decorul montan deosebit si este perfecta pentru drumetii cu diverse grade de dificultate.

Predeal

Vacanta la Predeal
Sursa

In apropiere de Poiana Brasov se afla si statiunea Predeal, una dintre cele mai accesate statiuni montane pentru tineret. Posibilitatile de practicare a sporturilor de iarna, dar si numeroasele trasee montane atrag aici turisti pe tot parcursul anului. Apropierea de celelalte statiuni, dar si de orasul Brasov, fac ca Predealul sa fie o zona ideala pentru petrecerea vacantei de vara.

Sinaia

Vacanta la Sinaia
Sursa

Sinaia este statiunea aflata la poalele Muntilor Bucegi, fiind dezvoltata ca zona de vacanta pentru familia regala a Romaniei. Astazi, este o importanta zona turistica, pe tot parcursul anului. Cu precadere in anoptimpurile calduroase, numerosi turisti vin aici pentru a vedea castelele Peles si Pelisor si muzeele familiei regale disponibile in acestea.

Slanic Moldova

Vacanta la Slanic Moldova
Sursa

Slanic Moldova este una dintre cele mai bune statiuni montane pentru vacantele de pe tot parcursul anului, dar mai ales pentru cele de pe timpul verii. Perla Moldovei este punctul de acces catre o serie de obiective turistice naturale impresionante, dar si un important centru balnear, in care poti opta pentru tratamente diverse pe tot parcursul anului.

Arieseni

Vacanta la Arieseni
Sursa

Statiunea Arieseni este cea mai populara zona de agrement montan din Muntii Apuseni. Turistii din partea de vest a tarii, dar si cei de dincolo de granita, opteaza pentru vacante la Arieseni pe tot parcursul anului. Pe timp de vara, este punctul de pornire pentru numeroase drumetii montane, mai ales spre cele mai frumoase pesteri ale Muntilor Apuseni, dar si spre platouri carstice impresionante.

Acestea sunt doar 5 dintre cele mai frumoase statiuni montane pe care trebuie sa le vezi pe timp de vara. Cu toate ca sunt perfecte si pentru vacanta de iarna si ca aceasta este tendinta predominanta a turismului zonal, vara vei avea ocazia sa explorezi frumusetile montane la pas si sa te bucuri de obiective naturale unice. 

Ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul zi-le si prietenilor tai despre el

 

 
 
x

TuristCenter.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >